Nowe remixy już w sieci

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
malina19

Post autor: malina19 »

Nancy pisze:Oczywistym jest, że nikt ani nic nie jest w stanie udoskonalić tych perełek z wydania oryginalnego. To prawdziwe arcydzieła, którymi jesteśmy przesiąknięci i zawsze podczas odsłuchów ich w jakiejkolwiek zmienionej wersji to te oryginały będą nasuwać się nam w naszej podświadomości. Jednak moim skromnym zdaniem to wielki pozytyw, że zostają one na nowo przedstawione młodemu pokoleniu choćby w tej zmienionej wersji, która dla wielu będzie tą gorszą, ale w jakimś tam odsetku młodych obudzi żyłkę zainteresowania oryginałami a co za tym idzie samym Michaelem Jacksonem. I nie wydaje mi się żeby to było złe posunięcie. A jeśli naprawdę się nie spodobają to odejdą w cień i nic takiego się nie stanie. Przecież nie ujmą one nic oryginałom, które i tak zawsze będą `wielkie`.
Wiem, że mogę zostać źle zrozumiana ale muszę podzielić się z Wami tym faktem, iż ta nowa wersja Billie Jean naprawdę do mnie trafiła. W jakim stopniu i jakie emocje odczuwam słuchając tej zmienionej wersji pozostawię dla siebie, ale naprawdę nie żałuję, że takowa powstała.
w 100% sie z toba zgadzam jak bys mi to wyjela z ust:)
Obrazek
ODPOWIEDZ