MJOWISKO 2011
- La_Pantera_Rosa
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
moni pisze:Kraków Główny -Łódź Fabryczna
27.08.2011 INTERREGIO
odjazd 9:10
przyjazd 13:46
Czas przejazdu 4:36
Brat, tak jak Moni pisze.

Zrobimy sobie zbiórkę 8:45 pod głównym wejściem do galerii jak rok temu?
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
2 "starsze Panie" mają wolne jedno miejsce w super bezpiecznym bajecznym aucie na Mjowisko i z powrotem z WROCŁAWIA.
Koszt - wyłącznie dokładka do paliwa.
Zainteresowanych proszę o kontakt.
ps trasa opanowana, rozkład radarów też.Po ostatniej wyprawie" zdjęcia" nie przyszły.

ps trasa opanowana, rozkład radarów też.Po ostatniej wyprawie" zdjęcia" nie przyszły.

Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Oczywiście zapraszamy z nami :* a wracamy jak słońce wstanie :)Czyli od razu po imprezie :)akaagnes pisze:Mi pasuje. Bo już wiem, że będę jechać z Krakowa ;)Dzwoneczek MJJ pisze:Zrobimy sobie zbiórkę 8:45 pod głównym wejściem do galerii jak rok temu?
Śpicie/~my w Łodzi, czy wracamy/~cie rano?
W razie czego można/mogę poszukać jakiegoś wesołego hostelu.
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
A o ktorej lecicie z wrocka to po drodze mo dalacze ,tez lece autem.bede na trasie tak od dopiero olesnicy.wrocek biore bokiem.@neta pisze:2 "starsze Panie" mają wolne jedno miejsce w super bezpiecznym bajecznym aucie na Mjowisko i z powrotem z WROCŁAWIA.
- DirtyDiana13
Bardzo chętnie pojawiłabym się na tegorocznym MJowisku
To moje marzenie xD
Muszę to jeszcze przegadać z tatą.
Do kiedy można zgłaszać rejestracje mailową? Czytałam, ale niestety się nie doczytałam oO'
Ps: jedzie ktoś może z okolic Ostródy, Olsztyna albo ogólnie z Warmii i Mazur? Z kimś zawsze raźniej

Muszę to jeszcze przegadać z tatą.
Do kiedy można zgłaszać rejestracje mailową? Czytałam, ale niestety się nie doczytałam oO'
Ps: jedzie ktoś może z okolic Ostródy, Olsztyna albo ogólnie z Warmii i Mazur? Z kimś zawsze raźniej

Kochani,
przypominam, ze osoby, ktre dokonały rezerewacji mailowej powinny wpłacić pieniądze do 15.08. Na razie wpłat jest znikoma ilość, a nie chciałabym 15.ego (przy okazji święta) ogłosić, iz zlot sie nie odbędzie... :(
...pzdr
s_
przypominam, ze osoby, ktre dokonały rezerewacji mailowej powinny wpłacić pieniądze do 15.08. Na razie wpłat jest znikoma ilość, a nie chciałabym 15.ego (przy okazji święta) ogłosić, iz zlot sie nie odbędzie... :(
...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009