Warszawa zaprasza na lokalne zloty
- Speed Demon
To już nie pamiętasz jak Cię oprowadziliśmy z Arturem po Warszawie? Nie czuliśmy wtedy ciężaru, napisałbym wręcz że cudowną lekkość. ;)jolene_ pisze:nie chcę być ciężarem
Pozostaje kupić bilet do Katowic na 27 września, będzie więcej osób zapewne... no ale co z tego. :>jolene_ pisze:i więcej osób ;p
Pokieruj od PKP Otwock, a może i się pojawię. Albo zaznacz na mapach Google.Demon Prędkości pisze:Dla mnie będzie zaszczyt jak choćby jedna osoba z forum wpadła na koncert.
Pfff. Miejskie powietrze Ci zaszkodziło. :Phome-sik pisze:z zadupia na poludniu Warszawy na zadupie na polnocy
- Speed Demon
Z PKP Droga jest dość daleka, więc polecam kilka rozwiązań:
1.Jeśli już jest ochota przyjechać pociągiem, to pod stacją na ul. Orlej znajduje się przystanek minibusów (ten jadących w stronę Karczewa). Wystarczy poprosić o bilet na przystanek Ługi (przedostatni) - 2 zł - i stamtąd to już 2 minuty piechotą. Wystarczy pytać o drogę.
2.Można też pojechać bezpośrednio minibusem do Karczewa (cena zdaje się 4 zł 50 gr). Minibusy Karczew odjeżdżają spod pałacu na Emilii Plater, spod Novotelu i spod Domu Partii
No a jeśli chodzi o powrót to też problemu nie ma. Ostatni pociąg odjeżdża o 23:13, ostatni minibus 22:45, jeżdżą też autobusy ZTM nocne.
Zapraszam:) koncert o 19
Aaa, homesick, Otwock jest zadupiem na południowym wschodzie Warszawy:)
1.Jeśli już jest ochota przyjechać pociągiem, to pod stacją na ul. Orlej znajduje się przystanek minibusów (ten jadących w stronę Karczewa). Wystarczy poprosić o bilet na przystanek Ługi (przedostatni) - 2 zł - i stamtąd to już 2 minuty piechotą. Wystarczy pytać o drogę.
2.Można też pojechać bezpośrednio minibusem do Karczewa (cena zdaje się 4 zł 50 gr). Minibusy Karczew odjeżdżają spod pałacu na Emilii Plater, spod Novotelu i spod Domu Partii
No a jeśli chodzi o powrót to też problemu nie ma. Ostatni pociąg odjeżdża o 23:13, ostatni minibus 22:45, jeżdżą też autobusy ZTM nocne.
Zapraszam:) koncert o 19
Aaa, homesick, Otwock jest zadupiem na południowym wschodzie Warszawy:)
Tez mialem czyste intencje, niestety zlapalem jakas grype. Takze nie pisze sie na weekendowe harce. Musze wyzdrowiec szybko, bo w poniedzialek pierwszy dzien w nowej firmie. Bardzo zaluje, ze nie moge sie z Wami spotkac.
Licze na to, ze warszawskie zgromadzenia fanow stana sie chlebem powszednim i zdarzy sie jeszcze nie jedna okazja na spotkanie.
Licze na to, ze warszawskie zgromadzenia fanow stana sie chlebem powszednim i zdarzy sie jeszcze nie jedna okazja na spotkanie.
to ja się czułam jakbym Was tam ciągnęła na przymus, fajnie, że nie było tak źle :)Pank pisze:To już nie pamiętasz jak Cię oprowadziliśmy z Arturem po Warszawie? Nie czuliśmy wtedy ciężaru, napisałbym wręcz że cudowną lekkość. ;)
zapomniałam jednaaaaak, że muszę dziś jechać pilnie do Płocka, ale widzę, że są plany regularnych zlotów, ja się piszę.
miłej zabawy, choć oczywiste, że będzie ;]
- Jacksomanka
- Speed Demon
- Liberian Girl
Ostatnio forum przeżywa kryzys. Dlatego proponuje spodkanie w realu :)
Tak bez okazji, może okażecie się bardziej rozmowni niż na forum.
O gadatliwości Homesick i Panka zdążyłam się przekonać :P Im wiele
nie trzeba
może tym razem uda się w więszym gronie? :D
Proponuje początek grudnia. Termin może odległy ale przynajmniej
jest czas na zastanowienie się czy warto przyjść. A powiem że warto :P
Bichan liczę również na ciebie
Tak bez okazji, może okażecie się bardziej rozmowni niż na forum.
O gadatliwości Homesick i Panka zdążyłam się przekonać :P Im wiele
nie trzeba

może tym razem uda się w więszym gronie? :D
Proponuje początek grudnia. Termin może odległy ale przynajmniej
jest czas na zastanowienie się czy warto przyjść. A powiem że warto :P
Bichan liczę również na ciebie

Dla ciebie przyjdę nawet na piechotęLiberian Girl pisze: Bichan liczę również na ciebie

na razie mam wszystkie wolne soboty

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3