Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- majkelzawszespoko
In The Closet. Dla mnie to naturalny ruch, bo w sumie ITC u mnie na podobnej pozycji co RTT. Czyli ok, ale bez fajerwerkow. Jesli wyeliminujemy ten kawalek to jak na moje zostaje plyta absolut. Powiekszona o She drives me wild i Keep the faith, naturalnie.
PS. Dla mnie to juz klip do Who is it ma wiecej seksu od In the closet. No sex to za duze slowo. Napiecia emocjonalnego ma wiecej. Jak widac E'Cas musial sie zabrac do rzeczy, coby przekonujaco wyszlo. Tylko nie mowcie Michaelowi, bo sie nieboraczek obrazi.
PS. Dla mnie to juz klip do Who is it ma wiecej seksu od In the closet. No sex to za duze slowo. Napiecia emocjonalnego ma wiecej. Jak widac E'Cas musial sie zabrac do rzeczy, coby przekonujaco wyszlo. Tylko nie mowcie Michaelowi, bo sie nieboraczek obrazi.
:DMandey pisze:Broń mi panie, bym szopę znów otwierać
musiał
oj dziatwo niewierna, bo juz przy tej mandeyowej szopie stoje ;p
JAM!
nie bardziej na sile niz Erotica Madonny, to piosenka to musi byc poza.Pank pisze:To jest poza, to jest wyraźnie na siłę.
mnie tam lechce, mnie tam mrowi.
Jam to bardziej skomplikowany utwor, ale nic mi nie robi. przeladowana jakas dziwna ciasnosc dzwiekow ocierajaca sie o brzydote.
ITC jest przejrzyste, gladkie, z klasa, wiadomo o co chodzi w tym kawalku, ciagnie mnie na parkiet i mimowolnie wymusza rytmiczne ruchy bioder ;p
dare me...uh!
'the road's gonna end on me.'
- dangerous_girl
Dziwna sytuacja,bo te piosenki które zostały są moimi ulubionym,mam je wszystkie na mp4 w telefonie,ale jak muszę wybierać to :
Why You Wanna Trip On Me
Jam ma wygrać,jeden z najlepszych nowatorskich utworów Michael'a.IMO
Why You Wanna Trip On Me
Jam ma wygrać,jeden z najlepszych nowatorskich utworów Michael'a.IMO
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
why you wanna trip on me
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- lama_louie