Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
- BlackOrWhite
- majkelzawszespoko
Heal The World.
to jest kawalek, ktorego nie umiem traktowac powaznie, nie umiem go sluchac. jesli juz to tylko w celach przesmiewczych.
takiej dawki lukru, infantylnoscii i wybaczcie "pierdol" o zbawianiu swiata moja natura nie przeboleje.
ciagnie sie jak makaron, nie ma finalu, glos MJ jest irytujacy.
zeby dobic sluchacza jeszcze smiejace sie, czkajace, gaworzace dzieciaki w tle........nie nie nie, to mnie przerasta.
to jest kawalek, ktorego nie umiem traktowac powaznie, nie umiem go sluchac. jesli juz to tylko w celach przesmiewczych.
takiej dawki lukru, infantylnoscii i wybaczcie "pierdol" o zbawianiu swiata moja natura nie przeboleje.
ciagnie sie jak makaron, nie ma finalu, glos MJ jest irytujacy.
zeby dobic sluchacza jeszcze smiejace sie, czkajace, gaworzace dzieciaki w tle........nie nie nie, to mnie przerasta.
'the road's gonna end on me.'
Zastanawiam się nad dwoma utworami ale ostatecznie wybiore Can't Let Her Get Away
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- malakonserwa
-
O w mordę... Kiedy jakiś miesiąc temu myślałem na co najpierw zagłosować, chciałem napisać mniej więcej to samo co Ty. Myślałem, że tylko ja zagłosuję na HTW. A jednak się myliłem.kaem pisze:Tymczasem mój głos- Heal The World. To ładna piosenka. Gdy album miałem w ręce i słuchałem go w pierwszych miesiącach od premiery, to piosenka mi się podobała. Ładny chór dziecięcy w końcowej partii kompozycji, słodka melodia. Płyta Dangerous jest ostra, pełna krawędzi, ten utwór jest łagodny.
Dziś jednak, gdy wiem dużo więcej o muzyce i bezkrytycyzm na wszystko co Michaela minął, niż 17 lat temu, HTW wydaje się być zwyczajny do bólu. Pełno takich utworów w radiu i nie dziwi, że i tę piosenkę możemy słyszeć często w stacjach radiowych preferujących czułe granie.
W Stanach zupełnie zignorowany, w Europie singiel był hitem. A przecież na albumie jest dużo lepszych piosenek. Dokładnie 13 lepszych.
Heal The World
- malakonserwa
13 pozycja na albumie, nie rozczarowuje, broń Boże!
Piękny hołd dla zmarłego przyjaciela... ale nie pasuje mi do tej płyty za nic.
Jeszcze śmieszy mnie wydanie jej na singlu... gdyby nie ten ruch na małym krążku szybciej wylądował by utwór tytułowy, który miał szansę stać się hiciorem na miarę pierwszych dwóch z płyty. "Gone Too Soon" jest piękne, ale nie na album. Dałbym jej miejsce na "B" stronie któregoś z singli.
Nic więcej... więc głos na tę pozycję.
Piękny hołd dla zmarłego przyjaciela... ale nie pasuje mi do tej płyty za nic.
Jeszcze śmieszy mnie wydanie jej na singlu... gdyby nie ten ruch na małym krążku szybciej wylądował by utwór tytułowy, który miał szansę stać się hiciorem na miarę pierwszych dwóch z płyty. "Gone Too Soon" jest piękne, ale nie na album. Dałbym jej miejsce na "B" stronie któregoś z singli.
Nic więcej... więc głos na tę pozycję.
- BlackDimension
możecie mnie spalić - Darek mnie przyjmie może :P ale głosuję na Remember The Time
od razu zaznaczam,że jest to oczywiście genialny utwór i na pewno nie gorszy od pozostałych,ale jakos zawsze mnie drażnił.. może to przez teledysk,który mi się nigdy nie podobał.. zwlaszcza fryzurka Michaela..
poza tym,jakoś tak często podczas słuchania Dangerous omijałam wlasnie ten utwór.. także mój głos na Remember the Time
od razu zaznaczam,że jest to oczywiście genialny utwór i na pewno nie gorszy od pozostałych,ale jakos zawsze mnie drażnił.. może to przez teledysk,który mi się nigdy nie podobał.. zwlaszcza fryzurka Michaela..
poza tym,jakoś tak często podczas słuchania Dangerous omijałam wlasnie ten utwór.. także mój głos na Remember the Time