Niekwestionowany i niezdetronizowany dotąd król parkietu będzie bohaterem czwartkowego Muzycznego Lumpeksu.
Cała przygoda zaczęła się od The Jakcons 5 .... później karuzela kariery kręciła się coraz szybciej.
O tym, że Michael Jackson to nie tylko fenomen dla chirurgów plastycznych przekonywać Was będzie w czwartek 3. stycznia od godziny 12:00 Ewa Szymańska!
Jako, ze temat zaczal sie rozwijać, a "Michael w radiu" dotyczy innego rodzaju bytnosci idola na antenie, pozwoliłam sobie zmienic tytul całego wątku... --> siadeh_
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Ekhm, co prawda do uszu ryczy mi Dirty Diana, ale już się skupiam (taaa... )
A zatem audycja była bardzo bardzo bardzo pozytywna, pani spikerka jest fanką i dała tego dowód. Co prawda popełniła kilka drobnych błędów, ale ale... Maro i ja czuwaliśmy i podrzucaliśmy poprawki a ona była na tyle fantastyczna, że je odczytała. Naprawdę świetna kobieta! Jeśli tu do nas zajrzy, pozdrawiamy!
Właśnie, napisaliśmy też o MJPT i również o tym pani spikerka powiedziała! I zaprosiła do nas suchaczy.
Oooo! Gdyby ktoś dysponował nagraniem to uśmiecham się również bardzo szeroko
Z utęskniniem czekam na audycję, w której dziennikarz wypowiada się pozytywnie o Michael'u
Dzięki za cynk!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Nie ma za co.
Czasem opłaca sie zajrzeć na Interie
Jeśli chodzi a audycje to bardzo pozytywne zaskoczenie.Dawno nie słuchałam tylu piosenek Michaela płynących z czegoś innego niz odtwarzacz CD i to jeszcze na raz. Nie mówiac juz o tylu pozytywnych słowach
M.Dż.* pisze:Gdyby ktoś dysponował nagraniem to uśmiecham się również bardzo szeroko
I ja też bardzo proszę.
Z góry dziękuję dobroczyńcy.
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.