Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- speechless26
- EternallyLive
Ja tak samo, tylko z tych ,,niższych" piosenek.
Moje wykonanie jest już chyba wystarczająco oszlifowane, niedługo zabieram się za nagrywanie. Zajmie mi to parę dni, więc gotowe będzie w pierwszej połowie grudnia. Troszki sobie zadanie utrudniłam, dodając fajny efekcik, ale mam nadzieję, że wypali. Oczywiście staram się też, żeby głos na nagraniu był najlepszy, jak to tylko możliwe, więc stosuję parę trików do ćwiczeń. Jakby ktoś również chciał spróbować, chętnie doradzę.
Obecnie mam chore gardło, ale nie przeszkadza mi to w próbach.
Moje wykonanie jest już chyba wystarczająco oszlifowane, niedługo zabieram się za nagrywanie. Zajmie mi to parę dni, więc gotowe będzie w pierwszej połowie grudnia. Troszki sobie zadanie utrudniłam, dodając fajny efekcik, ale mam nadzieję, że wypali. Oczywiście staram się też, żeby głos na nagraniu był najlepszy, jak to tylko możliwe, więc stosuję parę trików do ćwiczeń. Jakby ktoś również chciał spróbować, chętnie doradzę.
Obecnie mam chore gardło, ale nie przeszkadza mi to w próbach.
moja piosenka w ogóle nie gotowa
nie mam do dzisiaj podkładu do Who's loving you .
Czy piosenka moze się powtarzać ? bo chętnie wziełabym jednak inną....
nie mam do dzisiaj podkładu do Who's loving you .
Czy piosenka moze się powtarzać ? bo chętnie wziełabym jednak inną....
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
- speechless26
- EternallyLive
- speechless26
- EternallyLive
- Trust in me
Tak , potwierdzam to co napisała Trust in me :)
jeżeli byłaby taka możliwość to prosze mnie zapisać na obie czyli na Whos loving you i na One day in your life . I gdyby mogłoby tak być to będzie to niespodzianka którą na 100% zaśpiewam chociaz raczej One day in your life a może i dwie jak podołam .
Pozdrawiam
jeżeli byłaby taka możliwość to prosze mnie zapisać na obie czyli na Whos loving you i na One day in your life . I gdyby mogłoby tak być to będzie to niespodzianka którą na 100% zaśpiewam chociaz raczej One day in your life a może i dwie jak podołam .
Pozdrawiam
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
- speechless26
- EternallyLive
- Noemi.best