Lista osób - "THIS IS IT" - 26.07.2009

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

A mogę spytać, Trinity, i inni, kiedy wylatujecie/wracacie?
Czy mieliście problemy z kupieniem biletu na upatrzony przez Was termin?
Bo ja ostatni miesiąc spędziłam na przeprowadzce i teraz zaczynam interesować się kupnem biletów lotniczych. Ponieważ mozliwe, ze będę swiadkowac na ślubie znajomej 25 lipca, chcę wylecieć w niedzielę 26 lipca rano... A Wy kiedy wylatujecie? Pozdrawiam i bedę wdzięczna za info.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

my z trinity jesteśmy od 22-28/29 (bo teraz nie wiem konkretnie) lipca. z terminem raczej problemu nie bedzie gorzej tylko z kasą bo jak zamawiałysmy kilka tygodni temu to były drogie a teraz to juz sie boję...
Obrazek
Green Giel

Post autor: Green Giel »

Pytanie do osób, które leca na miejsce ryanairem - zamawiacie pierwszeństwo wejścia na pokład:)? Myślicie, że warto, czy można spokojnie zrezygnować z tej opcji?
"I'm gonna make this pencil disappear"
Awatar użytkownika
MJ_Angel

ja radze zrezygnować bo to niepotrzebna strata kasy... pierwszeństwo biora tylko osoby z małymi dziećmi, wózkami lub osoby starsze ;-) ja raz jak wracałam z Londynu dostałam za darmo pierwszeństwo :P ale to chyba szczęście jakieś :P
Obrazek
Sonku

Post autor: Sonku »

czy jedzie ktos z was moze 24 lub 25 z wroclawia lub poznania.. i wraca z londynu 27 lub 28 ?? pilne.. odpisujcie.. pliss:)
. . . bo Bóg daje mi siłe . . .
Shulamitka

Soku ja lecę z Krakowa 25 wracam 28 z londynu do Krakowa. Czyli termin ten sam, miejsce inne.

Słuchajcie mam pytanie - dostałam maila z Ticketmaster który kończy się słowami:
Ticketmaster only posts tickets to the billing address of a credit card. If the address in your booking does not correspond to that held by your credit card company, we may cancel your tickets.

Chodzi mi o wytłuszczone słowa. Mój znajomy kupował mi kartą kredytową, zamawiając wpisywałw "billing information" swoje dane. Ale konto jest założone na moje imię i nazwisko. Czy to może być problem?
Dzięki za odp, mam mało czasu żeby przeglądać cały wątek o biletach dlatego mam nadz że mnie nie zlinczujecie jeśli odpowiedź gdzieś tu jest ;-) Pozdr
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Shulamitka, problem pojawi się wtedy, jeśli podane zostały dane karty kredytowej jednej osoby, a wysyłka została zlecona na adres inny niż ten posiadacza karty.
Rozumiem, że kupowaliście z Twojego konta Ticketmaster, ale za pomocą jego karty?
Jeśli tak, to jaki adres wysyłkowy podaliście? Twój, czy właściciela karty?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Sonku

Post autor: Sonku »

Shulamitka

wiesz mi napisal jacko17 ze tez w tym terminie bedzie lecial i rowniez z krakowa.. moze zgadajmy sie jakos wszyscy hmm ?? pozdrawiam :) :dance:
. . . bo Bóg daje mi siłe . . .
Shulamitka

M.Dż.*, Sonku, dzięki za odp, przepraszam że tak późno odpisuję, już zakasowywuję (czy jak to tam...) rękawy.
Otóż bilet ma być przesyłany na ten sam adres, co właściciela karty kredytowej - czyli mojego znajomego. Więc chyba nie powinno być problemu, jak myślisz?..
Sonku, jeśli lecicie 25 lipca RANO z Krakowa (bo jest jeszcze lot wieczorny), to jak najbardziej zgadajmy się bo samej mi będzie smutno podziwiać chmurki z wysokości ;-) No i w razie czego się obronimy jakby nas mieli potraktować jak biednego Rokitę w Lufthanzie ;P Resztę inf na priv.
Pozdrawiam!
Katrina

Post autor: Katrina »

Słuchajcie wszyscy szczęśliwcy z 26 lipca: moja koleżanka Sonia(na forum: "Sonku") rozmyśliła się, tzn nie może jechać. Może macie jakiegoś znajomego który chciałby wybrać się z Wami na ten koncert ale nie dostał biletu? Jakaś siostra, kolega, mama???.......
Sekcja: BK 406, Rząd L, Siedzenie 580
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Mam ten sam problem ;]
Awatar użytkownika
zpaula2605

Post autor: zpaula2605 »

czy jest tu jakaś osoba która leci z Ryanairem 25.07 do Londynu?
Awatar użytkownika
MJ_Angel

dzisiaj odbywałby sie nasz koncert... ja jestem w Anglii ale niestety nie moge jechać do Londynu w tak ważnym dniu... jeśli ktoś z was bedzie, porbcie jakies foty i wrzućcie tutaj badz wyslijcie na PW. z gory dzieki
Obrazek
ODPOWIEDZ