"Slave To The Rhythm" [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Po pierwsze, żaden to remix. To po prostu nowoczesne brzmienie, coś co na 100% zawitałoby na dyskotekach w klubach. DJ Stolen to koleś, który to wypuścił do sieci, tak samo było przypomnij sobie z Another Day ;) Żadna amatorszczyzna, to po prostu muzyka, do której nie jesteście przyzwyczajeni, mi się podoba podkład i szanuję Jerkinsa, większość jego produkcji to hity. Poza tym to wieloletni współpracownik Michaela. Dla mnie to club banger i coś nowego. Czekam na całość.
Moim zdaniem w tej wersji raczej nie podbiło by dyskotek, ale jakby to jeszcze troszkę "podkręcili" pod dyskę to byłoby zaje*fajnie :) Mysle że długość pod dyskę pioseneczki musiałaby mieć z 10min z przeciągającym się :) bitem ;)
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Kurcze :) Uważam,że to nie jest ostateczna wersja podkładu i tp,ale ta piosenka jest poprostu świetna.Jestem w szoku,że taka konwencja mi się podoba i ba! co więcej uważam,że to będzie HIT!!!
Michael dał czadu :) Przynajmniej to Michael nie koza z wib..orem w przełyku.
Swoją drogą nie wiem,nie pojmuję i nie rozumiem jak można być przekonanym,że np All I Need śpiewa Michael, znając "najnowszą" Blue Gangstę... Nie wspomnę o całej twórczości Jacksona
Michael dał czadu :) Przynajmniej to Michael nie koza z wib..orem w przełyku.
Swoją drogą nie wiem,nie pojmuję i nie rozumiem jak można być przekonanym,że np All I Need śpiewa Michael, znając "najnowszą" Blue Gangstę... Nie wspomnę o całej twórczości Jacksona
Ostatnio zmieniony śr, 01 gru 2010, 23:15 przez Kacmurka, łącznie zmieniany 2 razy.
Mam nadzieję, że szybko wycieknie pełna wersja... I nawet nie obrażę się, jeżeli podkład, który dziś słyszymy, będzie prawdziwy. Ja takiego pana Jacksona kupuję- wraz z tym bitem. Kupuje Go też moja młodsza siostra, która rzadko kiedy z entuzjazmem reaguje na dźwięki wydobywające się z mojego pokoju ;)
Jakoś samo określenie slave to the rhythm mi się podoba - od dawna zresztą ;) [1:32, przywołane przez znajomą z innego forum,
patrz tu ]
Jakoś samo określenie slave to the rhythm mi się podoba - od dawna zresztą ;) [1:32, przywołane przez znajomą z innego forum,
patrz tu ]
Ostatnio zmieniony śr, 01 gru 2010, 23:52 przez anialim, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Świetny kawałek, w sam raz na dyskotekowy parkiet Tekst jest po prostu... sexy To jest po prostu bomba! Słucham i słucham i nie mogę się nasłuchać. Fajny, ciekawy i przede wszystkim inny od tych wszystkich kawałków jakie słyszeliśmy. To dowodzi temu, że nasz Michael się nie zamknął w jednym stylu muzycznym.
Tutaj link do wersji dłuższej - fanmade (powtórzona sekwencja i wyciszone zakończenie) - całość 2:57 min:
http://www.mediafire.com/?vf3woiieh44wm0v
Tutaj link do wersji dłuższej - fanmade (powtórzona sekwencja i wyciszone zakończenie) - całość 2:57 min:
http://www.mediafire.com/?vf3woiieh44wm0v
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Myślę, że ten podkład nie był zrobionym fan-made pod a capella, wszyscy wiemy, że Michael lubił próbować nowych rzeczy, eksperymentować.
Bardzo podoba mi się ta piosenka, czekam niecierpliwie na pełną wersję !
Bardzo podoba mi się ta piosenka, czekam niecierpliwie na pełną wersję !
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
- Heart-break-er
Melodia bardzo ciekawa i porywająca do tańca. Ciekawe czy to prawdziwa czy od kogoś dodana...
W każdym razie piosenka jest boska i mam nadzieje ze zostanie wydana nie długo na II pośmiertnym albumie naszego Króla.
W każdym razie piosenka jest boska i mam nadzieje ze zostanie wydana nie długo na II pośmiertnym albumie naszego Króla.
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Więc uważacie, że to orginalny podkład Michaela? W takim razie jak to możliwe, że w pierwszych sekundach kiedy jeszcze nie leci bit słychać wyraźnie w tle cichy podkład jak w wersjach acapella? Przecież żaden artysta nie puściłby czegoś takiego. Jak jest cisza bez bitu to cisza a nie wersja acapella a potem wchodzi bit ;) To widać od razu, że to amatorski remiks. Pewnie ktoś miał samą acapellę i tyle.karin861 pisze:Owszem, też uważam, że nie jest to podkłąd fan-made, ale pisząc "fan-made" miałam na myśli wydłużoną wersję zrobioną z oryginalnego leak'a 1:25 min.
Moim skromnym zdaniem to jest remiks zrobiony z acapelli przez niejakiego Dj Stolena. Tak czy siak podoba mi się! :)