Reklama na Superbowl nawiązująca do 'Thrillera' [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

speechless26 pisze:
Aga_88 pisze:Mieliśmy mieć Michaela, mamy jaszczurki z Naomi :D

może potem jaszczurka zamieni się w Michaela... :mj:
a Naomi w jaszczurkę... ? glupija
Też tak sobie pomyślałam,że moze ta zapowiedź nie zdradza wszystkiego i na koncu jaszczurka zdejmie maske a tam Mike :wariat:
marzenie ściętej głowy
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Megi1975 pisze:na koncu jaszczurka zdejmie maske a tam Mike
bez maski :smiech:

To będzie tylko reklama ta co jest w prewiev i nie będzie tam MJa.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
thewiz

Post autor: thewiz »

Jaszczurki wygladaja jak reklama z reklamy Geico :wariat: Ta firma od lat reklamuje sie taka smieszna tanczaca jaszczurka, kiedys w reklamowkach robila nawet moonwalka. Wydaje mi sie zatem, ze to raczej fragmenty reklamy Geico.
Tak jeszcze nawiazujac do reklam i ich wplywu na amerykanskie spoleczenstwo : Geico kiedys wypuscilo reklame z tekstem : "Nawet jaskiniowiec to potrafi". Tekst sie strasznie spodobal i mieli cala serie reklam z obrazonymi za znieslawienie jaskiniowcami (jaskiniowiec u psychoterapeuty skarzacy sie na okropienstwo tej sytuacji zwalil mnie z nog) Reklamy podchwycily do tego stopnia ze wyprodukowano zainspirowany reklamami serial glupija
Dla zainteresowanych :
Caveman, pod koniec reklama z psychoterapeuta
http://pl.youtube.com/watch?v=o5JV0Fs_GE8&NR=1

JAszczurki robiacej moonwalka nie moge znalezc ;-(
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

Też tak sobie pomyślałam,że moze ta zapowiedź nie zdradza wszystkiego i na koncu jaszczurka zdejmie maske a tam Mike

:mj: wszystko możliwe. zdejmie maske, a tam Mike. a potem przemieni się w wilkołaka z Thrillera :) Naomi zaczenie uciekać.. potknie się i.. zamieni się w jaszczurkę..
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
Dangerous

Post autor: Dangerous »

Witam po "odsiadce" :war:
Może zalece pesymizmem ale Mike juz nigdy nie wystąpi na żywo. Tyle lat na scenie tyle przeżyć swoje zrobiło.
Awatar użytkownika
speechless26

Dangerous pisze:nigdy nie wystąpi na żywo.
nigdy nie mów nigdy
K

Post autor: K »

nie wiem na co Wy liczycie - mj nie zaspiewa na zywo to 100% pewne a i w reklamowce wątpie by wystapil - macie taniec z thrillera w wykonaniu jaczurek u na oslode naomi - to jest ta "mega niespodzianka" mj'a tak jak thriller 25 ktora juz mi sie znudzila i jak slysze w radiu piosenke tgim z williamem to przełączam eh... kiedy ta nowa plyta wyjdzie...
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Poczekamy - zobaczymy (sic!), choć tymczasowo nie wygląda zachęcająco. Za to nowa reklama dla Pepsi z Justinem jest naprawdę świetna. :)

Edit: tradycyjnie - wiele szumu... właściwie o nic. Reklama nie jest ani specjalnie zabawna, ani nie przykuwa wzroku - w porównaniu do nowej reklamy Pepsi. Na pewno nie pomoże w szczególny sposób Thrillerowi 25.
Ostatnio zmieniony pn, 04 lut 2008, 0:53 przez Pank, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
speechless26

K pisze:nie wiem na co Wy liczycie
ja licze na to, że będzie jakiś "czyn", a nie tylko "gadanie"

i wierze, że się nie przeliczę.
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Jeśli to ma być ta "niespodzianka" Akona... No po prostu reklama. Dla młodszego pokolenia, dla tych, którzy nie znają podkładu do "thrillera" - nierozpoznawalna. No sama w sobie jest fajna, ale jeśli tym się Akon ekscytował... ech. Szkoda, że tylko tyle.

Ale przecież z drugiej stony nikt nam niczego nie obiecywał.

EDIT: bez przesady, nie musicie od razu tak napadać! ludzie, przecież MJ niczego nie ogłaszał, to tylko Akon plotę rozsiał. Jeśli na kogoś trzeba zwalić winę, że zrobił nam nadzieję, to na niego.
Ostatnio zmieniony pn, 04 lut 2008, 1:19 przez zu, łącznie zmieniany 2 razy.
SHADOWangel

Post autor: SHADOWangel »

hehe,cały ,Michael,i jego fantastczne niespodzianki,nie dosc,ze w reklamie pepsi nie wystąpił,to nawet na zywo jednej zwrotki nie zaśpiewał,WIELKI POWRÓT KRÓLA.pffff.
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

Akon raczej dolki pod Majkelem kopie :]

smieszne to, ja rozumiem, ze marketing i promocja, ale robienie szumu wokol reklamy soczku, bo podklad jest z Thrillera i 10 jaszczurek kreci zadkiem, to raczej osmiesza ta niby kampanie promocyjna. sam napoj moze i sie promuje, ale z promocja Jacksona to ma niewiele wspolnego

zeby tak sie ekscytowano kazda aluzja do majkelowych ruchow, sampli, gadzetow jakie pojawiaja sie wszedzie wokolo w mediach, to MJ ma przeciez za darmo reklame praktycznie non stop.
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
speechless26

:surrender:
Invincible

Post autor: Invincible »

No cóż nici z Michaela. Jakieś jaszczurki dylają do ,,Thrillera". A Michaela ani widu. :smutek: :smutek:
Obrazek
SHADOWangel

Post autor: SHADOWangel »

jak juz pisa lem wczesniej,też jestem zawiedziony,i klega ma racje,reklama soczku gdzie jeszczurki tańczą popularnośc MJ raczej nie przysporzy:)Hmmmm.MJ teraz ma ostatnią szanse,a jest nią gala Gremmy,jeżeli ta nic nie da,żadnego wystepu-nie było i nie będzie wielkiego powrotu WIELKIEGO MICHAELA....:( :mj:
ODPOWIEDZ