MJ Warszawa Dance Team
Ja też jestem chętne. Nie jestem z Warszawy ale mogę dojeżdżać. A w weekendy to jeszcze lepiej. Thrillera już umiem. :P
można by było pogadać z dziewczynami z MJCrew może by nas nauczyły w wolnej chwili. Mam numer do jednej można by było napisać ( uczyła ona nas thrillera na Zombie Walk w wawie...)
można by było pogadać z dziewczynami z MJCrew może by nas nauczyły w wolnej chwili. Mam numer do jednej można by było napisać ( uczyła ona nas thrillera na Zombie Walk w wawie...)
for you and for me...
Hej Warszawo.MJwroc pisze: Ktoś na forum wspominał o konkursie tanecznym na MJowisku-fajne, jednak mnie marzy się wspólny Thriller w wykonaniu wszystkich dance teamów z forum na Mjowisku ;)
.
Świetny pomysł z tańcem MJwroc ;)
Zbierzmy wszystkie dance teamy i dajmy czadu.
Już mam wizję ...heh ...

Nie no,moglibyśmy spróbować.
Co zaszkodzi, co nie ?
A tak w ogóle...
To jak Warszawie idzie całe to dance team'owanie ?

Dance Team Poznań również bardzo chętnie dołączy do wspólnego dylania.Napiszcie tylko jaki układ bądź układy mielibyśmy zatańczyć żebyśmy się odpowiednio wcześniej przygotowali.Pozdrawiam wszystkich forumowych tancerzy 

Apeluję o założenie osobnego wątku na dentimowanie w Łodzi.Każdy zainteresowany znajdzie wszystkie informacje i będzie porządek.Okej?Bo skacząc z wątku na wątek nigdy się nie dogadamy i będziemy zaśmiecać inne wątki 

- SuperFlyB.
Dodaję od siebie: czy Warszawski Team spotyka się jakoś regularnie???
Mam ogromną chęć się przyłaczyć,
Mam ogromną chęć się przyłaczyć,
choć ja doświadczenia nie mam :Pemmet pisze:Uczyłam się 5 miesięcy stylu Michaela , wiec nie jest mi to obce .
Ostatnio zmieniony pn, 16 sie 2010, 1:47 przez SuperFlyB., łącznie zmieniany 1 raz.