Gra Moonwalker
- Jacksonfanka
jak trzeba zabic tych zielonych kolesi z bronia. w budynku jestem czy co to. strzela we mnie działo. juz po tym to jeest co malpa mi wskazala. jest trzech zielonych ludzi i skacza na mnie. sprobowalem tanca. nigdy wczesniej nie robilem tego podczas tej czesci rundy ale teraz tak i nic nie pomoglo. prosze o pomoc
taka gra stara a kazdy gra (ze mna wlacznie) tylko ta gierka z platformowych jest fajna. przylaczam sie do:

Michael co żeś uczynił!

Hej. Dawno nie gralam w ta gierke, ale ja przeszlam cala bez solucji, na 2 playery z moim malym bratankiem:D. Byl taki myk, ze jakims skrotem mozna bylo sobie dodawac zycia (czyli kredyty), tylko nie pamietam czym, chyba jakis F9 lub cos podobnego:) Na pewno na 2 playery jest latwiej i szybciej, choc pamietam ze mielismy klopoty w niektorych momentach. Chyba sciagne ta gierce i pogram z chlopem:P
Przed chwilą zagrałam pierwszy raz w życiu, na razie tylko na pierwszym poziomie i stwierdzam, że to chyba najdziwniejsza gra jaka kiedykolwiek trafiła w moje ręce o.O.
MJ, rycerz w białej zbroi, poskramiający wrogów zabójczym obrotem z kapeluszem-bumerangiem, ratuje płaczące sklonowane dziewczynki chowające się w oknach (mniej kreatywne chowają się za drzwiami). Zawsze może liczyć na pomoc małpiego mentora, który zeskakuje mu z sufitu (?) na głowę, by poprowadzić go do zwycięstwa w ostatecznej rozgrywce, podczas której Michael i jego przeciwnicy jednoczą się we współnym tańcu, po czym przegrani (zazwyczaj ci źli, no chyba, że komuś się ciągle mylą klawisze jak mi) padają na ziemię. Juhu!
MJ, rycerz w białej zbroi, poskramiający wrogów zabójczym obrotem z kapeluszem-bumerangiem, ratuje płaczące sklonowane dziewczynki chowające się w oknach (mniej kreatywne chowają się za drzwiami). Zawsze może liczyć na pomoc małpiego mentora, który zeskakuje mu z sufitu (?) na głowę, by poprowadzić go do zwycięstwa w ostatecznej rozgrywce, podczas której Michael i jego przeciwnicy jednoczą się we współnym tańcu, po czym przegrani (zazwyczaj ci źli, no chyba, że komuś się ciągle mylą klawisze jak mi) padają na ziemię. Juhu!
- Final Cloud
Dziś dostałem linka od kolegi z recenzją Moonwalkera na Gametrailers.com- uśmiałem się jak nigdy, genialne xD. Polecam:
http://www.gametrailers.com/player/44106.html?type=flv
Zaczyna się od 1:10
http://www.gametrailers.com/player/44106.html?type=flv
Zaczyna się od 1:10
- dangerous_girl
wszystko mi dobrze szło do pewnego momentu kiedy pojawił się problem:
jak przejść tę rundę na ulicy gdzie na końcu atakuje stado tych czarnych psów i wśród nich jest jeden taki biały, czy najpierw trzeba jego załatwić? nawet jeśli próbuje to zrobić to nie daje rady bo te psy ze wszystkich stron skaczą i cały czas mnie zabijają....macie jakiś dobry, sprawdzony sposób na to?
ale ogólnie gierka super, fajne są te wszystkie "bronie" Michaela
jak przejść tę rundę na ulicy gdzie na końcu atakuje stado tych czarnych psów i wśród nich jest jeden taki biały, czy najpierw trzeba jego załatwić? nawet jeśli próbuje to zrobić to nie daje rady bo te psy ze wszystkich stron skaczą i cały czas mnie zabijają....macie jakiś dobry, sprawdzony sposób na to?

ale ogólnie gierka super, fajne są te wszystkie "bronie" Michaela

Ostatnio zmieniony sob, 04 kwie 2009, 13:47 przez dangerous_girl, łącznie zmieniany 1 raz.
To jest to z Beat It. Syn mi kiedyś radził żeby na początek wejść na ten mur po lewej stronie i tam czekać aż wszystkie podlatywać będą i rzucać kapeluszem. Pod koniec zeskoczyć na samochód i dokończyć wybijanie psiorów okręcając się ile da.dangerous_girl pisze:jak przejść tę rundę na ulicy gdzie na końcu atakuje stado tych czarnych psów i wśród nich jest jeden taki biały, czy najpierw trzeba jego załatwić? nawet jeśli próbuje to zrobić to nie daje rady bo te psy ze wszystkich stron skaczą i cały czas mnie zabijają....macie jakiś dobry, sprawdzony sposób na to?
- dangerous_girl
- anula__1994
- Damianos60