Canario pisze:Zu napisalas meila do eski w sprawie czy liczy sie tylko jeden glos od uzytkownika czy mozna wysylac do woli????
Mozna głosowac na więcej niz jednego artyste i kazdy glos sie liczy wobec tego głosowanie na tego samego artyste kilkakrotnie także sie liczy... tylko w takim razie nie kapuje , jak MJ mógł spaść no,ale cóż...
...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Może tu chodzi o to, że nowe propozycje ustawiają się na pierwszych miejscach, przed wcześniejszymi utworami i automatycznie stare spadają niżej? zresztą...sama nie wiem
Maro pisze:A może ludzie z Eski czytają to forum i TGIM specjalnie poleciało za takie nabijanie głosów?
szczerze? wątpię... jeżeliby czytał to nie dziwiłby się tak przy 15 letnim fanie.
Zresztą nie ma nigdzie napisane że tak nie można. Nie mieliby prawa od tak sobie "polecieć" z TGIM
Tak szczerze mowiac to wczesniej nie sluchalem eski wiec nie bardzo sie orientuje w zasadach na tej liscie przebojow. Ale jesli faktycznie tak jak siadeh pisze mozna glosowac dowolna ilosc razy to ja tez nie kapuje dlaczego jeszcze Michaela nie ma w pierwszej 20.
Kochani, to oznacza tylko jedno: nie 10 razy, nie 15 razy. Ja zagłosowałam ok. 1000 razy - zajeło mi to w sumie pół godziny (nabijanie głosów i pokasowanie maili w skrzynce).
Idę głosować 2000 razy.
P.S. Z Eski (jeszcze?) nie odpisali (oczywiście nie napisałam, że chcę zagłosować kilkaset razy, tylko coś o trzech wspomniałam :D)
Można głosować kilka razy na jednego wykonawcę. Do osoby do której oni dzwonią doskonale wiedzą ile ona razy głosowała. Dowód – kilka dni temu prowadzący zapytał się jednej laski dlaczego zagłosowała na wszystkich „przecież to bezsensu” drugi raz powiedział że „widzę ze lubisz tego wykonawcę skoro oddałaś na niego aż 8 głosów”
Aż 8... matko boska... ja oddałam 1000... se pomyśleli... :D
Aha, komp mi się dzisiaj wiesza i nie mogę głosować! Zagłosowałam tylko 63 razy, więcej nie dało rady! No to ja mam prośbę: niech każdy z Was zagłosuje też za mnie, jakąś taką przyzwoitą ilość :D