[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
siemano wszystkim.
jestem tu nowy i natknąłem sie na waszą inicjatywe zajeć tanecznych w stylu Jacko całkowicie przez przypadek :P... hmm może byłbym zainteresowany dołączeniem do was ale mam taki mały znak zapytania :P... troche sie boję bo nigdy nie miałem styczności z tańcem a chciałbym sie zapoznać z tym elektryzującym stylem MJa :P (chyba nie ja jeden xD) lecz tu rodzi sie moja prośba do was :)... czy nie wysłalibyście mi kilku filmików z prób zebym zobaczył jak to wszystko wyglada, jak tańczycie, jakie postepy juz uczyniliscie (a jakie ja mam zaległosci :P)? chciałbym to najpierw zobaczyc zeby sie przekonac na własne oczy jak bardzo bym odstawał poziomem od grupy (jak bylibyście za dobrzy to nie wiem czy bym sie odważył :P) no i ewentualnie filmiki te posłużyłyby mi jako instruktarz co musze nadrobic i jak :D... na wszelkich imprezach tanecznych nie należę do grono najwybitniejszych tancerzy (często wrecz "podbieram" ściany :P) dlatego tak bardzo zależałoby mi na tych filmikach bo zawsze chciałem sie nauczyc tańczyc :P... a tu jest jeszcze okazja do nauki Mj style :P dlatego sama perspektywa nauki tego i dołączenia do waszej dance crew niezmiernie mnie podnieca :P... z góry dzieki i pozdrowix ;)
jestem tu nowy i natknąłem sie na waszą inicjatywe zajeć tanecznych w stylu Jacko całkowicie przez przypadek :P... hmm może byłbym zainteresowany dołączeniem do was ale mam taki mały znak zapytania :P... troche sie boję bo nigdy nie miałem styczności z tańcem a chciałbym sie zapoznać z tym elektryzującym stylem MJa :P (chyba nie ja jeden xD) lecz tu rodzi sie moja prośba do was :)... czy nie wysłalibyście mi kilku filmików z prób zebym zobaczył jak to wszystko wyglada, jak tańczycie, jakie postepy juz uczyniliscie (a jakie ja mam zaległosci :P)? chciałbym to najpierw zobaczyc zeby sie przekonac na własne oczy jak bardzo bym odstawał poziomem od grupy (jak bylibyście za dobrzy to nie wiem czy bym sie odważył :P) no i ewentualnie filmiki te posłużyłyby mi jako instruktarz co musze nadrobic i jak :D... na wszelkich imprezach tanecznych nie należę do grono najwybitniejszych tancerzy (często wrecz "podbieram" ściany :P) dlatego tak bardzo zależałoby mi na tych filmikach bo zawsze chciałem sie nauczyc tańczyc :P... a tu jest jeszcze okazja do nauki Mj style :P dlatego sama perspektywa nauki tego i dołączenia do waszej dance crew niezmiernie mnie podnieca :P... z góry dzieki i pozdrowix ;)
nodisc ze swojego doświadzenia Tobie powiem że nic nie zastąpi kontaktu z realnym instruktorem.Ma to naprawdę plusy w tym sensie że uczysz się małymi kroczkami i nawet bardzo skomplikowane układy da się krok po kroczku nauczyć.Także jeśli jesteś początkujący to radziłabym obalić stereotypy że robisz jako podpieracz ścian i zawitać w nasze skromne progi.My sami nigdy nie mieliśmy wczesniej do czynienia z tańcem i sami krok po kroczku przyswajamy sobie układy.Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś przyszedł i zobaczył jak tańczymy.
Jeżeli chodzi o filimiki instruktażowe mnóstwo tego jest na youtubie i stamtąd również się uczymy.Plusem naszych spotkań jest fakt że nie płacisz haraczu tylko dokładasz symboliczne grosze do opłaty za salę.
JUtro spotykamy się o 11.15 na Rondzie Śródka,stronkę wcześniej jest podany numer telefonu także zapraszamy
P.S.Jeżeli chodzi o nasze prywatne filmiki tutaj musi wyraźic zgodę większość uczestników
Jeżeli chodzi o filimiki instruktażowe mnóstwo tego jest na youtubie i stamtąd również się uczymy.Plusem naszych spotkań jest fakt że nie płacisz haraczu tylko dokładasz symboliczne grosze do opłaty za salę.
JUtro spotykamy się o 11.15 na Rondzie Śródka,stronkę wcześniej jest podany numer telefonu także zapraszamy

P.S.Jeżeli chodzi o nasze prywatne filmiki tutaj musi wyraźic zgodę większość uczestników

, ale może w końcu kiedyś będzie lepiej... i będzie to dla mnie wielka radosc umiec poprawnie powtórzyc te kroki, Mam caly tydzien zeby sie troche podszkolic
dzieciaki tez zadowolone
, no i wielki szacun dla instruktorki - Dziewczyno jestes boska
Nie mogłam od Ciebie oczu oderwac tak Ci to idzie...rewelacja, ....

Ojejku... niebawem się zamknę w sobie, Hubertous, którego niestety nie było też świetnie tańczy.
Muszę przyznać, że trochę ciężko jest jak z lekcji na lekcje przybywają nowe chętne osoby, ponieważ nie możemy za każdym razem od początku się uczyć, więc po prostu osoby nowe muszą nadrabiać 2 razy więcej. Ale mimo wszystko, znów było bardzo pozytywnie.
Twoje dzieciaczki są słodkie Moniko :) Niebawem się pewnie rozkręcą ^^
Muszę przyznać, że trochę ciężko jest jak z lekcji na lekcje przybywają nowe chętne osoby, ponieważ nie możemy za każdym razem od początku się uczyć, więc po prostu osoby nowe muszą nadrabiać 2 razy więcej. Ale mimo wszystko, znów było bardzo pozytywnie.
Twoje dzieciaczki są słodkie Moniko :) Niebawem się pewnie rozkręcą ^^
Podzielam Twoje zdanie, Moniko ;)Monika75 pisze:no i wielki szacun dla instruktorki - Dziewczyno jestes boska Nie mogłam od Ciebie oczu oderwac tak Ci to idzie...rewelacja, ....
Dzisiaj było naprawdę fajnie ;) Trzeba bdzie trochę popracowac w domu, ale mysle ze wiekszosc opanowała układ na zajęciach xD
Trinity - Czy mogłabyś napisac dokładnie gdzie znajduje się Twoja szkoła, zebym wiedziała, gdzie miałabym występowac xD
- Kiedy wgrasz filmik ukazujący naszą "formację" ;D?
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
It's been my fate
To compensate
- MichaelsAngel
Ludzie, jeszcze jedno question :
Czyli następne zajęcia 15 min wcześniej? W takim razie na rondzie spotykamy się o godz. 11.00?
A w sprawie DVD, a właściwie jego pilota xD jakiej marki jest to DVD. Mój Tata mógłby załatwic jakiegos pilota, tylko musiałby wiedziec do jakiego DVD ;p
Nie pozostaje nic innego, jak rozpoczynać kolejną listę uczestkinów xD ;p
1. Muszka
Juz chce Piątek wieczór !!!

Czyli następne zajęcia 15 min wcześniej? W takim razie na rondzie spotykamy się o godz. 11.00?
A w sprawie DVD, a właściwie jego pilota xD jakiej marki jest to DVD. Mój Tata mógłby załatwic jakiegos pilota, tylko musiałby wiedziec do jakiego DVD ;p
Nie pozostaje nic innego, jak rozpoczynać kolejną listę uczestkinów xD ;p
1. Muszka
Juz chce Piątek wieczór !!!

People say I'm not okay
It's been my fate
To compensate
It's been my fate
To compensate
Muszko i cała reszta DANCE_TEAMU tak jak ustaliliśmy
SOBOTA 6 MARCA spotykamy się o godzinie 11.15
Czyli grupa spotykająca się na rondzie śródka godzina 11.00.
nodisc tak jak wspomiała MichaelsAngel filmiki znajdują się na poprzednich stronach wątku także śmiało sobie obejrzyj,są również zdjęcia choć nadal obstaję przy stwierdzeniu że nic bardziej nie zmotywuje Ciebie do działania niż przyjście i zmierzenie się z grupą.Zawsze jest to bardziej motywujące aniżeli samodzielne ćwiczenia
Moniko75 niezwykle miło że do nas dołączyłaś-mamy nadzieję że się podobało i będziemy się spotykać regularnie.Co do pociech jestem pod wrażeniem stopnia majkelizacji jeśli tak to można nazwać.Rękawiczki z cekinami i małe Majkele w ich rękach po prostu mnie rozczuliły tak jak i chyba większość z nas.Mają super Mamę
Na pewno z czasem się zaklimatyzują a w przyszłości pokonają nasze możliwości taneczne
Powiem szczerze że nie sądziłam jak wiele daje samo ćwieczenie układu w domu-drilla ćwiczyłam trzy godziny i dzięki temu na zajęciach poszło mi wyjątkowo gładko.
MJ_Angel na zajęcia nie przychodzimy na pogaduchy tylko ćwiczyć,dajesz zły przykład innym uczestnikom
Trinity jak tam nasze nagranie?Kiedy ujrzy ono światło dzienne?
Trzeba pokazać Weronice że nie próżnowaliśmy
POzdrawiam wszystkich i do zobaczenia w sobotę.
Uaktualniam listę:
1.Muszka
2.Jeanny100
SOBOTA 6 MARCA spotykamy się o godzinie 11.15
Czyli grupa spotykająca się na rondzie śródka godzina 11.00.
nodisc tak jak wspomiała MichaelsAngel filmiki znajdują się na poprzednich stronach wątku także śmiało sobie obejrzyj,są również zdjęcia choć nadal obstaję przy stwierdzeniu że nic bardziej nie zmotywuje Ciebie do działania niż przyjście i zmierzenie się z grupą.Zawsze jest to bardziej motywujące aniżeli samodzielne ćwiczenia

Moniko75 niezwykle miło że do nas dołączyłaś-mamy nadzieję że się podobało i będziemy się spotykać regularnie.Co do pociech jestem pod wrażeniem stopnia majkelizacji jeśli tak to można nazwać.Rękawiczki z cekinami i małe Majkele w ich rękach po prostu mnie rozczuliły tak jak i chyba większość z nas.Mają super Mamę

Powiem szczerze że nie sądziłam jak wiele daje samo ćwieczenie układu w domu-drilla ćwiczyłam trzy godziny i dzięki temu na zajęciach poszło mi wyjątkowo gładko.
MJ_Angel na zajęcia nie przychodzimy na pogaduchy tylko ćwiczyć,dajesz zły przykład innym uczestnikom

Trinity jak tam nasze nagranie?Kiedy ujrzy ono światło dzienne?
Trzeba pokazać Weronice że nie próżnowaliśmy

POzdrawiam wszystkich i do zobaczenia w sobotę.
Uaktualniam listę:
1.Muszka
2.Jeanny100

MichaelsAngel jestem przekonana, ze Ci nie idzie tupanie ze wzgledu na moje branzoletki xD. Pewnie nie dają Ci spokoju xD Tak, to napewno o to chodzi
A jesli faktycznie masz z tym problem, to sprobuj (przynajmniej mi to pomogło) zrobic to conajmniej 4x wolniej. Poprostu pocwicz osobno ręce i nogi. Mi to jakos pomogło xD Powodzenia z tupaniem ;p
- Trinity... przydreptuje juz!
;p

A jesli faktycznie masz z tym problem, to sprobuj (przynajmniej mi to pomogło) zrobic to conajmniej 4x wolniej. Poprostu pocwicz osobno ręce i nogi. Mi to jakos pomogło xD Powodzenia z tupaniem ;p
- Trinity... przydreptuje juz!

People say I'm not okay
It's been my fate
To compensate
It's been my fate
To compensate