Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.
babybemine wrote:Jakiś czas temu aktorka i piosenkarka Kat Graham (znana głównie z serialu 'The Vampire Diaires', ogląda ktoś?:>) nagrała cover, a właściwie połączenie 2 piosenek Janet ''Love Will Do'' i ''Escapade''.
Jest do tego również teledysk :http://www.youtube.com/watch?v=Sukx2Prt ... r_embedded
Moim zdaniem świetnie wypadła jej choreografia, co do samego mixu to podchodzę sceptycznie..;)
Ja na pewno, ale na razie eventim proponuje bardzo słabe miejscówki. Mam mocne nerwy, więc się wstrzymuję od kupna i czekam na wypuszczenie lepszych miejsc.
Rozkład areny masz na eventim.de. Trudno przewidzieć, czy w mają wciąż będą miejsca. Na razie bilety na koncerty Janet nie wyprzedają się w jakimś szaleńczym tempie, ale nigdy nie wiadomo jak sytuacji będzie wyglądać w odniesieniu do Berlina, nikt nie jest jasnowidzem.
Dobra, to może zacznijmy się jakoś organizować ;) A czasu pozostało niewiele.
Wpisujcie się na listę, kto byłby chętny na wyjazd do Berlina:
1. ioreta
2. Justine1304
3. pati_peace_MJ
Co do biletów, to można je kupić na eventim.de - ceny od 73 do 101 euro. Ale rzeczywiście miejsca są średnio ciekawe :/
Wiem, że jest bezpośredni pociąg do Berlina z Warszawy przez Poznań. Nie pamiętam ceny. Ale były tam jakieś zniżki grupowe - chyba od 6 czy 10 osób. Ponieważ to jest piątek to trzeba ustalić kiedy wyjeżdżamy i kiedy przyjeżdżamy i rozejrzeć się za noclegiem. Proponuję np. środę/czwartek, a przyjazd w niedzielę, żeby zostało jeszcze trochę czasu na zwiedzanie ;) Znacie jakieś fajne i tanie hostele w Berlinie?
Co Wy na to? Jakieś uwagi, komentarze?
Last edited by ioreta on Sun, 01 May 2011, 13:39, edited 1 time in total.
thewiz wrote:Rozkład areny masz na eventim.de. Trudno przewidzieć, czy w mają wciąż będą miejsca. Na razie bilety na koncerty Janet nie wyprzedają się w jakimś szaleńczym tempie, ale nigdy nie wiadomo jak sytuacji będzie wyglądać w odniesieniu do Berlina, nikt nie jest jasnowidzem.
thewiz, a które Ty byś poleciła miejsca? Widzę, że są już dostępne ostatnie miejsca na płycie. Myślałam jeszcze np. o sektorze 19. A Ty w które celujesz? ;>