Konferencja prasowa w Londynie 5.03.2009 [koment.]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

derozje

Post by derozje »

coś mi tu śmierdzi.
to na jaką cholerę tak gadali o wielkim powrocie króla ?! co to za powrót kiedy MJ ogłasza koniec kariery ? nie pasuje mi to :/ oO a przecież tak zapowiadali że Michael powie jakie ma plany i w ogóle ...
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Jeanne

Post by Jeanne »

No nie, Michael dał czadu :wariat:

Powiedzcie coś więcej o tych biletach! japrosic Kurcze, to się naczekałam na kilka słów, które nie chciałam usłyszeć... :surrender: Miałam nadzieję, kurcze.
Lilka

.......

Post by Lilka »

Bo ludzie snuli domysły, mysleli że skoro konferencja to powrót a tu nic...

Chodźcie się zbierzemy i pojedziemy...kochani byc może to ostatnia szansa...
A co z aniołem? – gdyby ktoś wiedzieć chciał –
Mam ledwie bliznę, bo przy mnie stał…

I love you Michael ;(
nikolka

Post by nikolka »

Ja naprawde nie rozumiem o co wam chodzi?Wyda płyte to wyda,nie to nie,dla mnie najważniejsze jest to że da koncerty.Naprawde.Tylko tego mi brakowało do pełni szczescia.Od dzieciństwa :party:
Last edited by nikolka on Thu, 05 Mar 2009, 19:02, edited 1 time in total.
Image
Susie

Post by Susie »

Błagam nie mowcie ze to pozeggnanie..jescze za wczesnie..proosze...tak nie moze byc.....z jednej strony mu sie nie dziwie..ale...ja nie chce w to uwierzyc ze to jest koniec że już nigy nie ujrzymy go w takim swietle jak dawniej..po wazych postach normalnie caly czas placze...gówno z mojego dobrego nastroju...troche sie zawiodlam
Image
You promissed me "you never can say goodbye"!!.
zpaula2605

Post by zpaula2605 »

nie ma co rozpaczać, ostatnia szansa żeby zobaczyć Michaela na żywo ;( fajnie by było zorganizować jakiś autokar i grupą pożegnać Michaela, trzeba złączyć siły i coś wymyślić :mj:
tancerz

Post by tancerz »

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
akaagnes

Post by akaagnes »

coś mi tu śmierdzi.
to na jaką cholerę tak gadali o wielkim powrocie króla ?! co to za powrót kiedy MJ ogłasza koniec kariery ? nie pasuje mi to :/ oO a przecież tak zapowiadali że Michael powie jakie ma plany i w ogóle ...

WIESZ, też się teraz przez chwilę zastanowiłam, on chciał coś jeszcze powiedzieć, a ta final curtain ...hm, może faktycznie chciał postraszyć.....
dźwięczą mi w uszach słowa there is still much to come from michael jackson, a mówił to chyba niedawno .... też coś mi tu śmierdzi ;-)

p.s. derozje - przez pomyłkę dodałam Cie do ignorów, chciałam Cie zacytować,ale mam dziwny net.zaraz to odkręcę.
derozje

Re: .......

Post by derozje »

Lilka wrote:Bo ludzie snuli domysły, mysleli że skoro konferencja to powrót a tu nic...
.
jakie 'snuli' ? wszyscy o tym mówili ! że to bedzie wielki powrót, że nowe piosenki będą takie i owakie, i bla bla bla.

kurcze. nie pamiętam co on dokładnie mówił ale ja zrozumiałam że jemu chodziło o to że 'w końcu' da koncerty ... a nie że to jego ostatnie ...
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Jeanne

Post by Jeanne »

To miał być powrót, a jest pożegnanie? :surrender:
Kochani, musimy tam być, to ostatnia szansa.
Freddy

Post by Freddy »

ja wierzę że płyta będzie, chyba w listopadzie lub pażdzierniku wydał oświadczenie iz ciężko pracuje w studiu nagraniowym nad nowymi utworami, moim zdaniem to narazie taka gra wstępna :P
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Image
alek_m92

Post by alek_m92 »

to prawda ze po smierci wyda 100 piosenek? moze wtedy takze plyta bedzie?
Hell[a]

Post by Hell[a] »

Eh no właśnie ja też nie mogę się zarejestrować na tej stronce, może jakieś problemy techniczne?
Maro

Post by Maro »

Ohhh guys Shamone !!!!!!!!!

THIS IS IT !!!!

Nawet jak nie dostane biletu to jade !! od 12 będą sprzedawać a wypłata jest 18 this is not this........................

Ale zawsze jest moja druga połówka :D
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Susie

Post by Susie »

A gdzie bedziecie nocowac jak pojedziecie na koncert?Bo ja watpie ze przekonam rodzicow ale wierzyc trzeba..choc naprawde naiwnie..
Image
You promissed me "you never can say goodbye"!!.
Post Reply