Poznam chłopaka

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

tancerz - ŁAŁ.
ok, więc chłopaki z Gdanska, Helu, Szczecina - Lecim! :mj: hehehhehehehehehehe

tancerz pisze:Bo na MJowisku sama będziesz polować Nenenene
Na MJowisku liczy się tylko Michael nenene , i z nim przetańczę całą noc, w objęciach jego Muzyki, całowana czule przez "ał", "hi hi" i tym podobne :-)

Dangerous_Dominika pisze:gustuje w chłopakach z ciemnymi włosami i oczami(wcale nei przez Michaela tlyko tak poprostu)
mamy podobny gust, dużo testosteronu :D i charrrrakter :D

Dangerous_Dominika pisze:na zgłoszenia czekam do końca świata i o jeden dzien dłużej
chyba że wcześniej zbanują nas na tym forum :smiech:

Ojej........... What a hard-nut Life ....... ;-)
Michalina

Post autor: Michalina »

Ja narazie nie potrzebuję chłopaka...(bez obrazy dla płci męskiej na forum)Chociaż co sobota w domu mam jakichś 8-10 kumpli brata(co to jest jak się wszyscy rozejdą) .A jak miałby być(bo przecież dzieci nie da się zrobić na drutach :wariat: )to musiał by być fanem MJ.Nie było by chociaż problemu z gustem muzycznym(bez różnicy kto miałby cechę tą dominującą i tak by lubiło to dziecko MJ).Ja sobie nie wyobrażam dziecka o podobnym charakterze do mojego(czyt.pokręcony charakter).
gustuje w chłopakach z ciemnymi włosami i oczami(wcale nei przez Michaela tlyko tak poprostu)
Ja też w takich gustuję,i jeszcze do tego w miarę długie włosy...mhm to jest to!!
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

Michalina mam to samo podejście do tego.Chłopacy to tylko dodatkowe problemy.A zresztą co to za bycie ze soba w 3 gim. Jescze dzeciaki takie! ;P ;-)
Awatar użytkownika
loczkowate

Post autor: loczkowate »

Mi na razie żadna miłość niepotrzebna, jeszcze dzieciakiem jestem ;) Za to chciałabym się zaprzyjaźnić z jakąś fanką, bądź fanem Michaela, bo w moim otoczeniu nikogo takiego nie ma.
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

a możemy popisać na gg.Mój numer jest na profilu. Jak chcesz odezwij się! ;DD
Awatar użytkownika
MJ4everify

Post autor: MJ4everify »

loczkowate pisze:Mi na razie żadna miłość niepotrzebna, jeszcze dzieciakiem jestem ;) Za to chciałabym się zaprzyjaźnić z jakąś fanką, bądź fanem Michaela, bo w moim otoczeniu nikogo takiego nie ma.
Popieram:)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Za to chciałabym się zaprzyjaźnić z jakąś fanką, bądź fanem Michaela, bo w moim otoczeniu nikogo takiego nie ma.
Ja również ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

tancerz pisze:Tak więc związek na odległość jest możliwa jeśli w grę wchodzi prawdziwa Miłość .
Wierzę, że akurat Wam się uda.. :-)

Ja mam za sobą siedmioletni związek, z czego 5 lat na odległość (ponad300km)...
Teraz jestem szczęśliwą singielką, ale jak mi się trafi ktoś na odległość a zobaczę, że warto to cóż.. pewnie podejmę wyzwanie nenene
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Awatar użytkownika
Ana230

Post autor: Ana230 »

Estrella idź na całość! ;)

Życzę wszystkim powodzenia w poszukiwaniu swoich połówek :)
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

:>

nie sądziłem, że ten wykopany z czeluści forum temat będzie się cieszył takim zainteresowaniem ;-)

tancerz pisze:Ja jestem z Opola a Iwona z Jarosławia pod Rzeszowem dzieli nas od ponad 5 lat 400 km :smiech: a od 4 lat FankaMJ studiuje w Katowicach ;) więc dojeżdżam do Niej ponad 100 km . nenene . Tak więc związek na odległość jest możliwa jeśli w grę wchodzi prawdziwa Miłość ;-).
Obrazek
respect
Estrella pisze: Ja mam za sobą siedmioletni związek, z czego 5 lat na odległość (ponad300km)...
Teraz jestem szczęśliwą singielką, ale jak mi się trafi ktoś na odległość a zobaczę, że warto to cóż.. pewnie podejmę wyzwanie nenene
Nieźle... większość par po takim czasie staje na ślubnym kobiercu.
Podziwiam za te 5 lat.

akaagnes - autentycznie czytałem Twoje posty z uśmiechem na twarzy. Potrafisz poprawić humor, nawet nieświadomie ;-)
baśka_MJ4ever

Post autor: baśka_MJ4ever »

Ja jak na razie dam sobie spokój z fanami bo to ciężki gatunek xD em..sama sie moge przyznać, że o mały włos nie byłam z fanem (z tego forum xD) o 13 lat starszym...i to nie jedyna bariera. jeszcze był kosmiczna odległość...eh, zwierze sie wam a co xD

przez 8 miesięcy pisaliśmy z sobą mailowaliśmy i smsowalismy calymi dniami. nie wiedzielismy jak wyglądamy :smiech: ale dzieki temu jak sie spotkalismy było smieszniej xD było bardzo miło i przyjemnie xD ale...u mnie nie zaskoczyło... :surrender: u niego az za bardzo...bo on mowi, ze mnie kocha...

eh, troche smutna historia ale komuś musialam to powieziec...
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me

They say I'm goin' crazy...
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

baśka_MJ4ever pisze:Ja jak na razie dam sobie spokój z fanami bo to ciężki gatunek xD em..sama sie moge przyznać, że o mały włos nie byłam z fanem (z tego forum xD) o 13 lat starszym...i to nie jedyna bariera. jeszcze był kosmiczna odległość...eh, zwierze sie wam a co xD

przez 8 miesięcy pisaliśmy z sobą mailowaliśmy i smsowalismy calymi dniami. nie wiedzielismy jak wyglądamy :smiech: ale dzieki temu jak sie spotkalismy było smieszniej xD było bardzo miło i przyjemnie xD ale...u mnie nie zaskoczyło... :surrender: u niego az za bardzo...bo on mowi, ze mnie kocha...

eh, troche smutna historia ale komuś musialam to powieziec...
Że co?
28-letni facet zainteresowany 15-latką...? :wariat:

Dobrze, że nie 'zaskoczyło', bo w przeciwnym wypadku jego mógłby 'zaskoczyć'... prokurator. Nie chce nikogo obrażać, ale IMO taka sytuacja budzi niesmak. Nie mam nic przeciwko związkom, w których jedno z partnerów jest starsze (oczywiście w granicach rozsądku, np. sytuacja z Łapickim to skrajne nieporozumienie i patologia), ale nie kiedy chodzi o nastolatkę i różnicę kilkunastu lat.
A tak na marginesie to chyba trochę przesadzasz z tym 'byciem z kimś'.
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Nic na siłę, nic na siłę... ;-)
Połówki same się odnajdą ;)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

MJackson pisze:
Za to chciałabym się zaprzyjaźnić z jakąś fanką, bądź fanem Michaela, bo w moim otoczeniu nikogo takiego nie ma.
Ja również ;-)
Ja też!

W otoczeniu nikomu nie mogę nawijać o MJ bo zaraz przewracają oczami. Albo pytają się tacy co nic o nim nie wiedzą, to mi sie nie chce tłumaczyć. :wariat:
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Ja tam nie szukam na siłę.
Jak się znajdzie to się znajdzie.

Chociaż powiem, że wg mnie fajnie jest biegać po polanie jak młoda sarenka (haha, skąd mi się to ubzdurało ;D) ale nie na długo. Z czasem potrzeba takich prostych romantycznych gestów.

Ja na razie jestem tą sarenką i korzystam z pięknej, zielonej łąki jaką jest życie.

Życzę powodzenia w poszukiwaniach.
I duuużo miłości .
ODPOWIEDZ