@neta pisze:chciałam sprostować,że czytałam sprostowanie,że Michael nie miał silikonowego wacka tylko ten drugi.
Zaczynam mieć czarny humor.
Z ostatnich sensacji tatuś Wade zwariował i się zabił przez MJ...to już drugi.
zacytuje komentarz
"Wade ma pokaźny brzuch jak na tancerza. Chyba w robocie nie idzie a kasa się przyda"
Buhahahaha
ten człowiek popełnia publiczne samobójstwo, poza tym słyszałam że choroby psychiczne są dziedziczne.
Jak to jednym zdaniem skomentował Mez: Dlaczego pracować skoro można oskarżyć Michaela Jacksona?
Wiecie co, tak trochę poważniej, o ile się da ... - myślę, że nie warto zbytnio przejmować się tym newsem i od razu konstruować petycje na fejsbuku.... która i tak nic nie da, co najwyżej to kolejna okazja do zrobienia listy obecności MJ fam. Ten proces nie ma szans dojść do skutku. Nie wiem czy mamy tu jakiegoś prawnika na sali, Agata
Wizzy może to potwierdzi, że
po pierwsze - skoro główny podejrzany/oskarżony nie żyje to jak można w ogóle zakładać sprawę
po drugie - jaki związek z molestowaniem Robsona ma MJ Estate? chyba, że Johnny B. też ma coś na sumieniu? ;>
po trzecie - po tych xx latach milczenia wyskakuje jak filip z konopi z jakimi dowodami? jakich ma świadków? Jak nie ma dowodów lub domniemanych dowodów to nie ma sprawy, proste.
po czwarte - zakładając, że jakimś cudem mówiłby prawdę, to najpierw on musiałby przyznać się do winy, że kłamał w procesie 2005 pod przysięgą zeznając w obronie Michaela i pewnie jakiś rok odsiadki musiałby zaliczyć zanim on kogoś oskarży
po piąte - tak czy inaczej jest kimś zupełnie niewiarygodnym i tak jak wczoraj na Twitter pisał C. Thomson żadna poważna instytucja nie da mu wiary, szczególnie skoro już tyle bzdur pisały o tym gazety i nie ma żadnych podstaw do rozpoczęcia dochodzenia, w ogóle jak? itd.
Być może dali mu termin na odczepnego, nie wiem i nie wnikam.
Każdy głupi widzi w jaki bezczelny sposób Robson wyciąga rękę po nie swoja kasę, występując przeciwko MJ Estate, długo długo po czasie i śmierci MJ'a..... widać to gołym okiem.
Wróżę mu smutny i rychły koniec.
SunsetDriver83 pisze:kamiledi15 napisał:
Zauważyliście, że ten temat wraca co 10 lat? Zaczęło się w 1993, potem 2003, teraz 2013. Następna ofiara znajdzie się w 2023 roku?
mam identyczne skojarzenia, to chyba już pewnego rodzaju tradycja Buhahahaha
LOL
Pozdrawiam