no to slucham. które stroje w ilości sztuk 1-5 sposrod 40letniej kariery MJa były gustowne;)homesick pisze:ale w tym akurat przesady nie ma, przez niemal 40 lat kariery scenicznej, jego eleganckie, gustowne stroje podczas oficjalnych wystapien mozna policzyc na palcach jednej reki ;)
Nowe zdjęcia MJa z 23 Maja 2008r.[koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
dzieki Maro za fote w dobrej jakosci :)
ale ej Smooth to nie jest atak na Michaela, ja dobrze wiem, ze jego styl to jest marka, znak rozpoznawczy...
no ale jak sie mnie stawia pod sciana to tak...
z lat 80 to jedynie jego wdzianko z wizyty w Bialym Domu z okresu Bad, pozniej czesto zapozyczal te marynarke jeszcze w latach 90 ;)
wiecej elegancji z tej dekady to ja sobie przypomniec nie moge :P
Wystep WMA 2006, ktory wspomnialas, owszem bardzo ladnie sie zaprezentowal po przerwie, ten styl wlasnie to w miare nowy wyanalazek, ale jak widac po tych nowych fotach MJ wrocil do kiczu i haftowanych cekinami koszul ;)
bardzo dobrze wygladal podczas procesu, prawie kazdy garnitur i kamizelka swietnie dobrane <prawie kazde bo nie wszystkie>
i daje slowo nie jestem sobie w stanie przypomniec wiecej oficjalnych wystapien gdzie by wygladal elegancko w powszechnym rozumieniu tego slowa :]
w tym watku mam wymieniac ????Smooth_b pisze:no to slucham. które stroje w ilości sztuk 1-5 sposrod 40letniej kariery MJa były gustowne;)
ale ej Smooth to nie jest atak na Michaela, ja dobrze wiem, ze jego styl to jest marka, znak rozpoznawczy...
no ale jak sie mnie stawia pod sciana to tak...
z lat 80 to jedynie jego wdzianko z wizyty w Bialym Domu z okresu Bad, pozniej czesto zapozyczal te marynarke jeszcze w latach 90 ;)
wiecej elegancji z tej dekady to ja sobie przypomniec nie moge :P
Wystep WMA 2006, ktory wspomnialas, owszem bardzo ladnie sie zaprezentowal po przerwie, ten styl wlasnie to w miare nowy wyanalazek, ale jak widac po tych nowych fotach MJ wrocil do kiczu i haftowanych cekinami koszul ;)
bardzo dobrze wygladal podczas procesu, prawie kazdy garnitur i kamizelka swietnie dobrane <prawie kazde bo nie wszystkie>
i daje slowo nie jestem sobie w stanie przypomniec wiecej oficjalnych wystapien gdzie by wygladal elegancko w powszechnym rozumieniu tego slowa :]
'the road's gonna end on me.'
dzieki Maro za fote w dobrej jakosci :)
Dzięki Maro za zdjęcia!
Ależ proszę w końcu po to tu jestem.whatever_ pisze:Dzięki Maro ;d
Ale co do strojów to MJ ubierał się gustowniej w latach 90,wystarczy po oglądać większość uroczystości.
Taa czasami naprawdę kiczem zajedzie,ale czasami też potrafi nas zaskoczyć czymś fajnym.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Jaki śliczny
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
- BlackDimension
najważniejsze , że wygląda na zadowolonego i wypoczętego :) taka świeżość od niego bije :) naprawdę aż serce się raduje widząc Michaela takiego
co do ubrań to rzeczywiście Michael ma skłonności do kiczu i tak jak powiedzieliście jest to jego znak rozpoznawczy chociaż ja niektóre jego stroje wręcz uwielbiam a czy w cekinach,zbrojach czy klamrach... komuś się to może podobać lub nie.. jeśli on tak lubi to jego sprawa :D mimo wszystko w tych tandetkach też wygląda uroczo :D
co do ubrań to rzeczywiście Michael ma skłonności do kiczu i tak jak powiedzieliście jest to jego znak rozpoznawczy chociaż ja niektóre jego stroje wręcz uwielbiam a czy w cekinach,zbrojach czy klamrach... komuś się to może podobać lub nie.. jeśli on tak lubi to jego sprawa :D mimo wszystko w tych tandetkach też wygląda uroczo :D
- malakonserwa
Krótka wzmianka w komentarzach jednego z uczestników tej imprezki:
NO MICHAEL DIDNT PERFORM HE JUST CAME OUT AND SAID HAPPY BIRTHDAY EVERYONE WAS GOING NUTS...YESS BRITNEY WAS THERE WITH KIM KARDASHIAN PAMELA ANDERSON FERGIE PERFORMED SNOOP AND MACY GREY? PERFORMED TOO..THERE WAS A COUPLE MORE PEOPLE THERE TOO COURTNEY SEMEL THINK HER NAME IS?? JESSICA SIMPSON I HEARD DIDNT SEE HERE BUT IT WAS A AWESOME/OUTRAGES PARTY
May 24, 2008 9:04 AM
Posted by: OSKAR
http://www.x17online.com/
To pogrubione...wystarczy że on coś powie i się pali
NO MICHAEL DIDNT PERFORM HE JUST CAME OUT AND SAID HAPPY BIRTHDAY EVERYONE WAS GOING NUTS...YESS BRITNEY WAS THERE WITH KIM KARDASHIAN PAMELA ANDERSON FERGIE PERFORMED SNOOP AND MACY GREY? PERFORMED TOO..THERE WAS A COUPLE MORE PEOPLE THERE TOO COURTNEY SEMEL THINK HER NAME IS?? JESSICA SIMPSON I HEARD DIDNT SEE HERE BUT IT WAS A AWESOME/OUTRAGES PARTY
May 24, 2008 9:04 AM
Posted by: OSKAR
http://www.x17online.com/
To pogrubione...wystarczy że on coś powie i się pali
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Liberian Girl
- BlackDimension
malakonserwa pisze:Cytat:
No, tu już nie wygląda najlepiej... :|
ale za to jaki piękny kolor ma jego koszula :D to chyba satyna kiczowato z tym hafcikiem ale w tym świetle zdecydowanie lepiej ( koszula) sam Michael troszkę gorzej..ale nadal uśmiechnięty i w końcu pokazał oczka,ponownie widać w nich ten blask
A i owszem. Do stroju TJ nic nie mam. Kazdy na ulicy tak moze wyjsc i nikt nie bedzie tego komentowal. Zwyczajny chlopak z podworka...Pank pisze:Tymczasem nawet Justin Timberlake - ta, zwana przez niektórych tutaj, marna kopia Prince'a i Jacksona - ubiera się od drugiego dojrzalej i gustowniej. ;)
A o MJ'u (w tym takze o jego strojach) non stop na jezykach...niewazne czy pozytyw, czy negatyw ;)
Ad tematu...daleka jestem od zachwytu odnosnie tych fotek ;)
Natomiast cieszy,ze...(tu sie powtorze):
:)BlackDimension pisze:najważniejsze , że wygląda na zadowolonego i wypoczętego :)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...