"Gangsta" - nowy utwór z udziałem M. Jacksona

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Luth

Post autor: Luth »

Dla tych, którzy bardzo chcą usłyszeć tę piosenkę bez rapu: http://www.youtube.com/watch?v=SCDHl_UY9HI
Frytek

Post autor: Frytek »

Tak sobie pomyslalem ze mogli by ta piosenke udostepnic w iTunes :) ciekawe jaka byla by sprzedaz ;-)? a ze teraz downloady licza sie przy tworzeniu list przebojow to moglo by byc nr 1 w UK :) lub nawet USA :) hehehe
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

Bez rapera też nieźle piosenka brzmi ;-) :dance:
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
vera123

Post autor: vera123 »

Czy ktoś mi wytłuaczy o co chodzi z ta piosenka? Czy to jest remix piosenki Mja z nowej płyty czy to jest normalna piosenka tylko ze nie solo? japrosic

Kawałek super słucham cały czas! Raper tez niezły tylko w 1 zwrotce jakoś sie gubi potem juz luz. Michale głos wspaniały az nie mogłam uwierzyc za 1 razem!

Bardzo dobrze, ze Pras tam śpiewa! Trzeba czegoś nowego spróbować! Śmiac mi sie chce jak ludzie wypisuja, ze mógłby Michael z bardziej znanym raperem zaspiewac! To ze on nie jest o nim głośno w Polsce o niczym nie świadczy. U nas wogole taka muzyka nie ma popytu nie to co w USA. My znamy 50, eminema i akona. No chyba ze ktoś sie interesuje! W ameryce jest tego mnóstwo, po prost taka muzyka sie sprzedaje!! Jest tylu wykonawców muzyki typu R'n'B, hip hop, soul itd o których obecnie nic sie nie mówi a w ameryce trzepią wielką kase! Chociażby Janet Jackson czy Chris Brown, Lauryn Hill, nawet Aguilera o której u nas juz przycichło a w USA wręcz przeciwnie! Wystarczy poogladac troche MTV lub VH1. (nie polskiej oczywiście) :wariat:
Awatar użytkownika
Janet Jackson ;)

Post autor: Janet Jackson ;) »

podoba mi sie ta piosenka :p głos Michael ma nadal wspaniały :dance:

Juz nie moge sie doczekać jego nowej płyty ;-)
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

piosenka super, rap cienki, ale MJ boski, ten głos ... COME BACK tuż tuż :happy: :happy: :happy:
Awatar użytkownika
Czajka

Post autor: Czajka »

Na poczatku szczerze smialem sie z tej piosenki
Nie ma co ukrywac ze Michael i cos takiego jak "Gangsta" to dwa rozne swiaty...
ale im czesciej slucham tej piosenki tym bardziej mi sie podoba..
Michael jak za dawnych lat prawie... prawie bo tego rapera za bardzo nie trawie.. ale jestem pewny ze to tylko taka odskocznia !!
" You close your eyes and hope that this is just imagination.."
Awatar użytkownika
For-Example

Post autor: For-Example »

Mi sie wlasnie podoba ta piosenka :) i fajnie ze Mike wspolpracuje z raperami bo sam lubie posluchac czasem jakiegos rapu.Wole zeby wspolpracowal z takimi muzykami niz z jakimis komercyjnymi popowymi artystami.
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Pras zadzwonił do właścicielki MJJF!

FROM MJJF FOUNDER MS TENDA aka TRISH

A Message From Pras to Michael's Fans!

So, last night I was packing for All Star Game weekend which is in Las Vegas, Nevada starting today. This is a HUGE event, with throngs of celebrities attending the basketball game and various parties throughout Sin City. Luckily for me I'm not too far from Vegas..

My phone rang and my good friend Raffles Van Exle was on the other end and had a surprise for me. The surprise was Pras from the legendary hip hop group The Fugees. As you all know, Pras is featured on the yet to be released song "No Friend Of Mine" featuring Michael Jackson and produced by DJ. Tempamental.

The song is being touted as an overnight success! On Tempamental's myspace page, the song has been played 78,737 times. It was featured on The Source Magazine website, which is considered the Bible of hip hop. Worldwide media has picked up on the song as well and it's getting spins on radio stations worldwide.

Pras would like to thank all of MJ's fans for supporting the Tempamental/Pras project "No Friend Of Mine" and he's really excited about the media attention and spins that the song is getting. He calls the song "organic" and that he's a HUGE Michael Jackson fan.

How did Pras get on the track?

Pras received a call from Tempamental about a phenomenal track he was working on and asked Pras to come into the studio. Pras heard it and that was a wrap! He laid his vocals and the rest is HIStory.

I'm going to forward your comments to Pras so leave them here. Take a moment to go over to the Official Pras myspace page:

http://http://www.myspace.com/elitistexperience

Also an EXCLUSIVE message was left on MJJF for us the fans

http://www.mjjforum.com/forums/index.ph ... 83588&st=0
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Wooho!
Dzięki za wiadomość maro!
Maro pisze:Worldwide media has picked up on the song as well and it's getting spins on radio stations worldwide.
Chyba złamie swoją zasadę i zaczne słuchać radia... :dance:

Właśnie sią dowiedziałam od jedego z fanów Michaela ze Stanów, że o tej piosence mówi się wszędzie - w wiadomościach w radiu...i to bardzo pozytywnie, a wiecie może czy poza newsami na onecie i wp mówiło się coś o tej piosence?
Obrazek
Awatar użytkownika
BillieJean

There have been fresh reports about Michael Jackson appearing as a guest artist on the song 'No Friend of Mine' of New York rapper Tempamental, alongside the Fugees' Pras Michel. The track is even made available online on Tempamental's web site.

However, MJFC has been informed by Michael`s staff that Michael hasn't been in the studio with either of these artists.

Source: MJFC /

:podejrzliwy:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous

Post autor: Dangerous »

Na Radiostacji prowadzoncy mówił o tej piosence że to bendzie come back czy coś takiego. Czyli bendzie singiel :mj: teledysk i cała reszta mam nadzieje :dance:
Awatar użytkownika
Izzis

Post autor: Izzis »

a na jakiej radiostacji?? bo ja jakoś tego nigdzie oprócz netu nie slyszałam, ciekawe czemu..?
Obrazek
"...now there's a lesson to learn, stories are twisted and turned..."
Obrazek
Awatar użytkownika
BillieJean

Taka stacja radiowa nazywa się 'Radiostacja' :wariat:
W warszawie to jest (chyba) 101.5
Obrazek
Awatar użytkownika
Laura1

Post autor: Laura1 »

Powracając do piosenki, nie ukrywam ulubiona moja partia jest druga część, czyli solówka Michaela. A tak ogólnie to podoba mi się, bo to coś nowego dostosowanego do tego co sie teraz słucha, a jednoczesnie pozostaje cos ze stylu Michaela.
Michael Jackson is the King of Pop
ODPOWIEDZ