Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
kaem wrote:Napisałbym jakąś płomienną mowę obronną dla Will You Be There, ale znowu mogę tym wtopić kolejną piosenkę, więc milczę.
Myślę, że jednak odpadnie "Black or white", a na obronę będzie jeszcze czas. Ja mogę tylko powiedzieć, że uwielbiam "BoW" bardzo, ale ponieważ wybieramy najsłabsze ogniwa na płycie, nie głosując na pojedyncze utwory, tylko przyjmując za tło decyzyjne album to jednak "Will you be there" pasuje do rozległych kompozycji Dangerous, z tym rilleyowym rytmem w tle (nie wiem, czy on produkował)
ugh? Pociągamy się za to i owo, więc to chyba jakaś homoseksualna więź. Ja tam nie wiem. Takie z nas kabanosy. Zresztą, niech on sam się wypowie.
Oddane głosy:
Black Or White- 25
Will You Be There- 9
Dangerous- 8
Who Is It- 3
Give In To Me- 1
Black Or White najsłabszym ogniwem.
Runda 11
Who Is It
Give In To Me
Will You Be There
Dangerous
Dangerous. To miał być ostatni singiel. Byłby z pewnością wielkim hitem, gdyby nie tendencja Michaela do tego, by zachęcać do podkładania mu nogi. On w końcu kocha nas wszystkich bardziej.
Można snuć domysły, kto miał być reżyserem klipu. Jak David Lynch, to sam osobiście ukatrupię rodzinę Chan****ów.
Ale i tak się upieram, że płyta ciekawiej się zaczyna, niż kończy. I wszystko sie zgadza- to początek ma zaciekawiać, nie koniec.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Dangerous
...choć cały czas wstępnie typuję go na podium.
Jestem blisko by trafić pierwszą trójeczkę. Ma się nosa do typowania.
Żebym tak wyniki piłkarskie typował trafnie byłoby ok.
Last edited by Mandey on Fri, 10 Oct 2008, 8:55, edited 1 time in total.