Shiny pisze:O, tak. Talent, wyczucie umiaru, super.
Długo bawisz się grafiką?
Bardzo podoba mi się ta z Thrillera. Zachwyciła mnie. Jakbyś się nudził, czy mógłbyś sknocić coś związanego z... TDCAU wersja brazylijska? XD
Byłabym wniebowzięta *_*
Mniej więcej od 2005 roku, czyli tak z pięć lat już będzie.
A sygnaturka już się robi
Hmm... nie będę orginalna jeśli stwierdzę że twoje sygnatury (avki też ) są świetne.
Czy mogłabym prosić o zrobienie sygny związanej z Dirty Dianą? :)
P.S Nie nalegam. Zrobisz jeśli będziesz miał czas i ochotę
Ostatnio zmieniony pt, 19 lut 2010, 19:18 przez Black_or_white, łącznie zmieniany 1 raz.
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Od dłuższego czasu męczyła mnie prespektywa sygnaturki "Stranger In Moscow" - wreszcie wpadłem na pomysł jak to rozegrać :D
I z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku mogę wreszcie iść spać
Point, mam prośbę xD Czy robisz też avatary? Jeśli tak... to wiesz, o co Cię za chwilę poproszę? ;p Jakbyś się nudził, nudził i nudził, to... czy mógłbyś stworzyć avatar dla mnie? Do kompletu z sygnaturką (która dumnie prezentuje się pod moimi postami)? Będę bardzo wdzięczna :)
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Dziękuję Ci! :) Avek jest fantastyczny! Dziękujęęęę!
Mogłabym tę ostatnią sygnaturkę porwac na inną stronkę?
Mianowicie na blog.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.