The Lovely Guy Michael Jackson- zapraszamy :)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

viva..... :podejrzliwy:
viva201 pisze:innym forumowiczom możecie wmawiać kopiowanie waszego idealnego i cudownego forum,
To też nie było miłe, jeśli już o dyplomacji mówimy.
Utożsamiam się z tym forum i odebrałam tę uszczypliwość osobiście.
Zakończmy może już ten temat, bo się robi coraz bardziej bez sensu, że o zaśmiecaniu wątka o nowym forum nie wspomnę.

A tak gwoli ścisłości.....
Ja jestem ZA powstawaniem nowych for i rozładowywaniem korków, które na już istniejących, czasem się tworzą.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

M.Dż.* pisze:Ja jestem ZA powstawaniem nowych for i rozładowywaniem korków, które na już istniejących, czasem się tworzą.
tak tylko,ze kto zrobi nowe forum o Michaelu to będzie posądzany o kopiowanie...
M.Dż.* pisze:viva201 napisał:
innym forumowiczom możecie wmawiać kopiowanie waszego idealnego i cudownego forum,
może i za ostro napisałam ale co można pomyśleć na ten temat?hmm? MJPT to to właściwe a wszystkie inne to ścierwa kreujące sie na tym jednym. Sorry Kasiu ale nie miałam na celu obrażania kogokolwiek a tym bardziej Ciebie tylko napisałam to dlatego,że tak odebrałam niektóre z postów.
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

viva201 pisze:może i za ostro napisałam ale co można pomyśleć na ten temat?hmm? MJPT to to właściwe a wszystkie inne to ścierwa kreujące sie na tym jednym.
viva201... czy mozesz mi pokazac , gdzie dokładnie ktokowliek na tym forum nazwal twoje bądź inne forum "scierwem"? :podejrzliwy:

Uprzedzę Cię... nigdzie.
Żadna ze stron, zadne forum, zaden chat nie zwiazany nazwa (albowiem fanami chyba wszytskie sa zwiazane) z MJ PT nie byly nigdy przez nas szykanowane.
W zwiazku z tym byłabym wdzieczna za nie wkladanie nam w usta obelg, które nigdy pod adresem nikogo nie zostały wypowiedziane, bo tym samym obrazasz nas i wszytskich uzytkowników tego forum.

Wszyscy, jak jeden mąż zycza Wam powodzenia, jedni chwala inni nie chwalą, bo strona ma prawo sie podobać lub nie. Normalne. Nie wiem wiec skad w Was tyle złości skierowanej do nas (chociaz juz sama nie wiem kim jest to "nas", bo nikt z tego forum nie napisał tego, co sugerujecie). Z tego powodu, ze ktoś znalazł podobieństwa obu for dyskusyjnych?

Skąd tyle jadu...? Przecież Ty tez jestes częścia MJ PT...

...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

dobra:)

koniec.ok?

Xcape dzieki za mile slowa. to prawda :)

napracowalysmy sie i to jasne, że kazdy potrzebuje troszkę aprobaty, jakiegos milego slowa, a nie atakow (ktore mialy miejsce) :)
to prawda, że jak od razu człowieka atakują, to sie denerwuje i traci wiare w to, ze to, co robil - ma sen.

wiec.. lepiej od tego nei zaczynac. prawda?

na koniec chcialabym powtorzyc jeszcze raz:

dziekuje za pomoc Majkela w kwestii znakow ( doceniam to, ze specjalnie dla mnie to znalazl), ale dorywe : "i do calego kursu takze" byl dla mnie jednoznaczny.

ale ok. jesli nie bylo w tym ironii- moj błąd. przepraszam.

nie mam zamiaru tworzyc negatywnych, zlych, niepoprawnych, oschlych relacjii z forum MJPT, bo tez jestem jego częscią - szanuje, lubie, cenie to miejsce.

w dzialu linki MJPT figuruje od początku jako pierwsze.

nigdy nie jest nas za wiele,
ważne zebysmy nie zapominali o celu, w jakim istniejemy.

pozdrowienia,
Paulina :)
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

I własnie o to chodzi :-)

...a Majkel ma taki sposób bycia wirtualnego, ze sie go czasem negatywnie (zupelnie nieslusznie!) odbiera... ja na poczatku myslalam,ze jest nadetym bufonem (sorry rafal...), a wszytsko przez to, ze jest rzeczowym informatykiem, ale i przez to, ze internet nie pozwala zrozumiec emocji laczących sie z daną wypowiedzią.

relax dziewczyny! ;-)

...pzdr
s_

* * *
Awatar użytkownika
speechless26

siadeh_ pisze:myslalam,ze jest nadetym bufonem (sorry rafal...),

ja równiez. (sorry rafal...)
Awatar użytkownika
viva201

a ja chciałam powiedzieć tylko tyle,że nie napisałam,że wy tak mówicie tylko,że ja tak odebrałam to co napisaliście a to duża różnica. Speechless masz rację, to nie ma sensu ;-)
Sorry dla wszystkich, którzy poczuli sie urażeni moimi wypowiedziami, ale niestety pisałam to pod wpływem emocji no i faktycznie...czasami poszłam za ostro nenene no ale tak to odebrałam :wariat: a ja należę do osób które mówią >>(czyt. piszą) to co myślą, bez owijania w bawełnę
Obrazek
Awatar użytkownika
speechless26

ej,ale widzicie juz polskie litery ?
Awatar użytkownika
viva201

:smiech: speechless26 ja widzę
Obrazek
Awatar użytkownika
speechless26

aa no to juz sie powoli wyluzowuje kompletnie.... :dance:
Mandey

Post autor: Mandey »

Amen... Sisters ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Są chociaz w wielu miejscach ich nie ma :wariat: wiem, ze napisane bez sensu, ale...
raz pisane jest z polskimi znakami, raz nie, ale chyba, jak są to są i żadnych "krzaczków" nie zaobserwowałam...

* * *
Awatar użytkownika
speechless26

siadeh_ pisze:ale chyba, jak są to są i żadnych "krzaczków" nie zaobserwowałam...
o! no i dobrze! :) ;-)
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

speechless26 pisze:koniec.ok?
Miałem więcej odpisać po przeczytaniu słów viva201 z poprzedniej strony ale nie m sensu tego więcej ciągnąć, a i sam sobie obiecałem, że nie będę.
speechless26 pisze:dziekuje za pomoc Majkela w kwestii znakow ( doceniam to, ze specjalnie dla mnie to znalazl), ale dorywe : "i do calego kursu takze" byl dla mnie jednoznaczny.
Polecam każdemu ten kurs kto coś robi przy stronach www, mnie także zdarza się tam zajrzeć, a wiele tam skorzytsałem niegdyś.
Polecam cały kurs, bo uważam, że lepszego nie znajdziesz.

Gdy mnie ktoś wytknie niedociągnięcia to staram się udkoskonalić, znaleźć informacje, a gdy ktoś je podsuwa to tylko korzystać - polecam takie podejście. Docenisz kiedy będziesz poszukiwać jakiegoś rozwiązania po różnych stronach, forach... a nikt konkretnie Ci nie pomoże.
speechless26 pisze:ale ok. jesli nie bylo w tym ironii- moj błąd. przepraszam.
Nie, nie było.

P.S.
Jesteś do kogoś podobna, kogo znałem - masz na drugię Ania, czy jak? ;)

Ok, proszę tylko żeby teraz wszyscy nie dopisywali jaki ze mnie nadęty bufon w wirtualnym świecie. Wiem... że mnie tak większość osób postrzega, ale dla mnie liczą się kontakty na żywo.
...
Awatar użytkownika
speechless26

Majkel pisze:Jesteś do kogoś podobna, kogo znałem - masz na drugię Ania, czy jak? ;)

nie ;-)
Paulina to moje jedyne.

chyba mnie nie znałeś .. :)
ODPOWIEDZ