Sprzedam, kupię, oddam, przyjmę, zamienię, szukam...

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Kiki15

Post by Kiki15 »

Szukam koszuli w stylu TWYMMF lub Come Together.(niebieska lub żółta)
Czy ktoś ma może na sprzedanie rozmiaz 34/36 lub wie gdzie moge taką koszule znaleźć?
_ 'You Know That You Came
And You Changed My World,
Just Like In The Movies'
Mjpolsat

Post by Mjpolsat »

Szukam tego plakatu chętnie się wymienię albo odkupię http://app1.sellersourcebook.com/users/ ... cn0898.jpg Szukam też magazynów black or white numerów o trasie HIstory
Cocking

Post by Cocking »

Kiki15 wrote:wie ktos gdzie znajde niebieską koszulę z TWYMMF?
Kiki15 wrote:Szukam koszuli w stylu TWYMMF lub Come Together.(niebieska lub żółta)
lumpeks, lumpeks, lumpeks
Ola2003

Post by Ola2003 »

tancerz wrote:http://www.amazon.co.uk/Dancing-Machine ... 853&sr=8-2

kaem-> pozwoliłem sobie zmienić linka, bo ta oferta jest tańsza i bardziej dostępna. Tańsza nawet, niż na fan.pl.
Jest tylko jeden problem - Amazon nie wysyła do Polski...
Image
Krzychu Redhedzio

Post by Krzychu Redhedzio »

Witam, mam zakupiony bilet na TII na najbliższą Sobote (31.10.) do Multikina w Poznaniu lecz niestety wyszło tak, że muszę iść do pracy i musze zdecydować się na seans w innym terminie tak więc w związku z zaistniałą sytułacją jeżeli jest jakaś chętna osoba na tym forum, która chciałaby odkupić odemnie ten bilet za "śmieszne pieniądze" to prosze zgłaszać się na PW.
Bilet z miejscówką nr 19 w rzędzie K tak więc wydaje mi się, że to bardzo dobre miejsce.
Pozdrawiam.
amj

Post by amj »

Również mam podobny problem. Mam do sprzedania jeden bilet na seans w rzeszowie. na godz. 15.45. Jak znajdzie się ktoś chętny to napiszcie na gg lub PW. bede czekac do jutra do godz. 6.00 bo pozniej mnie nie bedzie.

Pzdr ;-)
Image Image
baniakwls

Post by baniakwls »

a Ja przedstawiam wam 8 rzeczy ktore wystawilem na Allegro min.Puszka Mystery a takze poszewka na poduszke i wiele innych...zycze udanych licytacji:)Enjoy
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=8816887
"He is my passion..."
Malwina27

Post by Malwina27 »

Słuchajcie poszukuje różnych wydań KING OF POP mam juz kilka ale nadal poszukuje wielu ( mam Niemieckie , Polskie , Fińskie , UK , Duńskie ) moze macie namiary gdzie mozna inne zdobyć ( oprócz Allegro ) a moze ktoś z Was ma jakieś na zbyciu !???
Image

Twitter @Malwi27
tnatalia

Post by tnatalia »

Malwina27 wrote:Słuchajcie poszukuje różnych wydań KING OF POP mam juz kilka ale nadal poszukuje wielu ( mam Niemieckie , Polskie , Fińskie , UK , Duńskie ) moze macie namiary gdzie mozna inne zdobyć ( oprócz Allegro ) a moze ktoś z Was ma jakieś na zbyciu !???
Na pewno są na ebay. Widziałam wydania włoskie, austriackie i australijskie.
Malwina27

Post by Malwina27 »

Dzięki wielkie za pomysł australijskie właśnie do mnie powinno lecieć więc to mam z głowy muszę szukać reszty no fakt najtrudniej o te azjatyckie jest . A ktoś chce może książkę HAKING HIStory ? Kupiłam ja za 7 funto i za tyle też odsprzedamkupiona w HMV w Londynie w czerwcu tego roku .
Image

Twitter @Malwi27
Jacksomanka

Post by Jacksomanka »

ja od dłuższego czasu poszukuje koszuli, coś w stylu TWYMMF.
i szukam po lumpeksach i nie ma. jak na złość.
i marynarka. choćby nawet coś podobnego ;-)
Image
widzieliście, gdzieś, coś?
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
luuuki

Post by luuuki »

kupię CD "Forever, Michael" oraz "Music & Me". Podkreślam, że na CD, nie na vinylu
We will never forget you, and your music will live forever. Michael Jackson FOREVER [*]
fanka_14

Post by fanka_14 »

Mam pytanie. Czy ktoś z was posiada może zestaw pięciu płyt, który był do kupienia w wakacje w Media Markt za 80zł. Czy warto to kupić?
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Solange

Post by Solange »

fanka_14 wrote:Czy warto to kupić?
Zestaw zawiera płyty w tekturowych kopertach. Nie ma tam bookletów. Uważam, że lepiej kupić box'y po dwa CD (jeden box to niecałe 50zł a zawiera płyty zapakowane w standardowe pudełka z bookletami), które dostępne są teraz w Empikach i chyba w Saturnach też.
Image
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
fanka_14

Post by fanka_14 »

ok, dzięki.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Post Reply