Narysowane...

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
natasha92

Post autor: natasha92 »

Ojj ile tu talentów:)
'Don't walk away' Michael!! [*] ;(
Obrazek
Awatar użytkownika
aga.mj

Post autor: aga.mj »

kolejne bazgroły ;-)

Obrazek
Obrazek
When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Awatar użytkownika
anula__1994

Post autor: anula__1994 »

O jaaa... :-o

Napisałabym tylko to, ale to byłby spam, więc dodam, że rysunek... zapiera dech w piersiach. Jak na 16 lat. Boję się myśleć jak ty będziesz malować za 5 - 10 lat... Kobieto! Nie zmarnuj tego!
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Awatar użytkownika
aga.mj

jej, dzięki ;-)

daleko mi tu do niektórych osób wstawiających tu swoje prace, ale dzięki za komplement :)
Obrazek
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

aga.mj kogo masz na myśli? jak na razie nie widzę kogoś kto mógłby zagrozić twojej [ ijeszcze jednej osoby] pod względem przewodnictwa w dziedzinie sztuki rysowanej. bardzo bardzo ładnie tylko brakuje trochę cieni ;-) I'll be watching you :knuje:
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
aga.mj

insamnaof miałam na myśli głównie Ciebie, i cos czuje ze zaraz zamieni sie to w kołko wzajemnej adoracji :P ale po przejrzeniu wątku jest tu tez duzo prac które b. mi sie podobają.
a co do rysunku, to w rzeczywistosci troszke lepiej wygląda, aparat troche wykrzywia i rozjasnia, dlatego nie widac wszystkich cieni, zwłaszcza słabszych (z reszta dobrze to znasz, bo przejrzałam Twoj osobny wątek i tez skarzyłas sie na aparat nenene ), ale następnym razem to poprawię

no i dzięki za miłę słowa ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
insomniaof

aga.mj mnie? hmm... dziękuję, nie wiedziałam, że komuś mogą się spodobać moje prace. wzajemna adoracja? a cóż to takiego? ;-) bardzo podobają mi się twoje prace i jak już mówiłam będe cię obserwować. czekam na coś nowego. aparat to zmora każdego rysownika bez skanera :-/
Obrazek
last.fm
Awatar użytkownika
aga.mj

jak to nie wiedziałas? :P w Twoim wątku wszyscy sie przeciez nimi zachwycają :P mam jesczze jedna prace, ale srednio mi wyszła, tzn jesli sie na nia patrzy to jesczze mozna zauwazyc podobienstwo, ale o dziwo przez aparat juz nie bardzo, moze w chwili słabosci wrzuce :P
zaraz moderatorzy pewnie sie przyczepia, ze mozna na pw załatwiac takie rzeczy, ja narazie spadam, jak cos narysjue i bedzie dało sie na to patrzec to wrzucę, no i Ty tez! ;-) i inni utalenotwani :P
Obrazek
Awatar użytkownika
aga.mj

kolejne bazgroły ;-)
jacyś panowie, bo do MJa to sednio podobne :P usta za nic nie chcą wyjść :-/

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
insomniaof

to może zacznę od początku ;-) proszę nie brać sobie za bardzo do serca poniżeszej opinii, ponieważ to oko amatora, nie fachowca
rysunek pierwszy: genialne oczy, tylko dlaczego on ma takie straaasznie wielkie odblaski światła? trochę zmniejszyć i bardziej zaznaczyć źrenicę. włosy zbyt jasne w porównaniu z bluzką. te bazgrołki w miejscy włosów są dziwne, za to loki nawet nawet, tylko płaskie postaraj się zrobic na nich również odblaski. nos? czy to nos MJ? hmm... trzeba poprawić. dziurki ma bardziej 'spiczaste', a czubek nosa bardziej zaznaczony. nie zapominajmy o uroczych dziurkach chirurgicznych, które są po obu stronach nosa. usta są dobre, choć bez wyrazu. szczęka zaznaczona choć niedostatecznie, daje to efekt jakby mu się kości policzkowe rozlazły i spadły na dół. za krótkie i za wąskie brwi.
rysienk drugi: piękne oczy tylko czy mi się wydaje czy on ma taki wytrzeszcz? spróbuj troche opuścic mu powieki. mocniej zacieniuj oczy skoro mają byc czarne i dodaj im blasku. natęperuj porządnie ołówek i zaznacz poszczególne włosy w lokach, które opadają na czoło. ucho wydaje się fałdą tłuszczu więc wycieniuj. nos? jak wyżej. brwi - dobra długość tylko wyglądają jakoś dziwnie. postaraj się je 'wypiętrować'. usta? czy mi się wydaje czy to kopia tych wyżej? popracuj nad różnymi minami MJ. kurtce także przydałyby się cienie - kontur ładny.

może to wina aparatu, ale nie widzę tu cieni. przy tak mocnej kresce jak twoja trzeba się nieźle napracować żeby zrobic ładne cienie. MJ średnio zjada mi jeden ołówek na rysunku A3, A2. głodomór ;-) tak wię popracuj nad cieniami. może i się czepiam, ale lubie cię laska i chcę żebyś rysowała jak najlepiej ;-)
Obrazek
last.fm
Awatar użytkownika
aga.mj

czyli ogólnie rzecz ujmując wszystko do wymiany ;-) spoko, postaram się poprawić, chcę tylko zaznaczyć, ze nie jestem utalentowaną artystką a to tylko takie bazgroły, bo ja ogólnie do wszystkiego mam dwie prawe ręce (jestem leworęczna ;-) ) ale uwagi wezme do serca, dzięki ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
insomniaof

a prosiłam, żeby nie brac do serca ;-) drugi jest bardzo, bardzo podobny do Michael'a. bardzo mi się podoba naprawdę
Obrazek
last.fm
Awatar użytkownika
aga.mj

ale wydaje się ze wiesz o czym piszesz, więc moze będzie lepiej ;-)
Obrazek
natalie

Post autor: natalie »

aga.mj : lubię twój styl rysowania... wydaje mi się taki inny - fajny :) Super prace, ćwicz dalej :)

Tymczasem ja wkleję coś swojego:
Obrazek
Wszelka krytyka bardzo mile widziana :mj:

Pozdrawiam,
Natalia
Obrazek
'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
Awatar użytkownika
Dunk

Post autor: Dunk »

Ja nawet nie wiem co w twojej pracy krytykować , usta są świetne .
Tylko talentu pozazdrościć (:
Obrazek
ODPOWIEDZ