Mam ostrzeżenie...
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- Piotrusia Pani
I bardzo dobrze. Jeśli nie interesuje Cię moje zdanie i stoisz z boku, to nie wyrażaj na forum głównym swojej opinii o sytuacji, tak samo zresztą jak to zrobiłeś podsumowując wątek MTC, kiedy wrzucałeś go do kosza. Wolność słowa? To czemu mi jej bronicie..
Nie wiecie, że relatywizm jest szkodliwy dla wszystkich? Potraktujecie to jako pytanie retoryczne. Kończę temat. Dziękuję.
Nie wiecie, że relatywizm jest szkodliwy dla wszystkich? Potraktujecie to jako pytanie retoryczne. Kończę temat. Dziękuję.
Xander, historia tego Forum pokazuje, że cuda się zdarzają
Starzy Użytkownicy pamiętają nawet dwukrotne "odbanowanie" jednego z nas- trochę przypadkowo, a trochę z rozmysłem
Anulowanie ostrzeżenia też się zdarzało, ale ładne oczy nie wystarczą.
Np. Maro, który otrzymał swoje ostrzeżenie niefortunnym debiutem na MJPT, wkrótce potem stał się bardzo aktywnym i pozytywnym Użytkownikiem tego Forum. Wyraził skruchę i wniósł do życia naszej społeczności sporo cennych informacji i artykułów- wykonał kawał dobrej roboty. I.... Ostrzeżenie zostało mu zdjęte

Starzy Użytkownicy pamiętają nawet dwukrotne "odbanowanie" jednego z nas- trochę przypadkowo, a trochę z rozmysłem

Anulowanie ostrzeżenia też się zdarzało, ale ładne oczy nie wystarczą.
Np. Maro, który otrzymał swoje ostrzeżenie niefortunnym debiutem na MJPT, wkrótce potem stał się bardzo aktywnym i pozytywnym Użytkownikiem tego Forum. Wyraził skruchę i wniósł do życia naszej społeczności sporo cennych informacji i artykułów- wykonał kawał dobrej roboty. I.... Ostrzeżenie zostało mu zdjęte

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Chciałbym się odwołać od bana. Dlaczego?? Zupełnie was nie rozumiem.. Najpierw niesłusznie mówicie ,że jestem złodziejem.. Sprowokowaliście mnie do zachowania może nie godnego pochwały ale.. wcześniej Madney zrobił dokładnie to samo co ja. Stwierdził ,że jestem złodziejem podczas gdy w dziale multimedia roi się od nielegalnych materiałów.. Powiedziałem jedynie ,że mam plan ,żeby ośmieszyć Madneya.. Oczywiście słownie skeljając jego słowa.. Bo to co pisał po prostu było sprzeczne z prawdą... A wy odrazu banem..
Dlatego składam prośbe do siadeh_ ,która nie ma nic z tym wspólnego aby się najpierw nad tym wszystkim zastanowiła , przeczytała cały temat i cofneła swoją decyzje..
Pozdrawiam,
Detox
PS. Może niepodrzebnie pisałem to ,że chcę go ośmieszyć.. ale byłem zdenerwowany na to co on napisał.. Sami wiecie jakie głupie rzeczy można zrobić ,kiedy się jest zdenerwowanym..
PS.2 Mogę jeszcze pisać posty ale jak sie wyloguje to sie pewnie zmieni..
Dlatego składam prośbe do siadeh_ ,która nie ma nic z tym wspólnego aby się najpierw nad tym wszystkim zastanowiła , przeczytała cały temat i cofneła swoją decyzje..
Pozdrawiam,
Detox
PS. Może niepodrzebnie pisałem to ,że chcę go ośmieszyć.. ale byłem zdenerwowany na to co on napisał.. Sami wiecie jakie głupie rzeczy można zrobić ,kiedy się jest zdenerwowanym..
PS.2 Mogę jeszcze pisać posty ale jak sie wyloguje to sie pewnie zmieni..
Jestem starszy i powinienem ustąpić ale nie tym razem. Napiszę Ci coś od siebie... Starego fana MJ.
Ktoś taki jak ja i wielu jeszcze innych fanów starszych już wiekiem, przez mnóstwo lat pracowało ciężko by zdobyć środki na to by kolekcjonować płyty MJa. Dlatego mnie fana, uderzyło to, że udostępniasz linki do pobrania albumów Jacksona. I nie pisz mi bredni, że Ty za to nie odpowiadasz bo to Ty jesteś twórcą, adminem i bogiem na swoim forum, więc do tyłka można się tylko Tobie dobrać. To raz. Dwa. Na bana pracujesz już dłuższy czas. Wkurzające jest zaprawdę to, że nie możesz się dochrapać swojego sukcesu sam tylko na plecach MJPT. No bo gdzie się ogłosić i wylansować jak nie na najlepszym, największym i najliczniejszym forum MJa w Polsce. Jest jeszcze kilka for, które niezależnie od nas potrafią działać sprawnie i nie potrzebują się reklamować. Chcesz mieć w przypadku sukcesu syndrom Thrillera? Bo jak zapewne wiesz ta płyta to nie tylko zasługa samego MJ. Bo ten choć produkował się jak mógł, śpiewając, komponując i tańcząc w klipach sukces ten zawdzięcza w dużej mierze Quincy'emu Jonesowi. Więc. Wyloguj się i twórz swoje forum po swojemu by nikt nigdy Ci nie powiedział w twarz, że jedziesz na sukcesie MJPT.
Pozdrawiam.
Ktoś taki jak ja i wielu jeszcze innych fanów starszych już wiekiem, przez mnóstwo lat pracowało ciężko by zdobyć środki na to by kolekcjonować płyty MJa. Dlatego mnie fana, uderzyło to, że udostępniasz linki do pobrania albumów Jacksona. I nie pisz mi bredni, że Ty za to nie odpowiadasz bo to Ty jesteś twórcą, adminem i bogiem na swoim forum, więc do tyłka można się tylko Tobie dobrać. To raz. Dwa. Na bana pracujesz już dłuższy czas. Wkurzające jest zaprawdę to, że nie możesz się dochrapać swojego sukcesu sam tylko na plecach MJPT. No bo gdzie się ogłosić i wylansować jak nie na najlepszym, największym i najliczniejszym forum MJa w Polsce. Jest jeszcze kilka for, które niezależnie od nas potrafią działać sprawnie i nie potrzebują się reklamować. Chcesz mieć w przypadku sukcesu syndrom Thrillera? Bo jak zapewne wiesz ta płyta to nie tylko zasługa samego MJ. Bo ten choć produkował się jak mógł, śpiewając, komponując i tańcząc w klipach sukces ten zawdzięcza w dużej mierze Quincy'emu Jonesowi. Więc. Wyloguj się i twórz swoje forum po swojemu by nikt nigdy Ci nie powiedział w twarz, że jedziesz na sukcesie MJPT.
Pozdrawiam.
Last edited by Mandey on Thu, 16 Sep 2010, 21:19, edited 1 time in total.
Nie zgadzam sie z tym co napisałeś ani troche.. Po kolei:
Po 1: Dzisiaj czasy się zmieniły.. i nawet jeżeli by u mnie tego nie było to wystarczy wejśc gdziekolwiek na jakąś strone z downloadem i znajdziesz to samo.. I to ,że uważacie ,że rzadsze rzeczy można wrzucać to tylko wasze zdanie - prawo sądzi inaczej..
Po 2:
Po 3:
Rzeczywiście wiele zawdzięczam MJPT - pozwoliło mi sie zareklamować ale.. Właśnie dlatego przykro mi się rozstawać z tym forum.. Tym bardziej ,że 2 ostrzeżenie dostałem tak naprawde za coś co robicie sami.. Poza tym.. Każde forum musiało się kiedyś reklamować.. Począwszy od mjpf na którym także jestem moderatorem..
Naprawde nie chce się rozstawać z MJPT w takich nieprzyjemnych okolicznościach.. To co napisałem było głupie.. Ale zapomniałeś ,że to ty mnie do tego sprowokowałeś.. Człowiek w nerwach robi różne głupie rzeczy.. I ja jestem tego najlepszym przykładem.. Ale powiedz mi ,kto mnie do tego sprowokował jak nie ty??
Po 1: Dzisiaj czasy się zmieniły.. i nawet jeżeli by u mnie tego nie było to wystarczy wejśc gdziekolwiek na jakąś strone z downloadem i znajdziesz to samo.. I to ,że uważacie ,że rzadsze rzeczy można wrzucać to tylko wasze zdanie - prawo sądzi inaczej..
Po 2:
Gdzie tak napisałem?? Prosze wskaż mi tego posta..że Ty za to nie odpowiadasz bo to Ty jesteś twórcą, adminem i bogiem na swoim forum, więc do tyłka można się tylko Tobie dobrać
Po 3:
Rzeczywiście wiele zawdzięczam MJPT - pozwoliło mi sie zareklamować ale.. Właśnie dlatego przykro mi się rozstawać z tym forum.. Tym bardziej ,że 2 ostrzeżenie dostałem tak naprawde za coś co robicie sami.. Poza tym.. Każde forum musiało się kiedyś reklamować.. Począwszy od mjpf na którym także jestem moderatorem..
Naprawde nie chce się rozstawać z MJPT w takich nieprzyjemnych okolicznościach.. To co napisałem było głupie.. Ale zapomniałeś ,że to ty mnie do tego sprowokowałeś.. Człowiek w nerwach robi różne głupie rzeczy.. I ja jestem tego najlepszym przykładem.. Ale powiedz mi ,kto mnie do tego sprowokował jak nie ty??
Dlaczego kłamiesz, że jesteś moderatorem na MJPF? Jestem tam modem i nie widzę byś widniał tam jako moderator.Detox wrote:Począwszy od mjpf na którym także jestem moderatorem..
Nie interesują mnie jakieś strony z downloadem. Interesuje mnie to, że jesteś fanem Jacksona, a udostępniasz oficjalne rzeczy podając linki na megaupload. Ciężko Ci pojąć, że to fanowi nie przystoi. Widziałeś by ktoś na forum MJPT, walił linkami do albumów Thriller czy Bad?Detox wrote:Dzisiaj czasy się zmieniły.. i nawet jeżeli by u mnie tego nie było to wystarczy wejśc gdziekolwiek na jakąś strone z downloadem i znajdziesz to samo.. I to ,że uważacie ,że rzadsze rzeczy można wrzucać to tylko wasze zdanie - prawo sądzi inaczej..
Tu to napisałeś. Dokładnie w tym poście. Jeśli uważasz, że ostatnim zdaniem umywasz ręce, to się mylisz.Detox wrote: Po 2: Tak jak już moja siostra wyżej napisała.. Nie odpowiadam za to co jest umieszczone na stronie.. Jakbyś był dobrze widzący to byś się doczytał napisu: Serwis MJTEAM nie odpowiada za treści umieszczone na stronie.
Ja Ci tylko zwróciłem uwagę i zapytałem o zdanie innych moderatorów. Następnie napisałem, jakie kroki w tej sprawie zostały podjęte.Detox wrote:Ale powiedz mi ,kto mnie do tego sprowokował jak nie ty??
Za efekty końcowe możesz podziękować sobie sam.
Nie kłamie tylko popełniłem literowke.. Miałem na myśli jesteś*.Mandey wrote:Dlaczego kłamiesz, że jesteś moderatorem na MJPF? Jestem tam modem i nie widzę byś widniał tam jako moderator.Detox wrote:Począwszy od mjpf na którym także jestem moderatorem..
A co do posta to widze:
i nie widze żadnego powiązania z tymTyle mam do powiedzenia w tej sprawie i proszę albo o usunięcie mi ostrzeżenie albo danie go wszystkim - łącznie z wami ,którzy wrzucili coś nielegalnego w dziale Multimedia..
Nadinterpertacja..że Ty za to nie odpowiadasz bo to Ty jesteś twórcą, adminem i bogiem na swoim forum, więc do tyłka można się tylko Tobie dobrać
No a co powiesz na linki w Multimediach na MJPT także z megaupload?? Zadaje to pytanie po raz 20 i wciąż nie widzę odpowiedzi..Nie interesują mnie jakieś strony z downloadem. Interesuje mnie to, że jesteś fanem Jacksona, a udostępniasz oficjalne rzeczy podając linki na megaupload. Ciężko Ci pojąć, że to fanowi nie przystoi. Widziałeś by ktoś na forum MJPT, walił linkami do albumów Thriller czy Bad?
Klasa waszych odpowiedzi jest taka jak i moja kiedy powiedziałem ,że ośmiesze Madneya..
Może mi ktoś sensownie odpowie na 2 ostrzeżenie??
Dostałem je za coś co SAMI macie na forum. I mogę wskazać konkretne przykłady nielegalnych plików..
I to ,że ban nademną wisiał od dawna jest żadną argumentacją.. Dostałem za to 1 karę i tak zostało.. A teraz 2 za zupełnie co innego..

Może mi ktoś sensownie odpowie na 2 ostrzeżenie??
Dostałem je za coś co SAMI macie na forum. I mogę wskazać konkretne przykłady nielegalnych plików..
I to ,że ban nademną wisiał od dawna jest żadną argumentacją.. Dostałem za to 1 karę i tak zostało.. A teraz 2 za zupełnie co innego..
Detox wrote:Sam się zastanawiam czy nie warto zrobić takiej mapki, ale chyba sobie tym razem podaruję bo znów będzie ,że sciągam..
A jednak.Detox wrote:ja chciałem na swojej stronie zrobić coś odmniennego z wykorzystaniem Google API. (...) w wolnym czasie (czyli za jakies 0.5 roku minimum) zrobie to pod Google Api.
Detox wrote:![]()
Detox wrote:mógłbym się czepiać w nieskończoność
Detox wrote:Nie chcę być złosliwy
Detox wrote:[...usunięte - Admin...] I tak dalej i tym podobne
Detox, oj lubisz prowokować i podbierać pomysły. Jednak nie wyciągasz wniosków z ostrzeżeń.Majkel wrote:Ah hacker z Ciebie ;] Usuwam Twój tekst zachęcający "jak znaleźć w Google instrukcję krok po kroku do shackowanie forum".
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Spokojnie. Emikonki często używam - muszę się odzwyczaić ale to nie znaczy ,że taki język (kaem wrote:Detox, oj lubisz prowokować i podbierać pomysły. Jednak nie wyciągasz wniosków z ostrzeżeń.

A co do google api to Gregory mnie spytał czy jestem w stanie zrobić tą mape na MJPT ,więc jemu odpowiedziałem..
Sprawa z Rafałem także była wyjaśniona a błędy na forum wymieniałem chyba po to ,żeby pomóc...
Pobierać pomysły? Sam powiedziałeś ,że pomysł był wzorowany na innej tego typu mapie ,więc czemu miałbym się nie wzorować na MJPT?
Zresztą - najprawdopodobniej jednak tego nie zrobie własnie z tej racji ,że jest już takowa na MJPT ,wiec nie widzę za bardzo celu ,żeby były 2 tego typu mapy w polsce.
Chyba już przestane się mieszać w sprawy MJPT bo zawsze coś złego z tego wychodzi. Nawet jak mam dobre intencje to potem wychodzi ,że kogoś prowokuje

Moje plany na przyszłość:
-Będę starał się już nic nie pisać w dziale O forum i o stronie
-Ogranicze używanie emikonek - nie wiedziałem ,że emikonka

- Damianos60
Możecie mi usunąć te ostrzeżenie?Dostałem je za http://forum.mjpolishteam.pl/viewtopic. ... c&start=30
Od tamtej pory nie zrobiłem żadnego głupstwa
Od tamtej pory nie zrobiłem żadnego głupstwa