Może uda nam się pogodzić jakoś wyjazd do Łodzi z FlashMobem w Warszawie Robimy flasha i po całej zadymce w pociąg i do Łodzi, im nas będzie więcej tym lepiej:) Na zlocie też pewnie będzie flash
z chęcią bym się wybrała i na próbę i na urodziny, ale już sama nie wiem. już różne rzeczy słyszałam .. w Warszawie oczywiście, bo do Łodzi w tym roku nie wypali mój wyjazd..
posłuchajcie MjOWISKO zaczyna się o 17:00 w Łodzi . więc jak mamy razem jechać pociągiem to niech organizatorzy flashmoba ustalą wczesniej taką godzinę żeby ludzie którzy chcą brać udział oraz ci którzy chcą popatrzeć a potem jechać do Łodzi zdążyli na pociąg około 15 . podejrzewam żę o tej godzinie byśmy jeszcze zdązyli . Wątek wspólnego wyjazdu pociągiem jest oddzielnie ,ale organizatorzy flashmoba niech wezmą to pod uwagę . dzięki. pozdrawiam
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
następna próba w najbliższą sobotę. spotykamy się tam gdzie zawsze.
godzinę podam wam później bo nie wiem czy też będzie wszystko przesunięte na 15 czy może 14.
Są ale na razie zależy nam, żeby nikt ich nie widział. Co do PRÓBY : godz. 14:00 !
Co do miejsc. Jeszcze ich nie ustalono, godzin także. To ma być poza tym zaskok ! :D
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I... Unforgettable, that's what you are.