POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Asiunka89

Post autor: Asiunka89 »

dziś byłam w centrum i wszystko sprzątnięte:(
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

ale za to Jutro znowu damy o sobie znać:)
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

I ja dołączam się do wszelkich podziękowań.
Nie do opisania jest to jak Michael łączy ludzi, ale też jak szarga emocjami.
Jest jedynym powodem dla którego potrafię zalać się łzami publicznie.
Bez skrupułów, bo dzięki temu spotkaniu, w końcu wśród wielu rozumiejących mnie ludzi.
Poczułam ulgę. Poczułam, że godnie uczciliśmy Jego pamięć.
Dziękuję.

Asiunka89 pisze:dziś byłam w centrum i wszystko sprzątnięte:(
Pod ambasadą amerykańską zostawiliśmy duży transparent.
Strażnicy obiecali, że zaopiekują się nim przez jakiś czas.
Jeśli ktoś miałby ochotę może można by tam coś położyć, zapalić.
Obrazek
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Pawlinko, zapamiętałem Cię jako tą, która najładniej śpiewała We Are The World :) Mam to na filmie, postaram się dziś wrzucić. Obraz słaby, ale SŁYCHAĆ klimat :)
Przy okazji dziękuję Siadeh i M.Dż. - bez Was nie byłoby nas :) Kasiu, Twoja Energia! Słyszałem z ust gapiów pod Twoim adresem: "ta to ma jazdę!" :smiech: C'mon!!

PS. Mjabs - czy to Ty mi się przedstawiałaś z Poznania?
Awatar użytkownika
elmoro

Post autor: elmoro »

Kochani, media jakie są, wszyscy wiedzą...a przynajmniej powinni.

Jestem studentką dziennikarstwa, interesuję się tym, znam te triki ,co oczywiście nie znaczy, ze kiedyś chcę zarabiać na czyjejś krzywdzie...Zawód dziennikarza z założenia jest 'MISJĄ'...misją polegającą przede wszystkim na pomaganiu.

Dzisiejszy świat jest jednak inny. W tej dziedzinie życia rządzi PIENIĄDZ. Sa media bardziej i mniej rzetelne. Najważniejsze jest jednak, zeby dobrze sprzedać INFORMACJĘ. A płacz sprzedaje sie zdecydowanie lepiej niż uśmiech. Kontrowersyjne kłamstwo sprzedaje sie lepiej nież zwykła prawda itd. Majkel przekonał się o tym chyba najlepiej.

Wielu dziennikarzom zależy jednak na prawdzie...choćby była zwykła. Dlatego nie wolno podpinać wszystkich pod jedną kategorię.

Organizatorzy informujac media o naszym spotkaniu napewno liczyli się z tym, że kamer będzie dużo, będą pytać itd.Dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego niektórzy rzucali brzydkie komentarze w stronę tv, radia prasy, kiedy ci chcieli zadać im kilka pytań. Rozumiem, ze niektórzy nie chcieli nic mowić...nie trzeba było jednak tak sie zachowywać.

Bardzo zaimponowała mi Kasia, która udzieliła wywiadu chyba wszystkim bez wyjątku, za każdym razem mówić piękne rzeczy. Dzieki temu ludzie mogli dowiedzieć się troche prawdy o Majkelu i o nas.

Każdy mądry człowiek mysli sam. Za głupich mysli telewizja i tymi drugimi radzę sie nie przejmować. Płacz Pawlinki kazdy zinterpretuje po swojemu, a ludzie uczuciowi i mądrzy zrozumieją to jak najbardziej pozytywnie. Szkoda tylko faktycznie, że nie zrobili zdjęć innym, którym tez nerwy puściły...a takich wówczas przecież nie brakowało (chociaż kryli się za ciemnymi okularami w większości). Może wtedy byłoby to lepiej odebrane.

To jednak nie czas na to zeby przejmować się ludźmi. Bądźmy teraz razem. Szczególnie w TYM dniu. Nie przejmujmy się ludźmi. Wyjdźmy na ulicę i śpiewajmy razem "Cry" i płaczmy:)
Whatever Happens...we love you MJ, we do.
Awatar użytkownika
DJ SCARECROW

Post autor: DJ SCARECROW »

Również dołączę się do podziękowań organizatorom...Atmosfera była niebywała!!! Żałuję, że nie udało mi się wcześniej pojawić na MJowisku...Oby w tym roku nic nei stanęło na przeszkodzie...
Właśnie udało mi się wstawić na serwer zdjęcia z Niedzieli. Można je ściągnąć z poniższego linku:
http://www.sendspace.pl/file/23be8aa00a43187e4639547
112 ujęć, rozdzielczość zdjęcia 1500x1125 px. w sumie 45 mb.
zezwalam na wykorzstanie zdjęć do celów osobistych (np n-k) ;-)
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich, których udało mi się poznać oraz tych, których poznam w przyszłości:) HyHy:)
Awatar użytkownika
Schmittko

Pewnie pojawią się lepsze zdjęcia, ale póki co, daję też swoje:
http://picasaweb.google.pl/schmiciu/ZegnajMJ
Filmiki są gorsze niż z komórki - od razu klikajcie w "wideo wysokiej jakości", bo inaczej w ogóle masakra... Ale widać, że "coś się działo na osiedlu" :) W paru filmikach dla lepszego efektu podrasowałem dźwięk ;)
W komentarzach możecie napisać kto jest kto :)
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

Schmittko pisze:
PS. Mjabs - czy to Ty mi się przedstawiałaś z Poznania?
Ach.. tak możliwe że to o mnie Ci chodzi ;) Tzn. Jestem z torunia, aczkolwiek studia "zmuszają" mnie do przebywania przez 9 miesiecy w ciągu roku w Poznaniu ;)
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja również chciałam podziękować przede wszystkim organizatorom tego spotkania:Kindze,Anecie,Kasi M.Dż.,oraz wszystkim uczestnikom w szczególności:speechless26,czarnaa,aguska,natpoznan oraz twojej koleżance,jacek31.Dziękuję za to że dzieki Wam moi drodzy nie kończymy żadnego rozdziału a zaczynamy nowy...
Brak mi słów....
Pozdrawiam wszystkich fanów MJa.

Jakbym zapomniała o jeszcze jednej ważnej osobie-bez pomocy której nie mogłabym być wtedy z Wami-Łukasz thank you.
Obrazek

Post autor: DJ SCARECROW »

Zmontowałem 1 część filmu. Wkrótce pojawi się część 2 ... so... subscribe me...lol żart:)

http://www.youtube.com/watch?v=Hilvkm7ROwE

oto 2 część:
http://www.youtube.com/watch?v=Kyyo0hxX-Xs
Awatar użytkownika
macekbt

Post autor: macekbt »

strasznie długie, bro:)

jutro wstawiam swój film bo już jest gotowy:)

JEST FILM Z NIEDZIELI, ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA:)

http://www.youtube.com/watch?v=Oeri2xCKD3k
"Kto nie dazy do rzeczy niemozliwych, nigdy ich nie osiagnie"

"Przez te kilka setnych sekundy kiedy jestem w górze czuje się wolny" Jacek Makowski
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Dzięki piękne Wszystkim za miłe słowa i pozytywne refleksje z tego dnia.
Dziękujemy również za każdy film czy zdjęcie- wzruszającym jest wrócić myślami do tego dnia.
Jacku, Twój film jak zwykle uderzający w sedno- chapeau bas! japrosic
Piękne i niebanalne ujęcie istoty tego dnia, z uwzględnieniem każdego szczegółu- nic nie umknie Twojej uwadze ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

To było wyjątkowe spotkanie i jak zawsze przepełnione emocjami. Michael na pewno jest z nas dumny:D

P.S. I przepraszam pewne osoby, że sie nie pożegnałem, jak zaczął padać ten mocny deszcz:/
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
macekbt

Post autor: macekbt »

Kasiu, jak zwykle dziękuje za cieple słowa, właśnie dla takich komentarzy chce mi się tworzyć filmy:)
"Kto nie dazy do rzeczy niemozliwych, nigdy ich nie osiagnie"

"Przez te kilka setnych sekundy kiedy jestem w górze czuje się wolny" Jacek Makowski
Awatar użytkownika
Schmittko

Chłopaki, świetna robota! Dziękuje!
Znalazłem jeszcze coś, chyba dotąd nie było tu reklamowane:
http://www.youtube.com/user/JonellaEntertainment
Najlepszy jest filmik z Thrillera :) Aż dziw bierze, że tego wcześniej razem nie ćwiczyliście :)
ODPOWIEDZ