Wolałbym logo któreś MJ , ale takie wiecie , właśnie nogi :D np te paski z nogami z moonwalkera.. hmm w ogóle, ważne żeby tylko były :P nieważne jakie.
Co za dużo to niezdrowo.Ja proponuję zostawić tył czysty a z przodu np.okładka płyty Thriller lub Bad.A najlepiej to MJ stojący na palcach.Wkońcu jak ktoś będzie chciał to jest duża szansa że trafi na forum więc pomysł z adresem strony zbyt przesadzony.Ale ten krój koszulki podoba mi się.
martynka pisze:Wkońcu jak ktoś będzie chciał to jest duża szansa że trafi na forum więc pomysł z adresem strony zbyt przesadzony.Ale ten krój koszulki podoba mi się.
reklama nigdy nie jest przesadzona a nie każdy ma internet w domu i czas na szperanie i szukanie forum,są jeszcze ludzie korzystający z kafejek wtedy mają mniej czasu na szperanie po stronach a znajac adres naszej będa od razu mogli na nią wejść co w tym złego że chcemy zareklamować naszą stronę?
to będzie nasza koszulka, naszego forum,naszej twórczości, ja byłabym dumna noszac koszulkę z adresem strony MJPT tego,że udzieliłam się też w tworzeniu tej koszulki, i że mój głos w tej sprawie też się liczy teraz zróbmy tak nie piszmy nic więcej tylko to co się komu podoba po tym będziemy wiedzieli jak ona będzie wyglądała
Ostatnio zmieniony pt, 12 paź 2007, 18:33 przez viva201, łącznie zmieniany 1 raz.
OK viva201 szanuję twoje zdanie tylko ja osobiście niechciałabym być chodzącą rekalmą naszego forum. Ale bardzo chętnie będę nosiła koszulkę wspólnie stworzoną przez nas.
martynka pisze:OK viva201 szanuję twoje zdanie tylko ja osobiście niechciałabym być chodzącą rekalmą naszego forum. Ale bardzo chętnie będę nosiła koszulkę wspólnie stworzoną przez nas.
Też bym zrezygnowała z tego napisu :P
Wystarczy sam MJ :D
ja proponuje obrazek z koszulki Uschera oraz białą opaske na ramieniu.
to wzór męski i myślę, że ewentualnie mały 4-5cm znaczek MJ (ten zawijany) w okolicach karku.
majkelzawszespoko pisze:ja proponuje obrazek z koszulki Uschera oraz białą opaske na ramieniu.
to wzór męski i myślę, że ewentualnie mały 4-5cm znaczek MJ (ten zawijany) w okolicach karku.
mam nadzieję, że panowie zgodzą się na taki wzór.
a daloby sie zrobic cos podobnego w stylu damskim;-)? bo to jest dobry pomysl, no i nie przesadzony...