Jeżeli w 100 ml Tymbarku o smaku Jabłkowo - Miętowym znajduje się 38 kcal to ile znajduje się w 2l ?

Obliczyłam, ale to nie jest możliwe aby w 2l butelce znajdowało się aż 700 czy 7000 kcal !
Proszę o szybką odp. kogoś kto sie na tym zna

nawzajemXscape pisze:Pozdrawiam wszystkich wielbicieli truskawek.
To mnie urzeklo;)Xscape pisze:Zaczął się okres w którym możemy zaczynać korzystać z dobrodziejstw jakie dała nam matka natura. Jednym z tych dobrodziejstw są bez wątpienia truskawki. Jak dla to jeden z ulubionych ...o ile nie najbardziej ulubiony owoc. Poza tym jestem przekonany co do jego właściwości upiększających nasze ciało. Chyba każdy z Nas miał w swoim życiu przygode z tym owocem, tylko pytanie brzmi czy potencjał jaki mają te owoce jest przez Was w pełni wykorzystywany ? Od koktajli po maseczki ,aż po świetne samopoczucie. Tak ,truskawka to bez wątpienia antidotum na wiele przypadłości ,ale chyba najważniejszą magią truskawki jest magia jej smaku.
Smooth_b pisze:Niewykluczone ze w roli wikipedysty bys sie sprawdzil i to jeszcze jak, takie przyklady artykułow:
Przykro mi ale pozostawie to zajęcie dla takich the beściaków jak Ty. A jesli coś Ci się nie podoba to proponuje Ci ćwiczyć swój sarkazm w domu na mamusi albo tatusiu. Swoją drogą ciekawe czy w codziennych sytuacjach ironia wychodzi takim ludziom jak Ty równie pięknie co na forum. Ale to dobrze przynajmniej się spełniasz jakoś w życiu,a to jest przeciez bardzo ważne. Pytanie tylko brzmi po co kpić z kogoś gdy w danym temacie ma sie gówno do napisania.Smooth_b pisze:To mnie urzeklo;)
Xscape, nie myslales zeby sprobowac swoich sil w tworzeniu artykułów na wikipedii? Niewykluczone ze w roli wikipedysty bys sie sprawdzil i to jeszcze jak, takie przyklady artykułow:
Nie wiem jak sie odniesc :)Xscape pisze:w danym temacie ma sie gówno do napisania.
Tu tez sie nie wiem jak sie odniesc, moze użyje czegos w Twoim stylu, a wiec polecam napisac encyklopedie psychologiczno-popularną w kilku tomach i podłożyć rodzicom pod choinkęXscape pisze:A jesli coś Ci się nie podoba to proponuje Ci ćwiczyć swój sarkazm w domu na mamusi albo tatusiu.
Szczerze mówiąc, to co napisał Xscape mi się podobało, to co Ty, już nie.Smooth_b pisze:takie przyklady artykułow:
To co każdy człowiek interesujący się zdrowiem i urodą.Mandey pisze:Cóż w tym temacie może napisać nałogowy palacz i
dosyć często pijący alkohol człowiek?
Co do poziomu to moze wyznaczysz?MJowitek pisze:Przede wszystkim nie rozumiem celu Twojej wypowiedzi. Drwić na poziomie jest bardzo trudno.
Rozumiem ,że Ty już coś podobnego napisałaś i podarowałaś swojej rodzinie? Ok. Tylko ,ze ja wraz z moją rodziną wolimy bardziej wyszukane prezenty gwiazdkowe.Smooth_b pisze:polecam napisac encyklopedie psychologiczno-popularną w kilku tomach i podłożyć rodzicom pod choinkę