Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
smooth-jam wrote:Droga Anetko, nie chodzilo mi o to aby mnie informowac tylko chodzilo mi o to ze nasze manifestacje daja Michaelowi szczescie i milo pewnie mu sie robi na serduszku ze ma w polsce wspanialych fanow ktorzy o nim pamietaja i org. maniefastacje. Chodzi o ludzka nature i szczescie fana ktory dowie sie ze jego wysilki i org imprez typu manifestacja czy zlot nie pojda w zapomnienie. Pewnie wielu fanow z polski chcialoby aby sam Michael wiedzial ze sa org manifestacje i ze on je widzial na zdjeciach czy z relacji :)
MI nie musicie przesylac mejli z tego typu informacja.
Zgadzam się z Tobą w 100 procentach. I dlatego informacja o manifestacji poszła na mjjsource PRZED manifestacją, i Michael o niej wiedział ZANIM się odbyła :)
O co Ci więc chodzi ?
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
A tak w ogóle, to może sie pochwalić i wrzuciś linka na to europejskie forum? No chyba, ż ektoś już to zrobił, ja dopiero odżywam po sesji... Ale chyba nikt tam tego nie dawał...
smooth-jam wrote:
Majkel na zlocie zrobimy sobie maly pojedynek w tancu TY I PANK przeciwko mnie. Moze byc?
Najlepiej w kisielu i nago
P.S.
Pokłucie się o zeszłoroczny śnieg
ja myślę, że gdyby nasze zloty miały polegać na wyrównywaniu rachunków między skłóconymi forumowiczami, to albo nikt by nie przyjechał, albo byśmy tam nic innego nie robili tylko się pojedynkowali :) Na zlocie się nie pamięta tych wszystkich nieporozumień przecież... to jak olimpiada czy Wigilia - rozejm i przebaczenie :)
Willy wrote:Powiem tylko że miałem okazję poznać Smooth-Jam'a osobiście. Co prawda rozmawialiśmy tylko przez chwilę ale sprawiał jak najbardziej pozytywne wrażenie(szczególnie w tańcu ) Nie wiem czemu na forum mu wyraźnie nie idzie .....
Potwierdzam , spoko facet bardzo spotaniczny a wszyscy an forum troche przesadzacie tak jak robia media troche z naszym MJe "on jest zły i koniec " no cóż :> nasz Majkel forumoy tez czasami sprawia wrazenie jak by nas chiał pobić wywalic z tego forum i nas nei lubiał a tak naprawde to super symatyczny facet
Pozdrawiam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Mazi wrote:Potwierdzam , spoko facet bardzo spotaniczny a wszyscy an forum troche przesadzacie tak jak robia media troche z naszym MJe "on jest zły i koniec " no cóż :> nasz Majkel forumoy tez czasami sprawia wrazenie jak by nas chiał pobić wywalic z tego forum i nas nei lubiał a tak naprawde to super symatyczny facet
aneta wrote:I zapewne jeszcze w tym tygodniu zostanie do Niego wysłane sprawozdanie z manifestacji z paroma zdjęciami.
Aneta, a będziecie nawiązywać do poprzedniej?
Myślę, że jak najbardziej- w końcu to, co robi MJ Polish Team nie jest jednorazowym zrywem, ale działaniem długofalowym
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
smooth-jam wrote:Droga Anetko, nie chodzilo mi o to aby mnie informowac tylko chodzilo mi o to ze nasze manifestacje daja Michaelowi szczescie i milo pewnie mu sie robi na serduszku ze ma w polsce wspanialych fanow ktorzy o nim pamietaja i org. maniefastacje.
Właśnie dlatego MJJSource otrzymało informację nt. naszej manifestacji.
smooth-jam wrote:Chodzi o ludzka nature i szczescie fana ktory dowie sie ze jego wysilki i org imprez typu manifestacja czy zlot nie pojda w zapomnienie. Pewnie wielu fanow z polski chcialoby aby sam Michael wiedzial ze sa org manifestacje i ze on je widzial na zdjeciach czy z relacji :)
Ponieważ mamy to samo zdanie na ten temat, planujemy, podobnie, jak po poprzednich imprezach organizowanych pod szyldem MJ Polish Team, przesłać do MJJSource sprawozdanie z manifestacji wraz ze zdjęciami.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"