Zażalenie na moderatora

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

zu

Post by zu »

soulsation wrote:Pytanie;
Jakim prawem ZMIENIACIE moją ankiete na temat DVD???!!
Wyrażnie napisałem ,że dvd z Bad world tour ,nieważne jakie ,ale NIE Yokohama ,a któryś z moderatorów zmienił na Yokohama .Jakim prawem???CZy zapytaliŚcie sie mnie o to,czy możecie?,Widzę,że tu panuje miedzy wami totalna samowolka. Tak samo z History ,nic NIE wspomnialem o History Munich ,a wy ZMIENILIŚCIE na Munich!Jakim prawem?Zapytaliście się mnie o to?? To jest chore! Zarządzacie czyimiś tematami jakby to były wasze.Tak nie można!CZekam na wyjaśnienia ,przeprosiny i zmiane ankiety ,tak jak była wcześniej.
Nie mam wiedzy na temat zmiany ankiety.
Zamiast agresji polecam zadanie pytania lub prośbę o wytłumaczenie. Nikt z nas nie jest małym dzieckiem, na które można tupnąć.
Nikt z moderatorów nie zmienia niczego w wątkach "bo tak jest głupio, ja zrobię to fajniej" - powód musiał być.

Polecam czytanie swoich postów przed naciśnięciem "wyślij" - od literówek aż oczy bolą.

Samowolki nie ma. Szkoda. Bardzo żałuję, bo mnie czasem korci, korci...
soulsation

Post by soulsation »

Prawda jest taka ,że to któryś z moderatorów .Żalosne i denerwujące ,że dzieją się na MJPT takie rzeczy ;/

Estella.
DZiesiątki osób narzekają...Masz racje jest ponad 3500 tyś ,ale aktywnych z tego jet kilkaset osób ,a olbrzymia większość z tych kilkuset to martwe dusze ,które były aktywne na początku śmierci MJa.Teraz nawet nie wiedzą co się dzieje na forum...
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
zu

Post by zu »

soulsation wrote:Prawda jest taka ,że to któryś z moderatorów .
Ależ oczywiście, jeśli Twoja ankieta została poprawiona czy zmieniona, to musiał to zrobić ktoś z moderatorów lub admin. I tyle.

Uspokój się i czytaj posty uważnie. Nikt Ci nie zarzuca, że kłamiesz. Ale nie przyjmujesz do wiadomości, że MUSIAŁY BYĆ KU TEMU POWODY, że ktoś zmienił coś w Twoim wątku.

Nie wierzę, że to robię, ale jeśli nadal nie wiesz, pojęcia nie masz, co zrobić - napisz PW do każdego z moderatorów. Zapewne znajdzie się ten, który zmienił Twój post / ankietę i poda swoje powody.

P.S. Do mnie pisać nie musisz - nie grzebałam w Twoim wątku, jak pisałam wcześniej. Ale jest jeszcze kilkoro innych, którzy się nie wypowiedzieli, zawsze możesz zapytać.
soulsation

Post by soulsation »

Nie ma powodów ,aby zmieniać ankiete .Ok. błędy mogli poprawić,ale jakieś swoje dopisy do opcji nakiety ? Po co ? CHcą naprawdę czuć jaką oni "mają" władze?Polowe z nich powinni zawieśić w obowiązkach,bo kompletnie do tego się nie nadają...Niestety taka jest rzeczywistość.
Nie mam tu na myśli Ciebie Zu ,czy Maverick...
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

Oh, for God's sake!!!
Mandey

Post by Mandey »

soulsation wrote:Nie mam tu na myśli Ciebie Zu ,czy Maverick...
No to może sypnij nickami kogo by można zawiesić?
I uzasadnij dlaczego. Może admin weźmie Twoje zdanie pod uwagę.
Na razie masz pretensje o ankietę ale może zauważasz rzeczy na forum, których inni użytkownicy nie widzą.

Druga sprawa... przyłóż się do pisania czytelniejszych postów bo widać w nich jeden chaos i nerwowość. Niepotrzebnie.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
kaem

Post by kaem »

Wiesz, Mandey. Czasem tu czuję się jakby to forum było Parlamentem i ważyły się tutaj jakieś losy całego kraju albo były łamane prawa człowieka. Tyrania jakaś straszna, katowanie i nie wiem co jeszcze.
Zero dystansu i ułatwiania sobie nawzajem pracy.

Soulsation. Gdyby tego nie zrobił inny mod (Pank, przyznaj się ;-) ), to zrobiłbym to ja. Twoja ankieta była nieczytelna. Teraz jest. I to nieczytelna nie tylko przez literówki. Nieczytelna merytorycznie. Bad Tour? HIStory tour? Ale który koncert? Koncert koncertowi nierówny. Prosi się też o Captain Eo, skoro dałeś Ghosts. Jak już dajesz coś takiego jak ankieta na forum, to należy zrobić to w przemyślany sposób, a nie byle jak.
Owszem, mod mógł do Ciebie napisać. Jego błąd. No cóż. Czasem idziemy na uproszczenia, żeby w tych kilkunastu- kilkudziesięciu minutach, które mamy na forum, móc ogarnąć całość. I jest wybór- albo zrobić 1/5 albo wszystko. Nikomu pewnie by nie przyszło do głowy, że zrobisz z tego szum i zareagujesz, jakby Ci tu krzywdę robili, tylko ew. jeszcze raz wejdziesz sobie na temat i zmienisz, by było do końca po Twojemu. Ty odpowiadasz za część merytoryczną posta i za jego estetykę i my mamy prawo by to zakwestionować, gdy tak nie jest. Stąd mamy prawo na taką interwencję, która, powtarzam po sobie i koledze i koleżance, była przez Ciebie możliwa jeszcze do korekty.
Mogłeś napisać na pw, jeżeli by Ci zależało na wyjaśnieniach. Biorąc pod uwagę, że robisz to publicznie i temat ciągnie się już z tydzień, raczej chodziło Ci o coś innego. Burzę w szklance wody.
Mam wrażenie, ze niektórzy forumowicze nas się boją i wolą sprawy wyjaśniać publicznie (by mieć innych za sobą), niż osobiście. Mylę się?

Wracając do tematu... Dla mnie wniosek- następnym razem podobna ankieta pójdzie do kosza z podpisem- do korekty przez autora, bo błędy są rażące i nie do przyjęcia. Kropka.

Chcesz jeszcze coś napisać, pisz. Jak nie, temat uważam za zamknięty. I rzeczywiście popracuj nad tym, jak piszesz, bo wciąż Twoje posty są takie same.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Pank

Post by Pank »

kaem wrote:Gdyby tego nie zrobił inny mod (Pank, przyznaj się ),
Ta. I jeszcze Zu mnie alarmuje prywatną wiadomością czy to nie przypadkiem JA. A mnie proszę w to nie mieszać i, jak Soulsation prawi, zwalam winę na innego moderatora! Choć, co tu dużo ukrywać i jak Kaem zauważył, ankieta powinna czemuś służyć - ta służyła niczemu.

Z trwogą czytam natomiast teksty:
soulsation wrote:Komuś chyba władza za bardzo do głowy uderzyła.Niestety.
soulsation wrote:CHodzi o to ,że moderatorzy za dużo sobie pozwalają i to mówią już dziesiątki osób...
Ale, póki co, setki osób dalej piszą aż miło. Jak się komuś tu nie podoba, to pisać nie musi - szczególnie, że malkontenctwo idzie często w parze z nijakością postów. A czy my tej nijakości naprawdę potrzebujemy?...
soulsation wrote:Nie można sobie zmieniać ,dopisywać do ankiet ,tematów jakiś swoich wersji itp. tak się nie robi.Jeżeli ktoś coś chce zmienić powinien domnie napisać na PW ,a nie odstawiać samowolke...Ale cóż niektórzy czują się widocznie lepsi od pozostałych "szarych użytkowników" i robią co im się podoba;/
Czujesz się niedowartościowany... zostań moderatorem. :cool:
Sprawa jest prosta:
kaem wrote:Dla mnie wniosek- następnym razem podobna ankieta pójdzie do kosza z podpisem- do korekty przez autora, bo błędy są rażące i nie do przyjęcia.
Pozdrawiam serdecznie zgromadzonych tu postujących. ;-)
po-cichu

Post by po-cichu »

Hm.
Pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze. A jakże.
soulsation wrote:CHodzi o to ,że moderatorzy za dużo sobie pozwalają i to mówią już dziesiątki osób...
A i owszem, mówią, bo powstał temat dla malkontentów, nicnierobów i histeryków. Może należałoby założyć temat "Pochwała dla Moderatora", żeby znieść dysproporcję między normalnymi userami, a tymi, którzy na forum przyszli tylko po to, żeby szukać zaczepki i marudzić? Czuję się zażenowana, kiedy czytam kolejne tematy pełne wyrzutów, pokazujące jedynie roszczeniową postawę ludzi. Płacicie za używanie tego forum? Nie, jesteście tu gośćmi, zachowujcie się jak goście. A jeśli komuś nie pasuje, to niech nie składa więcej wizyt. Kraj to wolny, cyrografu nikt nie podpisywał. Normalnie ciśnienie mi skacze.

Z góry sorry za truizmy, ale pękłam. I myślę, że piszę to w imieniu nie tylko swoim, ale i 90% innych użytkowników tego forum. Bo do tej pory wygląda to tak, jakby ten temat reprezentował wszystkich. A tak nie jest. Zapewniam, że znakomita większość z nas naprawdę docenia Waszą pracę.

Amen.
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

Soulsation, choć Twojego posta nie ruszałam, apeluję- idź na spacer, a jak wrócisz to zastanów się co napisałeś.
Wlazłeś na prywatną stronę, utrzymywaną z prywatnych pieniędzy, na której ulepienie w jakąś logiczną całość, aby sprawić kilku tysiącom osób frajdę, pracuje społecznie kilkanaście osób i wydzierasz się, że ktoś jest bezczelny. :wariat:

po-cichu, dziękuję w imieniu swoim, jak i zapewne pozostałych Moderatorów.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
soulsation

Post by soulsation »

Hmmm.Nie wydzieram się,jestem nadzwyczaj spokojny.
Zdania i tak nie zmienie o Was.Żałone jest to ,że nikt się nie przyznaje do WINY .Jesteście dorosli,a zachowujecie się jak dzieci.
Do moich błędów,już kiedyś pisałem o tym,że mam zepsutą klawiature,i niestety nie wszystko chodzi tak jak powinno.Z tego co zauważylem,to moderatorzy też popełniają błędy.DZiś naktnąłem się na 3 komentarze moderatorów ,pod postami.Przypomne jeden ,który szczególnie zapadł mi w pamięć.W ankiecie do THE COLLECTION,było tam upomnienie ,aby nie używać rasistowskich komentarzy.Wejdżcie sobie i zobaczcie jakie tam są błędy,conajmniej na poziomie podstawówki...

Keam ,
Nie dałem Capitana Eo,gdyż napewno nie ma najmniejszej szansy,aby został on wydany na dvd ,trwa zaledwie 16minut,i na świecie nie jest on jakoś mega popularny.Jedynie w społeczności fanów...Kazdy inny oprócz fanów woli sobie ściągnąć te 16 minut ,niż dawać 40-50 zł za dvd z tak krótkim materiałem;/
Last edited by soulsation on Fri, 12 Mar 2010, 12:19, edited 1 time in total.

Oh, for God's sake!!!
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

soulsation wrote:Jesteście dorosli,a zachowujecie się jak dzieci.
No comments.
Kazdy inny woli sobie ściągnąć te 16 minut ,niż dawać 40-50 zł za dvd z tak krótkim materiałem;/
Proszę, nie wypowiadaj się w moim imieniu.
Dziękuję.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Eva

Post by Eva »

Dobra ja muszę coś powiedzieć. Więc jak każdy z nas czasem denerwuję się na moderatorów (np. gdy usuwają mi moje posty, ktore pisalam bardzo długo i robią to moim zdaniem bezpodstawnie) ale ludzie oni wykonują tylko swoją pracę. To tak jakby kłócić się z całym rządem ;) Możemy wnieść tu jakiś projekt, może w mniejszej grupie niż 100 000 osób (wybaczcie zboczenie). Nie sądzę, żeby wykłucanie się z nimi w czymś pomogło. Sami pewnie też popełniają błędy ale to także tylko ludzie. Jednak ja was lubię i dziękuję za ład jaki tu panuje i cierpliwość loveMJPT
Image
Maruderkis

Post by Maruderkis »

soulsation wrote:azdy inny woli sobie ściągnąć te 16 minut ,niż dawać 40-50 zł za dvd z tak krótkim materiałem;/
Ja bym kupił, nawet gdyby kosztowała 80zł. Maksymalnie dałbym 100. :) Także, tak samo jak M.Dż.* nie wypowiadaj się w moim imieniu ;)

Też jednak często uznaję, że niektórzy moderatorzy bezpodstawnie usuwają posty.
Eva

Post by Eva »

Tak ale mają ku temu swoje powody, zawsze można wnieść zazalenie. Mało to da ale przynajmniej można wypowiedzieć swoje zdanie i to jest dobre.
Image
soulsation

Post by soulsation »

Kazdy inny woli sobie ściągnąć te 16 minut ,niż dawać 40-50 zł za dvd z tak krótkim materiałem;/
M.DŻ
Proszę, nie wypowiadaj się w moim imieniu.
Dziękuję.[/quote]

CZytaj ze zrozumieniem.Napisałem,że oprócz fanów,praktycznie nikt by tego nie kupił.

Oh, for God's sake!!!
Post Reply