Spotkania fanów w Poznaniu
- martynafan
ja tez bardzo chętnie, ale zalezy gdzie i o ktorej
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
- insomniaof
- tanczacy delfin
- tanczacy delfin
Mam 2 bilety
Multi 51 sala 6 rząd K miejsce 3 i 4 - idę z kumpelą
Prawie wszystko wyprzedane, będzie mega, robią dodatkowy seans na 23.00 w sali nr 7. Co do Starego Bro. - nie pytałem się, ale też co najmniej 3 sale. Co prawda wolałbym Bad Tour - Brisbane Australia, ale co tam - będzie superekran, superdźwięk i superludzie, będzie MEGA 

Man In The Mirror
- insomniaof
-
fani dla fanów
jestem Aga od 9lat słucham MJ (A MAM 20) i cos wymyśliłam a mianowicie Trase Koncertową
FANI FANOM- MICHAEL JACKSON KING OF POP SHOW dancing Michael Jackson dancing Michael Jackson dancing Michael Jackson
ten pomysł zrodził mi się dokłaniej godzine temu ale jeśli byście byli za czymś takim to prosze o @ z radami i ewentualną pomocą agnieechaa@onet.eu
JA MÓWIE CAŁKOWICIE SERIO I POWAŻNIE
FANI FANOM- MICHAEL JACKSON KING OF POP SHOW dancing Michael Jackson dancing Michael Jackson dancing Michael Jackson
ten pomysł zrodził mi się dokłaniej godzine temu ale jeśli byście byli za czymś takim to prosze o @ z radami i ewentualną pomocą agnieechaa@onet.eu
JA MÓWIE CAŁKOWICIE SERIO I POWAŻNIE
- martynafan
co z tym spotkaniem jutro? może umówimy się ok 6 ?
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'