Michael Jackson's -This Is It Night 5-02-2010 TORUŃ

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

Ożesz w mordę... :smiech:
Nie nie...jak z samymi paniami mam być w pokoju...jeszcze na dodatek z 12-toma ??? :surrender: i po nocy z Michaelem :mj:
Nie nie nenene bo jeszcze mi coś zrobicie :knuje: :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
damian1985

Post autor: damian1985 »

U LA LA !!!!!!!! To ja się też piszę nenene nenene nenene nenene (co tam, że jestem z Torunia) ale po nocy z Michaelem z dwunastką przedstawicielek płci przeciwnej... :happy: :happy: :happy: I Jeszcze Kubawalter do tego - Stary, damy radę :happy: :happy: :happy: nenene nenene nenene nenene nenene
Awatar użytkownika
kubawalter

Damian ty nie bądz taki mądry :smiech: Ja nie mam zamiaru zostac okradziony lub pobity...albo NIE WIADOMO CO jeszcze wpadnie tym panią do głowy :smiech: :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

aleście się chłopaki rozkręcili .... :smiech:

dobrze wiecie, że większość forumowiczów to laski hehe cwaniaczki dobry sposób, żeby wyhaczyć temperamentną panienkę to zostać fanem MJ i tylko przebierać. Tylko konkurować z MJ`em Panowie, to ja Wam współczuję.
Wiecie, że wtedy wymagania sięgają chmurki??? nenene
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
kubawalter

Dobra dobra....ty się tak nie mądruj kobieto... :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

tak czytam i czytam i widzę, że albo z matematyką kiepsko albo z pamięcią. 12-osób w jednym pokoju a nie 13. Ponad to nie wiem jeszcze czy ja też będę w tym pokoju czy w dwójce w innym hotelu.
Tak więc jeśli bym był to było by nas 2 facetów z czego na mnie nie masz co liczyć, że się będę w razie czego z Tobą solidaryzował. Wolę płeć przeciwną
nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
damian1985

Kuba spokojnie ;-) Zapewniam, że nas nie okradną i nie pobiją bo tak się składa że jestem dobrze przeszkolony w technikach samoobrony i technikach interwencyjnych :diabel: Z racji tego, że na codzień jestem mundurowym - Panie nie dadzą nam rady :banan: A jeśli chodzi o inne rzeczy - to masz rację, nigdy nie wiadomo co Paniom strzeli do głowy :smiech: A co do "wyhaczenia temperamentnej panienki" - oj dzieffczynki, a skąd my mamy niby wiedzieć, że Wam nie chodzi przypadkiem o wyhaczenie temperamentnego faceta :mj:

Aaaaa i jeszcze jedno moi Kochani, ja tylko przypomnę o bardzo ciekawym linku

http://www.torun.klubowa.pl/impreza,125 ... t_Nig.html

Zapraszam do dopisywania się na listę gości i pozostawienia po sobie komentarza. Im więcej osób się dopisze, tym wyżej w rankingach popularności stać będzie "Michael Jackson's - This Is It Night"
Awatar użytkownika
intelmet

damian1985 pisze:Zapewniam, że nas nie okradną i nie pobiją

sorasy Damian, ale dziewczyny z mojego pokoju poczuły się urażone... nie brzmi to dobrze
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
damian1985

Uuuu... nie miałem na celu urażenia nikogo - jeśli tak się stało to szczerze przepraszam. Pisząc te słowa odniosłem się tylko do tego, co napisał kuba, cyt. "Ja nie mam zamiaru zostac okradziony lub pobity" i oczywiście miał to być niewinny żart. Mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone glupija
Awatar użytkownika
777

intelmet pisze:sorasy Damian, ale dziewczyny z mojego pokoju poczuły się urażone... nie brzmi to dobrze
damian1985 pisze:Uuuu... nie miałem na celu urażenia nikogo - jeśli tak się stało to szczerze przepraszam. Pisząc te słowa odniosłem się tylko do tego, co napisał kuba, cyt. "Ja nie mam zamiaru zostac okradziony lub pobity" i oczywiście miał to być niewinny żart. Mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone
Ja je znam, one Ci tego nie wybaczą, mało tego tak Cię okradną i pobiją (i kto wie co jeszcze), że zapamiętasz do końca życia i jeden dzień dłużej.
Myślę że tym miłym akcentem należałoby zamknąć ten off-topowy wątek a przejść do konkretów imprezy i aftera.
Czy mamy chętnych przewodników po Toruniu? Którzy będą wiedzieli gdzie dobrze i nie drogo zjeść, kupić pierniki w rozsądnych cenach a nie po turystycznych i to jeszcze w ełro.

A czy ktoś z forum też wybiera się na imprezę?

P.S.
Intelmet -> fajny masz obrazek w stopce ale jest za duży i nie regulaminowy.
Damian -> nareszcie jakiś fajny Avatorek.
I jaki oryginany. Ja natomiast mam zdjęcie w stopce przedstawiające jeden z moich gramofonów
Obrazek
Awatar użytkownika
kubawalter

damian1985 pisze:Uuuu... nie miałem na celu urażenia nikogo - jeśli tak się stało to szczerze przepraszam. Pisząc te słowa odniosłem się tylko do tego, co napisał kuba, cyt. "Ja nie mam zamiaru zostac okradziony lub pobity" i oczywiście miał to być niewinny żart. Mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone glupija
Damian,wypowiedz tej jednej pani zabrzmiała jak GROZBA :zly: ty lepiej sie im na oczy nie pokazuj.... :smiech: Ja będe sie pilnował :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
intelmet

wobec powyżeszego ... prponuję pojedynek na parkiecie. Jesteście tacy twardziele, a boicie się lasek, to dajecie na parkiet i biodra w ruch. Może odkupicie swoje winy. A że na avatarkach macie swoje twarze, to mam Was na oku. Erwin jak mnie zdradzisz, to ... już Ty wiesz co... odgrażałam sie na Thriller live
Awatar użytkownika
niobe86

Post autor: niobe86 »

777 pisze:A czy ktoś z forum też wybiera się na imprezę?
chyba wszyscy się tu wypowiadający na imprezę idą :)
{bo jak można przegapić taką okazję, wspominając chociażby wrześniowe party w TPArt :dance:}
Ja już mam bilety schowane w bezpiecznym miejscu i tylko czekam aż wybije godzina 0! :happy:

Co do oprowadzania po Toruniu... Na pewno jakoś o Was drodzy goście zadbamy, oprowadzimy, zaprowadzimy do miejsc, gdzie dobrze nakarmią ;-) Mieszkam tu co prawda dopiero 5 rok, ale jeszcze nie słyszałam, żeby pierniki sprzedawano w "ełro" :smiech:

Zapraszamy i czekamy z niecierpliwością!! ;-) :mj:
I Need You
God I Need You
I Love You So Much...
Awatar użytkownika
777

intelmet pisze:Erwin jak mnie zdradzisz, to ... już Ty wiesz co... odgrażałam sie na Thriller live
hehe, nie strasz nie strasz bo się zes...
Dam ja Ci taki wycisk, że na nic nie bedziesz miała siły. Jak ostatnio, mam nadzieję. Hit za hitem. A nie, czekaj, Damian jakieś konkursy przewidział. To podczas nich odpoczniesz. Eee to mój plan legł :-(
Obrazek
Awatar użytkownika
skrzynia58

Post autor: skrzynia58 »

Ja z siostrą również chętnie Was po Toruniu oprowadzimy
Może ponownie wpadniemy na pizze jak ostatnio. Co Erwin? Smakowało?
Już na zawsze zapamiętam że nie lubisz barszczu i cheeseburgerów :P
Miss You M.
ODPOWIEDZ