W Take me home tonight jest pełno MJ'a. Nie dość, że akcja rozgrywa się w latach 80tych i jest tam pokazana promocja albumy BAD to jeszcze co chwilę go tańczą.
A w bollywodzkim filmie Zatańcz ze mną jest pokazane na krótko koleś który jest Michael'em - impresario.
Dla mnie ten program Bitwa na Głosy to porażka.Dziwi mnie obecność w jury takiej ikony metalu Polskiego jak Titus.Te układy taneczne.....tandeta.
A piosenka Michaela skrzywdzona,podobnie jak Dżem i Naiwne Pytania.
Damianos60 pisze:Dla mnie ten program Bitwa na Głosy to porażka.Dziwi mnie obecność w jury takiej ikony metalu Polskiego jak Titus.Te układy taneczne.....tandeta.
A piosenka Michaela skrzywdzona,podobnie jak Dżem i Naiwne Pytania.
to chyba dobrze ze spiewają piosenki michaela mi się podobało
Sporym zaskoczeniem dla mnie było, że w polskim programie dla dzieci Domisie zatańczono... fragment Thrillera :) Co prawda do innej muzyki, ale nawet na Facebookowej stronie tego programu wstawili zdjęcie z tej sceny z podpisem: ,,Thriller domisiowy". Można zobaczyć tutaj: http://www.tvp.pl/vod/audycje/dla-dziec ... y/13046088
8:15.
[/img]
Może nie tyle co muzyka, czy taniec - ale postać Michaela pojawia się w nowym filmie Ari'ego Folman'a Kongres, którego scenariusz został napisany na podstawie powieści Stanisawa Lema - Kongres Futurologiczny.