Pozew Katherine Jackson przeciwko AEG [koment.]

Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

^^ bo ze sprawy zrobi się pranie brudów. Będzie o lekach, o oderwaniu od rzeczywistości, dziwactwach, przepuszczaniu kasy. AEG mają zamiar też powrócić do oskarżeń o molestowanie, by wykazać, że MJ "nie był już tak popularny, by mógł zarobić taką kasę, jakiej chce KJ" oraz, że przez te wydarzenia coraz częściej sięgał po leki.
miki44

Post autor: miki44 »

BadM pisze:
miki44 pisze:Lista świadków Katherine vs. AEG
http://pl.scribd.com/doc/130819552/Plai ... tness-List

poz. 73 - LMP
poz. 76 - Diana Ross
poz. 77 - Debbie Rowe
Przejrzałam listę i zastanowiła mnie obecność LMP i Spike Lee. Co była żona MJ może wnieść do sprawy, przecież nie utrzymywali kontaktów od lat, Lee chyba też nie był stałym współpracownikiem.
Zastanawia cię, że na liście jest LMP, a nie dziwi cię obecność Debbie i Diany?
Co takiego Debbie może wnieść do sprawy? Chyba, że opowie jakie ilości Demerolu aplikowała Michaelowi w gabinecie Kleina i prywatnie w domu.
BadM

Post autor: BadM »

miki44 pisze:
BadM pisze:
miki44 pisze:Lista świadków Katherine vs. AEG
http://pl.scribd.com/doc/130819552/Plai ... tness-List

poz. 73 - LMP
poz. 76 - Diana Ross
poz. 77 - Debbie Rowe
Przejrzałam listę i zastanowiła mnie obecność LMP i Spike Lee. Co była żona MJ może wnieść do sprawy, przecież nie utrzymywali kontaktów od lat, Lee chyba też nie był stałym współpracownikiem.
Zastanawia cię, że na liście jest LMP, a nie dziwi cię obecność Debbie i Diany?
Co takiego Debbie może wnieść do sprawy? Chyba, że opowie jakie ilości Demerolu aplikowała Michaelowi w gabinecie Kleina i prywatnie w domu.
Przejrzałam listę tylko pobieżnie, nawet nie zauważyłam Debbie.
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
miki44

Post autor: miki44 »

Debbie jest także na liście świadków AEG :podejrzliwy:
AEG Live full possible witness list

Dr. David Adams / Jeffrey Lee Adams / Marcel Avram / Irving Azoff / Tom Barrack / Michael Bearden / Daniel Beckerman / Martin Blount / John Branca / Ellen Brunn / Jeffrey Telle Cannon / Frank Cascio / Melissa Elias/ Dr. Alimorad Farshchian / Lou Ferrigno / Dr. Stuart Finkelstein / David Fournier / Kenneth Froelich / Paul Gongaware / Dr. Stephen Gordon / Dennis Hawk / Julie Hollander / Dorian Holley / Dr. Hosny Habashy / John “Bugz” Houghdahl / Janet Jackson / Jermaine Jackson / Joe Jackson / Katherine Jackson / Latoya Jackson/ Prince Jackson/ Paris Jackson / Randy Jackson / Rebbie Jackson / TJ Jackson / Tito Jackson/ Kathy Jorrie / Michael Kane/ Dr. Lawrence Koplin / Bruce Lang / Michael La Perruque / Cheryln Lee / Arlyne Lewiston / Joseph Marcus / John Meglen / Dr. Allan Metzger / Kim Moore-Mestas / Amy Morrison / Steven Lloyd Mortensen/ Roselyn Muhammad / Dr. Conrad Murray / Consuelo Ng / Sarah O’Leary Sinnorai / Kenny Ortega / Bob Parks / Travis Payne / Randy Phillips / Jeffre Phillips / Dr. Christine Quinn / Dr. Neil Ratner /Debbie Rowe/ Dr. Gordon Sasaki / Dr. Scott David Saunders / Madeline Schilder / Richard Sherman / Barry Siegel / Dr. David Slavit / Janice Leigh Smith / Dr. Mark Tadrissi / Evvy Tavasci / Dr. Tohme Tohme / Shawn Trell / Anthony Urquidez / Dr. William Van Valin II / Dr. Carl Virgil / Stacy Walker / Frederick Webking / Bill Whitfield / Alan Whitman / Timm Woolley / Taunya Zilkie

Retained experts : William Ackerman / Eric Briggs / Arnold Dicke / Dr. Paul Earley / William Flynn/ Dr. Gary Green / Marty Hom / Dr. John R. Iacovino / Dr.Norman Elliott Lepor/ Dr. Petros Levounis / Mark Allen Roesler / Dr. Christine Nai-Mei Sang / Dr. Karl Williams / Rhoma Young

Katherine’s retained experts : Dr. Frederic Askin/ Richard Barnet / David Berman / Dr. Emery Brown/ Dr. Charles Czeisler / Arthur Erk/ Peter Formuzis/ Dr. Hendrikus Lemmens / Dr. Gordon Matheson / Barry Nadell/ Howard Rile/ Dr. Sidney Schnoll / Jean Seawright / Dr. Myer Shimelman/ Dr. Alon Steinberg / Dr. Barry Swerdlow / Dr. Daniel Wallace / Dr. Daniel Wohlgelernter
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

Dawno już tutaj nic nie pisałem,ale najwyższy czas to przerwać.
Na wstępie zaznaczam moderatorom iż wiem o tym że zdjęcia są za duże i pewnie dostanę ostrzeżenie ale w tym momencie mało mnie to obchodzi wstawianie obrazków na to forum jest trochę chore tak jak wyszukiwarka którą nadal nie umiem się posługiwać.

Ale nie o tym chciałem...

jestem oburzony rodziną MJ i stwierdzeniem Katherine że na konferencji prasowej This is it z 5 marca 2009r. nie wystąpił Michael tylko jego sobowtór.
Jest to tak niedorzeczne i niepoważne stwierdzenie że nie mogę w to uwierzyć,ja jako fan przez ponad 20 lat czuję się upokorzony że matka mojego idola nie jest wstanie rozpoznać swoje właśne dziecko jest tylko skupiona szukaniu łatwego wyciągnięcia pieniędzy od AEG z całym szacunkiem do do Pani Katherine.

Tak duża korporacja jaką jest AEG oraz Sony Pictures Entertainment które produkowały ten film " w pozwie jest również opis że w niektórych ujęciach filmu nie występuje MJ" na pewno nie pozwoliła by na to aby to sobowtór uczestniczył w filmie prędzej by zerwali umowę i tyle by z tego było.

A najlepiej to proponuję pani Katherine pozwanie na świadka do sądu pana Macierewicza on wraz ze swoją komisją śledczą z pewnością dojdzie kto był 5 marca na konferencji prasowej w 02

Dodam że jestem fanem na prawdę długo i nie chcę patrzeć na to co się dzieje na tym świecie jak ludzie łatwo wierzą w każdą plotkę czy kłamstwo aby się jeszcze bardziej wzbogacić nie chcę też nikogo obrażać ani nikomu wystawiać opinii bo nie znam rodziny Jacksonów nie znam wszystkich z was osobiście, ale wiem że na tym forum są ludzie którzy wierzą w takie brednie że " ON SERIO ŻYJE" powiem tak widywałem Michaela wielokrotnie na koncertach pod oknami hotelowymi w 90 latach zjeździłem za nim prawie całą Europę uważam że każdy powinien się z tym pogodzić że go nie ma z nami i tyle.

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Proponuję to obejrzeć:
http://www.youtube.com/watch?v=Wq8OtAfKRyc
http://www.youtube.com/watch?v=-y_L5kndz9I
I nie sugerować się tytułem, bo autor stara się obalić teorię o sobowtórze.
Moim zdaniem Michael był tego dnia w kiepskiej formie, w komentarzach piszą, że Jermaine w swojej książce napisał, że był pijany (nie czytałem książki, więc nie wiem), co widać po jego zachowaniu, może kiepsko wyglądał, więc ukrył się pod toną makijażu, wielką peruką i okularami. Jaki byłby sens wynajmowania sobowtóra tylko po to, żeby powiedział kilka słów? Zwłaszcza, że jeszcze nie widziałem sobowtóra, który jednocześnie byłby podobny i miał podobny głos, poza tym z bliska każdy wygląda zupełnie inaczej.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

Ej a może MJ żyje a to umarł ten sobowtór tylko a nie on!!!! :happy:

:wariat:
Ostatnio zmieniony czw, 25 kwie 2013, 11:45 przez MJ fan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Moim zdaniem ludzie muszą się na prawdę bardzo nudzić,skoro snują teorię o wynajęciu sobowtóra. Wczoraj widziałem,że ktoś dla porównania wrzucił to zdjęcie:
Obrazek

Dla mnie to tylko kwestia makijażu,a nie jakiś sobowtór.
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

No mi to już się śmiać chce... Że matka nie poznaje swojeto syna, na wszystkim próbuje zrobić show i pieniądze. Ewidentnie widać, że to nie trzymający się kupy Michael... Ja już tego nie komentują...
Fan27

Post autor: Fan27 »

wybaczcie ale ja od samego początku tez byłem zdania, ze to nie MJ tylko sobowtór I jako fan z 30 letnim stażem przebijam cię MJPolsat. Dodatkowo opinia matki mnie w tym przekonuje. No kto jak kto ale własna matka nie poznałaby własnego syna? Jesteście śmieszni w swoich twierdzeniach i uporze!
daria3891

Post autor: daria3891 »

Skąd wiadomo że tam dokładnie powiedziała?
Coś mi się zdaje, że mogła ewentualnie powiedzieć coś w stylu że jest to możliwe, a nie że tak na pewno było...
PS: Po coś te zdjęcia wrzucił, zatęskniło mi się za jego piżamkami.
cut that out!
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Poczekajmy jak się sytuacja rozwinie,. jest to dość kontrowersyjne i raczej nikt nie potwierdzi ani zaprzeczy czy to był Michael czy nie. Ale nie mogę w to uwierzyć, że to mógł być sobowtór, po co?
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Ja jestem w 100 procentach przekonany, że to był Michael Jackson - Na próbach do TII i na konferencji. A jak mamusia chce jego pieniążki wyciągnąć, to nawet i takie brednie po-przypuszcza.

Tutaj moje takie analizy... ;-)

Obrazek

Kolejne:
Obrazek
Po lewej stronie Michael wcześniej, zaś po prawej na konferencji. To, że rowek w brodzie był większy - świadczy tylko o tym, jak Michael schudł i jaki był jego stan. Zęby, usta - niczym się nie różnią. Na konferencji było widać strasznie opuszczonego MJ'a, wychudzonego. -,-
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Zastanawiam się co będzie następne.Niedługo niektórzy dojdą do wniosku, że Michael zmarł dużo wcześniej a AEG utrzymywało ten spisek w tajemnicy przed dziećmi i matką Michaela. A w ogóle na innych forach o tym nikt nie mówi, bynajmniej ja nie znalazłem takiego tematu o rzekomym sobowtórze, pewnie to kolejna plotka interii.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Ja kiedyś znalazłem stronę, na której autor usilnie próbował wmówić, że prawdziwy Michael zmarł w latach 80-tych po poparzeniu i po tym momencie już zawsze zastępował go sobowtór :) Na innym forum ludzie próbują się przekonać, że Murray to tak naprawdę... przebrany Michael. Bo mają podobnie ułożone żyły na dłoniach i nie mają żadnego wspólnego zdjęcia.
Kiedyś na premierze filmu ojciec Michaela powiedział, że to nie był on. Teraz matka. Czemu po takim czasie?
Nie wiem, co chce tym osiągnąć. Ja na tej konferencji widziałem Michaela w kiepskim stanie psychicznym, może pod wpływem czegoś, z wielką peruką i silnym makijażem. Ale nie żadnego sobowtóra. Ponownie pytam - jaki byłby sens wkładania tyle wysiłku, żeby stworzyć idealną kopię, która powie tylko kilka słów głosem identycznym jak Michaela? Tym bardziej śmieszne jest porównywanie zdjęcia Michaela stojącego za kurtyną (chyba bez peruki i jakby z mniejszym makijażem) w cieniu i jego ,,sobowtóra" na konferencji w takim samym ubraniu. Ponownie nasuwa się pytanie - po co Michael miałby to robić? Podobno w latach 90-tych wynajmował Navi, żeby pokazywał się fanom, podczas gdy on mógł w przebraniu się gdzieś wymknąć, ale to nie to samo. Sory, ale ja jeszcze nie znalazłem sobowtóra tak podobnego do Michaela, Navi nawet w okularach wygląda inaczej - z daleka można się nabrać, ale nie z bliska w jakości HD.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
ODPOWIEDZ