MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

michael4ever

Post by michael4ever »

pięknie.... pasek ma super i buty no i ta biała koszulka co takie zdjęcie z bliska jest też fajna w ogóle lubie Michaela w garniturach wyjątkowo ładnie w nich wygląda pewnie dlatego że taki chudy jest.
Image
walcie się hipokryci!
invincible_girl ;)

Post by invincible_girl ;) »

Image czy MJ ma korale x)?
Image
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
sergi13

Post by sergi13 »

Ciekawe co to za pani za Michaelem ;-)
Image
Invincible

Post by Invincible »

No po prostu REWELACJA!!! Nareszcie nie piżama tylko bardzo ładne, stylowe ciuszki. Naprawdę dawno nie widziałam takiego Króla. Super!
Image
Szucia

Post by Szucia »

Ten człowiek teraz się przystosował do środowiska ;](nie no żartuje)
Ale...te garnitury... :love:
To co lubię najbardziej. Czarny, czy ten drugi, na dniach popularny...srebrnawy w kwadraciki....
Genialnie tak wygląda. I tak trzymać!
Choć brakuje mi trochę tych wojskowych/kapitańskich/żołnierskich mundurów.
I 6tych ornamentowanych koszul....Ale, trudno.(choć na konferencji pokazał klasę)
Niech ściągnie oksy, bo , mimo faktu że są fajne, to zaczynają mnie powoli irytować...
Image
Invincible

Post by Invincible »

Hmmm mi tam niczego nie brakuje. Dla mnie w tej chwili Michael jest po prostu bardzo atrakcyjnym, choć już dojrzałym facetem, który dostosował strój do wieku. Elegancja i szyk z odrobiną młodzinczej fantazji, którą Miochael ciągle przecież w sobie ma. Co wyraźnie było widać na konferencji w marcu. :) Dla mnie jest super.
Image
Wiśnia

Post by Wiśnia »

Na Miejscu Michaela zaśpiewałbym do tych wszystkich paparazzi '' leave me alone'' Cóż nie ma co się dziwić, ogłosił swój powrót więc musi się przyzwyczaić do gigantycznego powrotu paparazzi
Image
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
viva201

Post by viva201 »

Wiśnia wrote:leave me alone'
raczej "privacy" ;-)
Image
sergi13

Post by sergi13 »

Jakby zaśpiewał, to zaraz by było w mediach "Jackson wciąż w formie" . Mógłby zrobić takie coś. Nie miałbym nic przeciwko :diabel:
Image
Szucia

Post by Szucia »

Jakby zaśpiewał, to zaraz by było w mediach "Jackson wciąż w formie"
To mnie rozwaliło.
No ale co racja to racja.
Kurcze, żeby nie móc wsiąść nawet do samochodu. Przegięcie.
Naprawdę, to przykre, ale swoją drogą, jakbym go sama spotkała, to też zapewne bym się tam zachowywała, nie ma co.
Image
Maverick

Post by Maverick »

Ostatnio zaprezentowany nam przez Michaela T-shirt pochodzi z kolekcji projektanta, który często inspirował się Michaelem tworząc swoje kolekcje :]

Jak to mawiał Mufasa: wszystko się łączy w wielkim kręgu życia ;P

MICHAEL JACKSON IN BALMAIN!

http://www.bryanboy.com/bryanboy_le_sup ... lmain.html

Now this is what you call ferocity in the highest level. Here's Michael Jackson sporting a Balmain t-shirt from the fall/winter 2009 womenswear collection.

Image

It makes perfect sense considering a lot of Christophe Decarnin's pieces were inspired by him.

During Paris fashion week, The Times UK posted a tweet that Natalie Massenet of Net-a-Porter thinks those Balmain t-shirts are gonna run at £10,000 a piece. Yes. For a t-shirt.

Ah well.

Life is a runway. Every day is a fashion show and the street is your catwalk. If you can't afford the runway piece, get the runway music instead. Christophe & Co. used "Don't stop Til' You Get Enough" by Michael Jackson at the Balmain show. Enjoy!
Kamila

Post by Kamila »

Koszulka Balmaina rewelacyjna w stylu Michaelowym typowo dla mezczyzn co do papparacci to jak zwykle za duza przesada ........lepiej nie komentowac bo to ich dzikie zachowanie mowi samo za siebie dla pieniedzy zrobia wszystko........
KKI
Maverick

Post by Maverick »

Koszulka pochodzi z kolekcji dla kobiet - jesień/zima 2009 ;)
sergi13

Post by sergi13 »

Dla kobiet? :smiech: Nie no, ale Michaelowi tak nawet ładnie ;-) W końcu on jest no co by nie mówić dość specyficzną osobą
Image
akaagnes

Post by akaagnes »

taka moja luźna refleksja na temat...

w związku z Londynem,
mógłby zatrudnić Gok'a Wan jako swojego stylistę . Koleś jest świetny,zna się na modzie, na trendach, a i miesza je, męskie z damskimi itd., Ed Hardy Edem Hardy,ale Gok Wan by tu miał pole do popisu, myślę,że mają zbliżone gusta z Michaelem. Chętnie zobaczyłabym ich razem gdzieś, podczas stylizacji na występy w O2 na przykład........

co do obecnych fot i opinii o paparazzi - niech nic nie śpiewa, tylko pokaże im fak-ju,ot co. :-)
Post Reply