Gadżety z Michaelem, koszulki, figurki itp. [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Omega Supreme
Gumy do zucia - Michael Jackson
Nie wiedzialem ze były nawet gumy do zucia MJ HIStory :) szkoda ze nie u nas w PL :)
Znalazłem na ruskiej stronce z bazą wszelakich gum i naklejek z gum :)
Ale bym sobie pozuł najchetniej to gume HIStory :) Wygląda smakowo :)
Swoją drogą szkoda ze mineły czasy gum do zucia.. (bo orbit to nie ejst guma) dawniej był szał DOnaldy , Turbo, Alf, Turtles. Ehh.. te smaki przepadły na zawsze...
.........
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
......................
.......................
..................
..................
..............
.....................
Znalazłem na ruskiej stronce z bazą wszelakich gum i naklejek z gum :)
Ale bym sobie pozuł najchetniej to gume HIStory :) Wygląda smakowo :)
Swoją drogą szkoda ze mineły czasy gum do zucia.. (bo orbit to nie ejst guma) dawniej był szał DOnaldy , Turbo, Alf, Turtles. Ehh.. te smaki przepadły na zawsze...
.........
......................
.......................
..................
..................
..............
.....................
Myślałam, że Michael Mały Kucyk przebił wszystko, ale nie:
do kąpieli, Michael Quackson
i to z jakimi bajerami
Opowiedz o wrażeniach, ja nie mam wanny, pod prysznicem może nie zmieniać kolorów ;p
Edit:
i jeszcze tutaj
do kąpieli, Michael Quackson
i to z jakimi bajerami
* Celebrate the King of Pop in style from your bathtub with this funky colour-changing Michael Jackson themed bath duck
* Featuring water activated colour changing, LED lights...just pop them in water and watch them phase through a rainbow of colours
* The lights go out when the ducks leave the water and they look great perched on the side of the bath!
* The non-replaceable batteries and LEDs are inbuilt and will last for approximately 180 baths (around 45 hours of use). Please read care instructions before use.
* The perfect quirky gift for duck lovers and Quacko fans of all ages! For 12 months and onwards by Locomocean
na amazonieJustine1304 pisze:Ja chcę taką!!!! Gdzie można ją dostać? Wygląda jak ze sklepu Flo
Opowiedz o wrażeniach, ja nie mam wanny, pod prysznicem może nie zmieniać kolorów ;p
Edit:
i jeszcze tutaj
Ostatnio zmieniony pn, 03 maja 2010, 18:26 przez anialim, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie o tym ju większość osób słyszała ( lub to widziała) , ale chciałabym jeszcze raz poinformować wszystkich , że w empiku ( przynajmniej w Elbląskim) znajduje się :
-podkładka pod myszkę + podkładka pod kubek (komplecik) z Michaelem
- dwa budziki z Michaelem z bad,
- kubek z MJ-em z Bada
- 2 plakaty jeden w trakcie robienia moonwalka , a drugi z This Is It,
-koszulka- Michael na czerwonym tle ( ale mają same duże rozmiary)
- film moonwaker
- dancing the dream (książka za ok. 70 zł)
-Czarnoksiężnik z Krainy Oz
Koszulka :
http://www.empik.com/b/o/18/4b/184b422c ... 879d0ca5c5.
filmy:
http://www.empik.com/b/o/af/ed/afed396b ... de7b82.jpg
http://www.empik.com/b/o/85/96/85960730 ... c9c953.jpg
-podkładka pod myszkę + podkładka pod kubek (komplecik) z Michaelem
- dwa budziki z Michaelem z bad,
- kubek z MJ-em z Bada
- 2 plakaty jeden w trakcie robienia moonwalka , a drugi z This Is It,
-koszulka- Michael na czerwonym tle ( ale mają same duże rozmiary)
- film moonwaker
- dancing the dream (książka za ok. 70 zł)
-Czarnoksiężnik z Krainy Oz
Koszulka :
http://www.empik.com/b/o/18/4b/184b422c ... 879d0ca5c5.
filmy:
http://www.empik.com/b/o/af/ed/afed396b ... de7b82.jpg
http://www.empik.com/b/o/85/96/85960730 ... c9c953.jpg
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć. — Michael Jackson
Firma PANINI wypuszcza na rynek nastepna serie kart z MJjem ja juz sie doczekac nei moge i na bank kupie nie jedno pudelko :)
tu wiecej o tym nie tłymacze teraz "wójek" GOOGLE to robi :)
Panini Offers a First Look at Upcoming Michael Jackson Set
It’s been almost a year since Michael Jackson suddenly passed away. In that time there’s been much speculation over which company would step forward and produce the inevitable card set commemorating his life and career. Topps and O-Pee-Chee produced sets back when Thriller was big but there’s been nothing since.
Set for a late-August release, Panini’s Michael Jackson set looks like a very classy tribute featuring strong designs and a wide-range of material. Card themes include Top Ten Singles, Decades and Number Ones. Early materials make it tough to tell whether these are part of the base set or inserts.
Although there doesn’t appear to be any autographs this time around, either in the form of Jackson cut signatures or autographs from people connected to the star, there is a variety of memorabilia cards featuring different costumes. Memorabilia programs include:
Eclectic Threads Shirt, Pants and Dual Swatches numbered to 499 or less.
Televised Fashions numbered to 499 or less.
Jackson Live Single and Dual swatches numbered to 499 or less.
Finally, in typical Panini fashion, there’s the parallels. Diamond parallels will be numbered out of 10 or less. Again, promo materials don’t state whether these are for the regular cards, inserts, memorabilia cards or combinations of all three. Five-card packs will carry a suggested price of $3.00 with 24 packs in a hobby box. Twenty boxes will make up a case
i kilka zdjeci co i jak wygladac bedzie :)
, , , , , , , ,
tu wiecej o tym nie tłymacze teraz "wójek" GOOGLE to robi :)
Panini Offers a First Look at Upcoming Michael Jackson Set
It’s been almost a year since Michael Jackson suddenly passed away. In that time there’s been much speculation over which company would step forward and produce the inevitable card set commemorating his life and career. Topps and O-Pee-Chee produced sets back when Thriller was big but there’s been nothing since.
Set for a late-August release, Panini’s Michael Jackson set looks like a very classy tribute featuring strong designs and a wide-range of material. Card themes include Top Ten Singles, Decades and Number Ones. Early materials make it tough to tell whether these are part of the base set or inserts.
Although there doesn’t appear to be any autographs this time around, either in the form of Jackson cut signatures or autographs from people connected to the star, there is a variety of memorabilia cards featuring different costumes. Memorabilia programs include:
Eclectic Threads Shirt, Pants and Dual Swatches numbered to 499 or less.
Televised Fashions numbered to 499 or less.
Jackson Live Single and Dual swatches numbered to 499 or less.
Finally, in typical Panini fashion, there’s the parallels. Diamond parallels will be numbered out of 10 or less. Again, promo materials don’t state whether these are for the regular cards, inserts, memorabilia cards or combinations of all three. Five-card packs will carry a suggested price of $3.00 with 24 packs in a hobby box. Twenty boxes will make up a case
i kilka zdjeci co i jak wygladac bedzie :)
, , , , , , , ,
Twitter @Malwi27
Prawdopodobnie w lipcu i nie tylko puzleAbe pisze:czy ktoś wie gdzie to będzie można kupić i mniej więcej za ile ?
University GamesOur head office in the USA are currently developping some
very interesting products of Michael Jackson!
We hope to have the products available for Europe in July 2010.
The products which will be developped are:
3 different puzzles
1 board game
1 Funpocket
1 Collector Album
-> temat posprzątany 19 czerwca 2010
mav.
nie wiem w jakim dziale to napisać ale w carrefourze
(przynajmniej u mnie w mieście) są praktycznie wszystkie potrzebne przybory do szkoły z Michaelem...zeszyty(piękne),piórnik z materiału al'a billie jean..długopisy z podpisem MJ,teczki,notatniki,skoroszyty...
zrobili taki osobny dział ''King of pop'' zaraz przy dziale ''Ed Hardy''
jeżeli ktoś chce mogę wrzucić zdjęcie zakupionych przeze mnie artykułów
Na prośbę wrzucam zdjęcie
I moje pytanie do książki "Treasures" w wersji PL
rozumiem,że jest TAKA SAMA jak w oryginalnym języku ? te same dodatki,zdjęcia etc. ?
osobiście wolałabym oryginał ale nie jestem na tyle dobra żeby wszystko rozumieć
(przynajmniej u mnie w mieście) są praktycznie wszystkie potrzebne przybory do szkoły z Michaelem...zeszyty(piękne),piórnik z materiału al'a billie jean..długopisy z podpisem MJ,teczki,notatniki,skoroszyty...
zrobili taki osobny dział ''King of pop'' zaraz przy dziale ''Ed Hardy''
jeżeli ktoś chce mogę wrzucić zdjęcie zakupionych przeze mnie artykułów
Na prośbę wrzucam zdjęcie
I moje pytanie do książki "Treasures" w wersji PL
rozumiem,że jest TAKA SAMA jak w oryginalnym języku ? te same dodatki,zdjęcia etc. ?
osobiście wolałabym oryginał ale nie jestem na tyle dobra żeby wszystko rozumieć
Ostatnio zmieniony pt, 23 lip 2010, 9:29 przez M.J.[*], łącznie zmieniany 1 raz.
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Ja kupowałam w Toruniu.
Za zeszyt w twardej okładce są za 14,29 zł, zeszyty w miękkiej za 6 lub 7 zł [w zależności od ilości kartek]. Takie zeszyty z otwieraną klapką to są za prawie 18 zł [tu na zdjęciu to ten zeszyt z napisem "King of Pop"]
Dwa długopisy w zestawie [na zdjęciu to ten czarny z podpisem Michaela] są za 22 zł. Piórnik jest bodajże albo za 12 zł, albo za 20 zł. Jeszcze było 6 magnesów za 12 zł, teczka z Michaelem, tekturowa, za 6 zł. Były jeszcze zeszyty A4 w twardej okładce po 19 zł, a także koło notatniki, format A4 po 12 zł, A5 bodajże po 6 lub 7 zł, a A6 też po 6 lub 7 zł.
Są jeszcze taki oto zestaw, dwa notesy + długopis za 12 zł.
M.J.[*][/b] - mam nadzieję, że się nie gniewasz, że odpowiedziałam na pytanie skierowane do Ciebie.
Za zeszyt w twardej okładce są za 14,29 zł, zeszyty w miękkiej za 6 lub 7 zł [w zależności od ilości kartek]. Takie zeszyty z otwieraną klapką to są za prawie 18 zł [tu na zdjęciu to ten zeszyt z napisem "King of Pop"]
Dwa długopisy w zestawie [na zdjęciu to ten czarny z podpisem Michaela] są za 22 zł. Piórnik jest bodajże albo za 12 zł, albo za 20 zł. Jeszcze było 6 magnesów za 12 zł, teczka z Michaelem, tekturowa, za 6 zł. Były jeszcze zeszyty A4 w twardej okładce po 19 zł, a także koło notatniki, format A4 po 12 zł, A5 bodajże po 6 lub 7 zł, a A6 też po 6 lub 7 zł.
Są jeszcze taki oto zestaw, dwa notesy + długopis za 12 zł.
M.J.[*][/b] - mam nadzieję, że się nie gniewasz, że odpowiedziałam na pytanie skierowane do Ciebie.