Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Oprawa koncertowa tego utworu jest wyśmienita. Pamiętam jak na żywo oglądałem w 1995 roku na MTV rozdanie nagród gdzie Michael wystąpił z rewelacyjnym megamixem gdzie i ten kawałek tam się znalazł. Zrobiło to wtedy na mnie niesamowite wrażenie. Czarny garnitur, dodane efekty dźwiękowe... super sprawa. Dziś możemy je znaleźć ma DVD "HIStory On Film Volume II". Jednak jak słucham go na płycie wydaje mi się za długi i pod koniec zdecydowanie nużący. 7 minut to troszkę za dużo. Fajny jest ponad 4 minutowy edit, sprawia że chce się wracać. Sama aranżacja i wokal świetne... Głosujemy jednak na wersje albumowe, więc tym razem mój głos na "Dangerous". Potrwa troszkę zapewne niż odpadnie ale co mi tam.
Kara1992 nie masz swojego gustu ?
Moje top z tego zestawienia miejsce 1:BOW, 2:WYBT, 3:Dangerous; a GINM and Who is it na równi. Głos oddaje na ....;/ wszystkie kawałki lubię :D
najsłabsze: GITM