Najsłabsze Ogniwo
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Została wielka piątka tego albumu. Zgodnie z osobistą listą głos na Dangerous.
Wykonanie koncertowe fenomenalne. Jedno z takich które mogę oglądać i oglądać, ciągle się zachwycając. Wersja albumowa też super, mimo iż długa, jednak nie nudzi i do końca dobrze się tego słucha. Poza tym fajny tekst, fajny bit, nic dodać nic ująć.
Who Is It ,Give In To Me ,Will You Be There (kolejność nie przypadkowa) to jednak dla mnie apogeum tej płyty no i jeszcze Black Or White które gdzieś tam się kręci koło miejsca trzeciego często na nie wskakując. ,
BoW patrząc na poprzednią rudę ma duże szanse aby teraz polecieć, a to świetny kawałek jest. Może i prosty ale w prostocie jego siła. A czy on do końca taki prosty…?, na pewno bardzo michaelowy, dla mnie bardzo autoironiczny …
Wykonanie koncertowe fenomenalne. Jedno z takich które mogę oglądać i oglądać, ciągle się zachwycając. Wersja albumowa też super, mimo iż długa, jednak nie nudzi i do końca dobrze się tego słucha. Poza tym fajny tekst, fajny bit, nic dodać nic ująć.
Who Is It ,Give In To Me ,Will You Be There (kolejność nie przypadkowa) to jednak dla mnie apogeum tej płyty no i jeszcze Black Or White które gdzieś tam się kręci koło miejsca trzeciego często na nie wskakując. ,
BoW patrząc na poprzednią rudę ma duże szanse aby teraz polecieć, a to świetny kawałek jest. Może i prosty ale w prostocie jego siła. A czy on do końca taki prosty…?, na pewno bardzo michaelowy, dla mnie bardzo autoironiczny …
Nareszcie...Jam najsłabszym ogniwem.
Black Or White ograne do granic wytrzymałości. Znudziło mi się.
Weszło na polską edycję KOP kosztem... czegokolwiek dużo bardziej oczekiwanego :/
Poza tym nie nominuję przecież Who Is It, Give In To Me, czy Dangerous... no wolne żarty :>
Jakiż to wybór

ugh!
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- majkelzawszespoko
- dangerous_girl
buu...jedna z moich ulubionych piosenek odpadła... 
i jeszcze nadomiar złego co niektórzy zabierają mi się za "Who is it", nie wolno!
teraz ma odpaść (wreszcie) Will You Be There
a tak przy okazji...co wy chcecie od "Black or white"?
fajna piosenka, pogodna taka, optymistyczna, jak jej słucham to od razu się rozchmurzam, no i ten sentyment z dzieciństwa 

i jeszcze nadomiar złego co niektórzy zabierają mi się za "Who is it", nie wolno!

teraz ma odpaść (wreszcie) Will You Be There

a tak przy okazji...co wy chcecie od "Black or white"?