Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

mike10 pisze:
MJJ pisze:Coś kiepsko nam poszło głosowanie.
Czemu kipsko był w 10...moim zdaniem aż tak źle nie poszło:):)
Kiepsko, bo po pierwsze nie wszedł do głównego notowania a po drugie spadł w propozycjach.
Obrazek
mike10

Post autor: mike10 »

No wsumie racja opiero teraz zobaczylem na propozycjach do 20 kurde szkoda był na 2 jest na 6 :):)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Canario pisze:Zu napisalas meila do eski w sprawie czy liczy sie tylko jeden glos od uzytkownika czy mozna wysylac do woli????
Mozna głosowac na więcej niz jednego artyste i kazdy glos sie liczy wobec tego głosowanie na tego samego artyste kilkakrotnie także sie liczy... tylko w takim razie nie kapuje , jak MJ mógł spaść :-/ no,ale cóż...

...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Małgosia

Post autor: Małgosia »

Może tu chodzi o to, że nowe propozycje ustawiają się na pierwszych miejscach, przed wcześniejszymi utworami i automatycznie stare spadają niżej? zresztą...sama nie wiem
Watch and see how fun I'm gonna be
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

A może ludzie z Eski czytają to forum i TGIM specjalnie poleciało za takie nabijanie głosów?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Małgosia

Post autor: Małgosia »

Maro pisze:A może ludzie z Eski czytają to forum i TGIM specjalnie poleciało za takie nabijanie głosów?
szczerze? wątpię... jeżeliby czytał to nie dziwiłby się tak przy 15 letnim fanie.
Zresztą nie ma nigdzie napisane że tak nie można. Nie mieliby prawa od tak sobie "polecieć" z TGIM ;-)
Watch and see how fun I'm gonna be
Canario

Post autor: Canario »

Tak szczerze mowiac to wczesniej nie sluchalem eski wiec nie bardzo sie orientuje w zasadach na tej liscie przebojow. Ale jesli faktycznie tak jak siadeh pisze mozna glosowac dowolna ilosc razy to ja tez nie kapuje dlaczego jeszcze Michaela nie ma w pierwszej 20.
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Jeju 6 miejscie ?? :surrender:
GŁOSOWAĆ ;-) :mj:
co z wami :P. A swoją drogą to dziwne, skoro każdy głos się liczy(?), a MJ aż na 6 spadł.. Hmm
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Kochani, to oznacza tylko jedno: nie 10 razy, nie 15 razy. Ja zagłosowałam ok. 1000 razy - zajeło mi to w sumie pół godziny (nabijanie głosów i pokasowanie maili w skrzynce).

Idę głosować 2000 razy.

P.S. Z Eski (jeszcze?) nie odpisali (oczywiście nie napisałam, że chcę zagłosować kilkaset razy, tylko coś o trzech wspomniałam :D)
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Można głosować kilka razy na jednego wykonawcę. Do osoby do której oni dzwonią doskonale wiedzą ile ona razy głosowała. Dowód – kilka dni temu prowadzący zapytał się jednej laski dlaczego zagłosowała na wszystkich „przecież to bezsensu” drugi raz powiedział że „widzę ze lubisz tego wykonawcę skoro oddałaś na niego aż 8 głosów”
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

To jak do Zu zadzwonią to bedzie:
-Dzień dobry widzę że Pani wręcz ubóstwia Michael'a Jackosn'a bo oddała pani na niego aż 2500 głosów^^
-Yyy Ja.... :smiech:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Aż 8... matko boska... ja oddałam 1000... se pomyśleli... :D

Aha, komp mi się dzisiaj wiesza i nie mogę głosować! Zagłosowałam tylko 63 razy, więcej nie dało rady! No to ja mam prośbę: niech każdy z Was zagłosuje też za mnie, jakąś taką przyzwoitą ilość :D
Awatar użytkownika
kickuś

Post autor: kickuś »

zu... jesteś wielka :) :hug:
Shamon!
Obrazek
please give some T.L.C. to the P.Y.T.s!
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

Nie no, wstyd, że Wy się tak produkujecie, a ja siedzę z założonymi rękami.
Zaraz się zarejestruje, a po powrocie ze szkoły- zaczynam działać. ;D

.
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Dziwna jest ta lista 5 minut klikania - 531 głosów
Obrazek
ODPOWIEDZ