Wspólne inicjatywy

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

alice_225 pisze:yourlovelystar, pytasz czy odpowiedziałam. Narazie nie, wolałam najpierw zobaczyć co Wy na ten temat myślicie :) Teraz, skoro już znam Wasze zdanie, myślę że w najbliższym czasie się do nich odezwę. Jeśli chodzi o wcześniejszego e-maila, to o MJPT wspomniałam tylko jako o forum, na którym narodził się pomysł. Spróbuję jakoś wyjaśnić tę sytuację :)
Jeśli mogę coś zasugerować: nie odpowiadaj. Z mojego punktu widzenia (to moja osobista opinia wprawdzie, ale doświadczenia z racji wieku trochę mam ;-) ) sprawa jest tak banalna, że tworzenie ideologii za lub przeciw jest głębokim nadużyciem hamującym działanie.
Po prostu działajcie: tutaj, na fejsie, poprzez inne kanały. Gro fanów skupionych wokół strony michaeljackson.pl to użytkownicy innych stron, innych kanałów komunikacji międzyfanowskiej :) Sądzę więc, że skupianie się na jednym z nich jest bezcelowe. Przekaz maila jest tak oczywisty, że - jak dla mnie - nie ma czego wyjaśniać.

Jesteście użytkownikami największego forum fanów w Polsce - macie moc! :)

Powodzenia!
Pozdrawiam
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
majkel1994

Post autor: majkel1994 »

ja myślę że tu chodzi o urażaoną dumę lub chorą ambicję między założycielami obu stron. powinniśmy działac bez względu na przynależnośc do konkretnego forum
Awatar użytkownika
alice_225

Post autor: alice_225 »

siadeh_, w sumie chyba masz rację, Twoje argumenty mnie przekonały :)
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

co do okrycia się chwałą w razie sukcesu - jak pisze p. Robert: nie sądzę, aby TVN przed emisja This is it podało informację, że to na wniosek fanów z MJPT, więc chyba nawet jak członkowie innych forów wyślą emaile, to nigdy się nie dowiemy, czy to dzięki temu forum czy innemu, więc nie rozumiem obaw, ze ktos "przywlaszczy" sobie sukces.
Podejrzewam, że jest wiele osób, które nie są zarejestrowane na żadnym forum, ale fora te czytają i też poślą emaile.
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
spoil

Post autor: spoil »

Osobiście e-maile wysyłam każdego dnia. Znajomi są poinformowani o akcji fanów Michaela Jacksona i również chcą nam pomóc.
Przykro mi, że fanów coraz więcej dzieli :(
Awatar użytkownika
alice_225

Niedawno zaczęłam wysyłać e-maile o jeszcze innej treści niż te 2, które podałam wcześniej. Zamieszczę tu jeszcze raz wszystkie trzy, żeby nie trzeba było ich szukać i żeby można było je porównać i sobie wybrać :)

1.

Witam serdecznie!

Chciał(a)bym zwrócić się do Państwa z pewną prośbą. Minęły prawie 3 lata od pojawienia się filmu "Michael Jackson's This Is It". O ile mi wiadomo, film ten do tej pory nie był emitowany przez TVN. Czy istniałaby możliwość zmiany tego stanu rzeczy? Proponuję zaplanowanie emisji filmu na okolice 29 sierpnia, czyli 54. urodzin Króla Popu.

Pozdrawiam całą ekipę TVN i gorąco liczę na odzew z Państwa strony :)

2.

Droga Ekipo TVN-u!

Pragnę zwrócić się do Was z prośbą o emisję pewnego filmu. Otóż pod koniec sierpnia wypadają urodziny Michaela Jacksona. Czy to nie świetna okazja na obejrzenie "This Is It"? Sądzę, że wielu ludzi chętnie obejrzy próby do ostatniego show Króla Popu. Zwłaszcza, że również pod koniec sierpnia przypada 25-lecie wydania albumu "Bad". To doskonała okazja na wspomnienie Michaela :)

Czekam na Wasz odzew i pozdrawiam cały TVN.

3.

Droga Ekipo TVN-u!

W tym roku wypada 25-lecie wydania słynnej płyty "Bad" Michaela Jacksona. Czy to nie świetna okazja na przypomnienie sobie o Królu Popu? Bardzo bym chciała, żeby TVN wkońcu wyemitował "Michael Jackson's This Is It". Teraz nadarza się Wam świetna okazja, gdyż o "Bad25" jest głośno i będzie się dużo o tym mówić. Tym samym właśnie w tym czasie film może mieć jeszcze większą oglądalność niż w zwykłym czasie. Czy istniałaby możliwość uwzględnienia mojej prośby? Byłabym bardzo wdzięczna i uważam, że wiele osób chętnie obejrzałoby "This Is It" :)

Pozdrawiam cały TVN :)

P.S. Idealnym terminem wydaje się koniec sierpnia, czyli czas, w którym wydano "Bad" oraz wypadają urodziny MJ.

Przypominam adres: widzowie@tvn.pl :)
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

Mi dopiero teraz odpisali:
Dziękujemy za przesłaną korespondencje oraz zainteresowanie naszą stacją.

Uprzejmie informujemy, że prośba Pani została przekazana do działu programowego – organu decyzyjnego.

Pozdrawiamy serdecznie,

Dział Współpracy z Widzami
Obrazek
Awatar użytkownika
alice_225

Cóż, mi odpisali tak samo... No ale jednak odpisali, więc może... :D
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Wlasnie odczytalam poczte i otrzymalam takiego samego e-maila.
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
alice_225

Kto z Was wysyła codziennie? Chciałabym policzyć ile TVN mógł już otrzymać maili. :)
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

Ja od dzisiaj będę wysyłała po 2 z dwóch różnych maili. Mi na tamte nie odpisali.
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

alice_225 No u mnie sprawa ciężka. Jednego dnia wysyłam 1 maila, drugiego w ogóle a za 2-3 dni potrafię wysłać pięć ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Próbować można, ale nie pokładałabym w tym projekcie wielkich nadziei. TVN do ambitnych stacji nie należy, a This Is It odbiega nieco od och, hmmm, kierunku rozwoju. Prędzej wyemitują pakiet "Pamiętników z wakacji" niż film muzyczny. Taniej, obejrzy szerokie grono stałej widowni, no i bez kontrowersyjnego Michaela (boom po jego śmierci przycichł, więc nie wiem, czy będą tacy odważni).

Bardzo chciałabym się mylić. Trzymam kciuki.
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Ją do dzisiaj odpowiedzi nie dostałem. Możecie podać, pod jaki adres e-mail piszecie te wiadomości? Osobiście mam taką samą opinię, jak. zu. TVN puszcza takie gówna za przeproszeniem. Ja myślę, że nawet ostatnio emitowany film ala 'dokumentalny' przyciągnął przed telewizor dużą ilość widzów - Nie tylko fanów,ale też ludzi, którzy dorastali z muzyką Michaela. Moja mama nawet go oglądała, ponieważ żyła dorastając z nim. Uważam,że publiczną emisja 'This Is It' byłaby dobrym pomysłem.Ale przkre jest to,że nie zdążył nawet z jednym koncertem.
Awatar użytkownika
alice_225

Olekx, adres cały czas taki sam, widzowie@tvn.pl :)
ODPOWIEDZ