dzisiaj bylam poprawic tatuaz,i juz wstepnie rozmawialam o nowym na czesc MJ musze zrobic wzor i robie tatuaz.albo okladke z plyty Dangerous lub cos innego?
edyta_76 pisze:dzisiaj bylam poprawic tatuaz,i juz wstepnie rozmawialam o nowym na czesc MJ musze zrobic wzor i robie tatuaz.albo okladke z plyty Dangerous lub cos innego?
jest nas tu coraz wiecej wiec nei wazne ze to zniszcza wazne ze bedziemy chwile razem zlozymy znicze swieczki.. plakaty, roze biale... i wrocimy ogladac transmisje do domu...
BamBamKaboosh pisze:Hej, a chcecie te plakaty co tam wisiały?
Bo mam je na dysku :) więc zaraz wrzuce na jakis serwer.
a nei mozesz wydrukowac i powiesic? mozemy /ja moge oddac za tusz.
To w ogóle nie sprawa tuszu/pieniędzy! Skąd! Nie jestem po prostu wstanie się wstawić jutro na spotkanie, a nawet nie wiesz ja bardzo chcę!!! Dlatego ewentualnie na razie wy możecie wydrukować byle jak, a ja druknę i dam w dużym, ładnie wydruukowanym formacie
gdybym ja mogla to bym to zrobila
ale dizs pracuje do 1 w nocy, wsdtaje o 6 rano i jade do pracy a po proacy od razu pod to drzewo... wiec nie mam jak wydrukowac cokolwiek..
ale nei ma znaczenia ile osob przyjdzie...
po prostu kto bedzie ten bedzie i tyle...
wow szybka odpowiedz dzieki,ale myslalam o tatuazu takim ze odrazu kto zobaczy bedzie wiedzial ze to MJ a autograf moze byc pod spodem!!!!tak jak napisaliscie nie wazne czy ktos zerwie plakaty za 5minut!!!!ale wazne ze wkoncu fani w szczecinie beda razem choc na chwilke.wiadomo jak ktos nie moze to ok.ja jutro przyjde z 2dzieci
Izabela pisze:a czy mógłby ktoś przesłąc mi jakieś zdjęcie w dobrej jakości?? Mam antyramę A3 więc poszłabym jutro i wydrukowała gdzieś
A te co ja dałam to nie są dobre? One właśnie były wydrukowane na kartkach a3 i bardzo dobra jakość była. Moge jeszcze dla ciebie poszukac innych zdjec i dac napis michael jackson, rest in peace i takie tam- co chcesz.