Katastrofa w Smoleńsku. Śmierć prezydenta RP.

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Justus

Post autor: Justus »

Prawie przed chwilą się o tym dowiedziałam teraz cały czas śledzę wszystko co mówią o tym w telewizji...Myślałam że to jakiś żart,ale to niestety prawda...Nie mogę w to uwierzyć jak to możliwe...Teraz pozostaje nam tylko modlitwa za tych którzy zginęli...
Obrazek
Awatar użytkownika
Sun

Post autor: Sun »

Szok i jeszcze raz Szok;(
Nie wiadomo co powiedzieć.. :surrender:
moon_song

Post autor: moon_song »

soulsation pisze:Ogólnie wolałem Kwaśniewskiego(którego znam osobiście)
No i czym tu sie chwalic... :-/

Prezydentowi i wszystkim ofiarom katastrofy...
[']
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
wikii

Post autor: wikii »

Kompletnie nie interesuję się polityką, ale kiedy przyjaciółka powiedziała mi o tragedii byłam w szoku. Teraz oglądam wydania specjalne w telewizji. Śmierć zawsze mną wstrząsa i nie potrafię sobie wyobrazić co czują w tej chwili członkowie rodzin.
"Pamiętajcie o obietnicy wspaniałego jutra."
soulsation

Post autor: soulsation »

Sybirra pisze:
soulsation pisze:
Jutro jest niedziela Bożego miłosierdzia. Dokładnie 5 lat temu również w wigilię tego święta zmarł Nasz Ojciec Święty - Jan Paweł II. Bóg zabiera nam Takich ludzi, nie bez powodu. Na pewno. Przynajmniej pragnę w to wierzyć...
Papież zmarł 2 kwietnia...,a nie 11.

Mong Pong ,czy jakoś tak...
Nie chwale się ,ale informuje ,że poznając go ,i wgłebiając się w jego dokonania ,uważam go za lepszego prezydenta...Wiadoomo kazdy miał plusy i minusy ,ale jak już pisałem ,każdy ma swoje przekonania ,i nikt nie może nikogo za to pojeżdzać.

Ciągle jestem w szoku.Nie zna się ani dnia ,ani godziny smierci...Przeraża mnie to.
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
MJ-fanka

Post autor: MJ-fanka »

Boże... to jest nie do uwierzenia. Obudziłam się, a tu taka wiadomość...
Na TVN podają że przeżyły 3 osoby ale są w bardzo ciężkim stanie.

Zapalmy "świeczki" dla nich... [ * ] [ * ] [ * ]

Obrazek
Michael FOREVER.
Obrazek

www.MJteam.pl
Mandey

Post autor: Mandey »

Taki mały komunikat... Rozmawiamy w tym temacie o tragedii a nie o polityce i uwielbianiu tego czy innego polityka. Nie czas na to. O polityce można porozmawiać kiedy indziej.
Posty nie na temat będą usuwane a notoryczni spamerzy karani ostrzeżeniem.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
ManInTheMirror23

Post autor: ManInTheMirror23 »

Mam nadzieje, że Polacy nie przejdą obok wobec tej tragedii. Mam nadzieje, żę przeżyją ten dzień (a może i jeszcze trochę) należycie, pomodlą się, przemyślą kilka spraw.
Nie może być tak (i oby tak nie było), że śmierć tylu osób nic nie przyniesie, że pójdzie nadaremno... .
Detox

Post autor: Detox »

Tragedia , tragedia i jeszcze raz tragedia. To jakaś paranoja ludzie. Nie wiem co powiedzieć. Nigdy takie coś nie miało miejsca.

2001 Zamach na World Trade Center i Pentagon w Nowym Jorku i Waszyngtonie (2752 ofiary śmiertelne, w tym 5 Polaków)
2004 Zamach w Madrycie (191 ofiar śmiertelnych, w tym 4 Polaków)
2005 Śmierć papieża Jana Pawła II
2005 Zamach w Londynie (52 ofiary śmiertelne, w tym 3 Polki)
2006 Katastrofa budowlana na Śląsku (65 ofiar śmiertelnych)
2006 Katastrofa górnicza w kopalni Halemba w 2006 (23 ofiary śmiertelne)
2007 Katastrofa polskiego autokaru we Francji (26 ofiar śmiertelnych,)
2008 Katastrofa lotnicza w Mirosławcu (w katastrofie zginęło 20 ofiar śmiertelnych)
2009 Śmierć Michaela Jacksona
2009 Pożar hotelu socjalnego w Kamieniu Pomorskim (23 ofiary śmiertelne)
2009 Katastrofa górnicza w kopalni Wujek-Śląsk (20 ofiar śmiertelnych)
2010 Katastrofa W Smoleńsku (132 ofiary śmiertelne w tym prezydent RP)

Ludzie dokąd ten świat zmierza? Co rok jakaś wielka tragedia a teraz jeszcze największa z tych wszystykich. :surrender: :surrender:
Kto będzie następny? :surrender: Przez ostatnie 10 lat miało miejsce 50% załob narodowych.

Brak słów po prostu :smutek:

[*] Dla ofiar Smoleńska[/b][/size]
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

To jest żenada,żeby prezydent latał fiatem 126p ze skrzydłami.
Kiedy ginie człowiek zawsze jest mi ogromnie żal,bez względu na to czy go lubiłam czy nie,czy się z nim zgadzałam czy nie.Tak jak ktoś już wcześniej pisał jedynym plusem(o ile można tak wogóle powiedzieć w tej sytuacji) tej tragedii będzie to,że świat dowie się przy okazji o Katyniu,może nareszcie skończy się kręcenie i zakłamanie ze strony Rosji,oraz ludzie z innych państw dowiedzą się,że Polacy to nie tylko złodzieje i alkoholicy,że mamy historię godną uwagi,że nasi rodacy byli prawdziwymi bohaterami.
To,że samolot rozbił się właśnie TAM przyprawia mnie o dreszcze.Dosłowne przypomnienie tragedii sprzed lat.
Najszczersze wyrazy współczucia dla rodzin wszystkich ofiar.
Awatar użytkownika
GosiOla

Post autor: GosiOla »

W takim dniu jak dziś warto pamiętać o tym, czego uczył nas Michael. Powinniśmy się jednoczyć, zapomnieć o podziałach...
"Mijaj zdrów otwarte okna"
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

To jest straszne. Moja mama ma dziś urodziny i chyba od tej pory nie będą one takie wesołe. Nadal nie mogę uwierzyć w to co się stało.
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

Mną też wstrząsnęło..jak pokazują w telewizji różne "screeny" z Kaczyńskim i jego żoną to aż mnie ściska.. :smutek: tragedia straszna.. ten Katyń coś nam nie służy :smutek:
w takich momentach to czuję jakie zycie jest kruche-żyjesz sobie a za 3 sekundy może Cię już nie być ;/
zastanawiam się tylko kto stoi za tym żeby dopuszczać takie 20-LETNIE ,30 RAZY NAPRAWIANE GRATY!! normalnie się we mnie gotuje.. :snajper:

[*][*][/b] :beksa:
Awatar użytkownika
diana124

Post autor: diana124 »

To co się stało jest poprostu straszne i nadal cieżko mi w to uwierzyc. Składam kondolencje wszystkim rodzinom ofiar tej katastrofy [*]
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Szmajdzinski iKaczynski nie zyją.......
Znamy nowego prezydenta:(
ODPOWIEDZ