Anitka pisze:Oki to składamy się na odkurzacz. Pewnie, że oryginalne! O to chodzi, żeby Michael odkurzył sobie troszkę pamięć i przypomniał o polskich fanach!
Myślę, że Michael po prostu musiałby być przez kogoś do Polski zaproszony. Tak se po prostu nie przyjedzie.
MJowitek pisze:znajoma opowiadała jak niedawno zadzwonił do jej drzwi jakis facet i rzekł: "Dzień dobry. Reklamacje roznoszę. Czy moge zostawić je na półpiętrze?"
Na tej stronce jest wszystko o MJ,jest tez ,co najbardziej lubi i jest coś takiego:"ulubione zajęcie domowe:sprzątanie odkurzaczem" więc pomysł jest świetny aha i tu daje link do tej strony:http://geniusmichaeljackson.republika.pl/dane.php
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)
Secret Man pisze:No tak, tylko że niektóre informacje są już od kilku (nastu?) lat nieaktualne!
no masz racje,ale tak przeglądałam sobie strony o MJ i wpadłam na ten temat...no w sumie jak bym mogła to bym się go zapytała co by na urodzinki chciał,no ale po angielsku za bardzo gadać nie umiem naślijmy jakiś terrorystów na te wszystkie brukowce co o nim takie rzeczy wypisują.Może się ucieszy z chwili spokoju
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)