W duecie z jakim wykonawcą chcielibyście usłyszeć MJ ? :)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Lady_Malkavian
dla mnie akon i rihanna,usher zreszta też,to osoby przecietne,nudne i nie wiem dlaczego promowaneCommoner pisze:Z Usherem, Justinem, Kryśką, Akonem i Rihanną.
modle sie o to,zeby nigdy nie pojawili sie przy MJu.
Justin i Kryska jak najbardziej,ale mysle,ze Kryska pasowalaby idealnie.
Cudownie by bylo tez z Whitney Houston.
Marzy mi się tez duet z Bono.
- Janet Jackson ;)
Z Rihanną broń cie Boże.Mieliby zaspiewać jakaś kolejną piosenkę typu "możesz stać pod moją parasolką"???
Ja Michaela widze najbardziej w duecie z Princem.Pozatym z Alicia Keys,Beyonce..Whitney Houston,Aguilera,Joss Stone.
Wg. mnie fajny by był też duet z Chaką Khan,ewentualnie z Timberlakiem,bo ostatnio każda jego nowa piosenka to potencjalny hit i taki duet skazany by był na sukces.Z resztą myśle że sam Timberlake napewno na taki duet by sie skusił. ;)
A i jeszcze z checia bym posłuchała go dawnymi rywalami: Madonną i Georgiem Michaelem.
M.Dż.*--> Edycja postów....
Ja Michaela widze najbardziej w duecie z Princem.Pozatym z Alicia Keys,Beyonce..Whitney Houston,Aguilera,Joss Stone.
Wg. mnie fajny by był też duet z Chaką Khan,ewentualnie z Timberlakiem,bo ostatnio każda jego nowa piosenka to potencjalny hit i taki duet skazany by był na sukces.Z resztą myśle że sam Timberlake napewno na taki duet by sie skusił. ;)
A i jeszcze z checia bym posłuchała go dawnymi rywalami: Madonną i Georgiem Michaelem.
M.Dż.*--> Edycja postów....
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
- Speed Demon
Hmm... Ja kiedys myslalam o Madonnie, bo wydawalo mi sie, ze taki duet wywolalby wielkie zainteresowanie... choc duet Madonny z Britney Spears nie uwazam za zbyt udany, wciaz mi sie wydaje, ze "Michael+Madonna" byloby calkiem interesujaca
Jezeli chodzi o innych wykonawcow, to ja bym chciala, by Michael zaspiewal z Beyonce - nawet jezeli nie duet, to byloby fajnie, gdyby Michael zaprosil Beyonce do wystapienia w jego nowym teledysku Jak dla mnie to obecnie najladniejsza kobieta na swiecie
Fajny bylby duet Michaela z Mariah Carey - cos w stylu One Sweet Day Mariah i Boyz II Men.
Nic bym nie miala przeciw Mary J. Blige, Prince'a, George Michael'a...
Jezeli chodzi o innych wykonawcow, to ja bym chciala, by Michael zaspiewal z Beyonce - nawet jezeli nie duet, to byloby fajnie, gdyby Michael zaprosil Beyonce do wystapienia w jego nowym teledysku Jak dla mnie to obecnie najladniejsza kobieta na swiecie
Fajny bylby duet Michaela z Mariah Carey - cos w stylu One Sweet Day Mariah i Boyz II Men.
Nic bym nie miala przeciw Mary J. Blige, Prince'a, George Michael'a...
Be Yourself - Have Your Own Credo
Wiem ze w pytaniu chodzi o duet ale mi Michael widzi sie z zespołem Scissor Sisters może nie zrobiło by to wielkiej furory ale głosy pasują. Wydaje mi sie ze świetnie by to wyszło!
Żadna z obecnych gwiazdeczek typu Akon, Rihanna, Nelly Furtado i inni wylansowani artyści nagrywający piosenkę tylko po to by zmienić fryzurę i nagrać teledysk nie pasują do Mja. No może Chris Brown chociaż tez mogło by to komicznie trochę wyglądać!
Proponowałabym jeszcze: Mary J. Blige, Moby,Kayne West może Madonnę.
Michaela najlepiej ogląda sie i słucha ja śpiewa solo.Potrzeba jest po prostu dobra piosenka a Mja na taka jak najbardziej stać!
Żadna z obecnych gwiazdeczek typu Akon, Rihanna, Nelly Furtado i inni wylansowani artyści nagrywający piosenkę tylko po to by zmienić fryzurę i nagrać teledysk nie pasują do Mja. No może Chris Brown chociaż tez mogło by to komicznie trochę wyglądać!
Proponowałabym jeszcze: Mary J. Blige, Moby,Kayne West może Madonnę.
Michaela najlepiej ogląda sie i słucha ja śpiewa solo.Potrzeba jest po prostu dobra piosenka a Mja na taka jak najbardziej stać!
-
Chciałabym usłyszeć Michaela z Whitney Houston.. To byłby moim zdaniem piękny duet;D. Elvis.. Tak.. To by było coś:D.. No i Tina Turner;].. Chciałabym usłyszec te dueciki;D..
Osobiście nie lubie Krystyny;P.. Oj i to bardzo;].. I z tego powodu jestem przeciwna takiemu duetowi:P:D.. Chciałabym usłyszec jeszcze raz Stevie Wondera i MJ'A:D.. No i Michael i Janeet
Osobiście nie lubie Krystyny;P.. Oj i to bardzo;].. I z tego powodu jestem przeciwna takiemu duetowi:P:D.. Chciałabym usłyszec jeszcze raz Stevie Wondera i MJ'A:D.. No i Michael i Janeet
- Prince&Blanket
- Prince&Blanket
Mi by się podobał duet MJ i Erykah Badu... Albo MJ i Gloria Estefan :)
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.