widze że jesteś jeszcze bardzo młodego wieku więc dlatego wydaje Ci sie że kochasz ludzi, choć może tak jest i życze Ci żebyś nigdy się nie przekonała jacy ludzie potrafią być podli co zwykle się dziję kiedy się dorasta.cocainegirl pisze:Spójrzcie mu w oczy. Spójrzcie. I powiedzcie mi, cholernie szczerze, że nie jest Wam chociażby odrobinę szkoda Murraya. Bo ja niestety kocham ludzi, i.. Mi go trochę szkoda.
koleżanka w pracy powiedziała mi że może dr się przestraszył że nie potrafił wykonać poprawnie masażu serca, zagubił się. nie mogłam słuchać co za bzdury wygaduje, zresztą nie była za bardzo obeznana w sprawie i takie głupoty piep...
w głowie mi się to nie mieści. to ma być lekarz który się boi pacjenta. Kardiolog? który nie potrafi wykonać poprawnie reanimacji? wprowadza w błąd sanitariuszy? zamawia końskie dawki leku który nie może być w ogóle podawany w warunkach domowych a jeśli już to przy tym nie ma odpowiedniego sprzętu do kontroli pacjenta? to nie dziecko że nie zna konsekwencji takiego postępowania tylko dorosły (chyba jednak nie) chłop. dla mnie za samo to powinien odpowiadać za morderstwo i nie tylko on ponieważ MJ był uzależniony wcześniej już od leków.
ja jestem szczęśliwa że został jednogłośnie skazany tylko pewnie i tak nie posiedzi zbyt długo znając możliwości celebrytów i gwiazd z USA choćby Lindsay Lohan.
Każdy by miał taką minę jakby usłyszał wyrok. z pewnością pokrzyżowało mu to trochę plany. rzekomy film powstanie odrobinę później niż wcześniej i wywiady też będą opóźnione ale i tak zarobi na tym niestety.
Winny i bardzo słusznie.