Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.
Jest przeciek nowej piosenki Janet „ Put It On You”, nie wiem czy powinnam to umieszczać tutaj ale jaka to różnica skoro krąży po całym necie. Jeśli zrobiłam źle to usunę link. :]
Uwaga to nie jest piosenka z najnowszego albumu ale wcześniej niepublikowana piosenka z płytki Damita Jo
Piosenka jeeeeeeeeeeest kulasta...przyzwoita czarna muzyczka. Nie jest może specjalnie nowatorska ale miło się słucha ;]
Fajnie! W końcu coś nowego, no może nie do końca nowego ale to zawsze coś... w każdym razie radość już bliska, bo w tym roku na jesień wyjdzie nowa płytka Janet a w maju singiel lub wcześniej jak będzie przeciek ;)
Płyta Janet będzie nosić tytuł „ 20 Years Old" i całkiem możliwe, że Janet zaśpiewa w duecie z Mariah...co będzie to będzie
Poza tym nowa fotka Janet z maja 2006!
dzina wrote:Poza tym nowa fotka Janet z maja 2006!
No to zes z pospiechu wypalila
Z maja powiadasz? Kiedy jeszcze kwiecien sie nie skonczyl?
Ten Prima Aprilis to cos nam spokoju nie daje...
Ps. Swietna sylwetka... Lubie te dziewczyne
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Z tymi linkami zaczyna być niebezpiecznie. Nie wiem, czy słyszeliście, jak fan w Polsce umieścił w necie video DM i miał w domu interwencję. Zastanawiam się, czy nie lepiej w ogóle na tym forum zrezygnować z jakichkolwiek linków z mediami, dla bezpieczeństwa każdego z nas. Do rozważenia. Zawsze pozostaje pw.
A co do nagrania... W sieci też krążą inne odrzuty z Damity: I'm Here, Could This Be Love i Put Your Hands On.
kaem wrote:Z tymi linkami zaczyna być niebezpiecznie. Nie wiem, czy słyszeliście, jak fan w Polsce umieścił w necie video DM i miał w domu interwencję. Zastanawiam się, czy nie lepiej w ogóle na tym forum zrezygnować z jakichkolwiek linków z mediami, dla bezpieczeństwa każdego z nas. Do rozważenia. Zawsze pozostaje pw.
Coś o tym słyszałam. Nie znam się za bardzo, ale rzeczy oficjalnie nie wydane chyba można rozpowszechniać. Nie łamie się praw autorskich, więc nie jest to przestępstwem. Wystarczy tylko przestrzegać reguł i usuwać te linki, które takowe prawa łamią. Tak jak robiliśmy (czytaj. Majkel + moderatorzy robili) to do tej pory. Nie wiem myślę, że nie mamy sobie nic do zarzucenia
Zresztą ja niewiele mam do powiedzenia - ja tu tylko sprzątam
(a tak właściwie, to sprzątają moderatorzy.... ja robię bałagan )
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
Jutro czeka nas niespodzianka a właściwie dziś z chwilą wybicia północy :)
Kilka dni temu Janet ogłosiła, że 1 maja na oficjalnej stronie http://www.janet-jackson.com/ pojawi się niespodzianka, która będzie dostępna tylko na tej właśnie stronce.
Stawiam, że to będzie nowy teledysk Janet.
Poniżej wiadomość od Janet!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hey u guys,
I'm in the studio right now and wanted to send a quick hello to all of you. This page will only be up for a short time while we get everything in place for the launch of the full site and my album release this fall. The new site will give me a place to speak with you directly and allow you to find the latest news updates from me.
There are a lot of cool things happening right now and I can't wait for all of you to see the finished product! I have something special for you that will only be available on this website once the timer reaches zero. Be sure to check back and enjoy!
dzina wrote:Jutro czeka nas niespodzianka a właściwie dziś z chwilą wybicia północy :)
Na stronie jest nawet odlicza się czas do tej niespodzianki. Tylko, że zostało jeszcze ponad 21 godzin. Po upływie tego czasu bedzie już dawno po północy. Pewnie da się to wyjaśnić różnicą czasu.
Janet sprezentowała nam nową piosenkę „Weekend”
Nagranie jest raczej w stylu dyskotekowym dlatego może nie powiem, że jest rewelacyjna, bo to nie mój styl muzyczny ale mimo wszystko miło mi się jej słucha. Przede wszystkim jest doskonała do tańca, mnie, aż rwie jak ją słucham . A tak poza tym mam wrażenie, że kawałek jest w stylu lat 80-tych.
Nowa wiadomość. Janet skończyła prace nad płytą
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hey u guys,
I just finished my new album. The process has been awesome and the result is something I'm exited to share with you. Your love, support and loyalty over the years has meant the world to me and I appreciate you more than you'll ever know.
The link to the left will take you to a surprise that is just for you on this site. Enjoy!
Aranżacja trochę a la Scream by Teddy Reilly - raczej fankująca niż klasyczne disko. Mnie się nie podoba.
Wiele z postów zawiera przekleństwa jednak nie dotyczą one bezpośrednio Janet. Zazwyczaj są to kłótnie między forumowiczami. Janet ma inny image od Michaela i trochę innych fanów. Sama Janet też różni się od Michaela. Dlatego na forum JJ porusza się inne tematy.
"PRóżNE żALE" wiersz by night good
Odnośnie moderowania uważam, że nasze forum jest moderowane tak sobie. Nie mówię o wszystkich moderatorach, ale często uzytkownicy są gnębieni ze względu na osobiste uprzedzenia moderatorów. Chociaż są to pojedyńcze i niedotyczące mnie przypadki - nie znaczy, że ich nie zauważam. Natomiast posty płytkie, pełne błędów językowych, wręcz durne - zostają i nikomu "nie szkodzą". Wstawiłem w cudzysłów bo to jest sarkazm. Szkodzą mojej ambicji, narażają na uszczerbek mojej psyche i niebezpiecznie osłabiają resztki jeszcze myślących komórek szarawych.
Dlaczego warto zwracać uwagę na kwestię ww.? Są użytkownicy w wieku 16 lub nawet 12 lat prezentujący przyzwoity poziom konwersacji. Są również znacznie starsi, którzy ten poziom zaniżają. Rzeczowa wymiana informacji staje sie niemozliwa. Jakiekolwiek próby nawiązania dialogu z takimi osobnikami kończą się fiaskiem. Niezrozumienie rodzi idiotyczne sytuacje i buduje wizerunek dennej społeczności fanów Króla Popu.
Wolę absurdalne wstawki niż dyndające balony próżnej głupoty.
Zmęczony Huczek, który wie, że to nie ma sensu. Mam nadzieję, że nie rozpętam burzy. Napisałem od czapki co myślę i cześć.
Jak posluchac tej piosenki? Gdy uruchamiam strone do ktorej odsyla mnie link ze strony oficjalnej, explorer nie moze jej wyswietlic. Czy ma ktos inne zrodlo, z ktorego moge sobie tej piosenki posluchac? Bardzo chcialabym sprawdzic, jak mi sie ta probka nowej Janet podoba
Znosne do posluchania. Przynajmniej Janet nie zwodzi swoich fanow
ps. Lepiej zgrzeszyc gleboka madroscia niz osmieszyc sie prymitywna glupota. Czemu to az takie trudne, by wykrzesac z szarych komorek cos wiecej niz idiotyczna i plytka mysl?
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Ale szok, piosenki już nie ma. Kto by pomyślał,że tak szybko ją usuną ze stronki.
Teraz trzeba mieć tylko nadzieje, że się ukaże jako dodatek na jakimś singlu/albumie albo jakiś przeciek. :/
Jest kolejna nowa wiadomość. Piosenka „Weekend” nie jest pierwszym singlem ale tylko prezentem dla fanów. Jak również nie ukaże się na płycie "20 Years Old". Singiel, który będzie promował najnowszy album nosi tytuł „ Call on Me”. Kawałek trafi do radia 19 czerwca 2006. A tak poza tym będzie trasa koncertowa
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hey you guys,
I'm writing to let you know that "Weekend" is not my first single nor is it on my album....it was my gift to you. I can't wait for you to hear my new single, "Call On Me", which goes to radio June 19th. Get ready for my '20 Years Old' album and tour.
MYM
J
Na deser nowa fotka Janet. Pewnie z sesja do albumu :)