Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
prison break

Post autor: prison break »

No wiec co z tym spotkaniem/:)
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Niestety nie dam rady przyjść. To będzie pierwszy katowicki zlot,na którym się nie pojawię ehh... :surrender:

Bawcie sie dobrze i mam prośbę, wznieście chociaż jeden toast za mnie,w końcu to cztERNAsty. :hahaha:

Buźka :*** :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Kruca fux ja też sie nie zjawie, bo już się umówiłam :surrender: Mam nadzieje że wybaczycie mi tą krnąbrność pierwszego stopnia...:D bawcie sie smerfnie jak zwykle :mj: aha i melduje że plakaty na Mikołowskiej są doszczętnie zniszczone tzn właściwie ich już nie ma :-/
Ain't no sunshine when he's gone...
KASIA

Post autor: KASIA »

Fajnie, mnie też nie będzie :wariat:
Ale mam nadzieję, że jednak nie zostawicie Gościa z Zagranicy samego ;-)
Bawcie się smerfnie i do zobaczenia w sierpniu :hug:
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
Laura1

Post autor: Laura1 »

hmmm szkoda, ze dopiero dzis sie dowiedziałam, ale miałam internet popsuty. NIe bardzo mam jak dojechać....
Michael Jackson is the King of Pop
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

MJfanTASTIC pisze:Bez kitu! Ja tu jeszcze nic nie napisałam po spotkaniu, już sie poprawiam już już ;-)
Słuchajcie ludziska, po każdej kolejnej schadzce z fanami przekonuje się coraz bardziej, że wybór MJ'a na mojego królciunia to był strzał w dziesiątke :-) nikt nie ma takich wyczesanych fanów jak nasz Mikey :cool:
Gdy Cię czytam, to autentycznie słyszę Twój głos ;)
Awatar użytkownika
Erna Shorter

"Tajne" spotkanie w Katowicach - 29.07.2007

Nasze piynkne ślunskie miasto łodwiedziła grupa fanów naszego Króla.
Wszisko właściwiy zaczyło siy już ło godz. 14 w moiym miyszkaniu, kaj łodwiedził mniy Buszmen. Łoglądalimy koncyrt MJ’a z Monachium,a miyndzyczasie godalimy na tematy zwionzane łoczywiściy z królym. Busz „uświadamioł” miy, jeśli idziy o niy wydane utwory MJ’a, których niy wiydziyć, czymu nigdy wcześniej żech niy słyszała.
Po ok. 4h postanowiylimy siy przyjść do cyntrum, poszukać jakiygoś fajnygo klubu na zlot. Łazilimy chyba z 1,5 h . Mieszkom w Katowicach 20 lot i niy wiydziałach,że jest tutej aż tyla pubów. :P

Obrazek

Dalszy ciąg napisza już po „polskiemu”, żeby Ci co sam niy miyszkajom zajarzyli ło czym godom.

Przy okazji odkryliśmy dobrze skrywany sekret Schmittka.

Nieładnie Schmiciu :diabel:

Obrazek

Ok. 19:30 dołączyła do nas Laura. Poszliśmy do fajnej knajpki,usiedliśmy przy stoliczku,podano nam karty i kiedy zauważyliśmy,ze szklanka wody kosztuje tu 6zł,postanowiliśmy się stamtąd jak najszybciej ulotnić. Zaszyliśmy się w końcu z „Cafe Zaszyta”. Taka mała knajpka, troche spelunowy klimacik,ale było git.

Obrazek

Kiedy się nam znudziło przeszliśmy do miejsca, w którym standardowo odbywają się wszystkie zloty (City Pub) i poczekać na resztę ekipy.

Krejzole…

Obrazek

Obrazek

Przed 21 zadzwonił do mnie Schmittko z info,że głodna ekipa,chce się udać na „żer” do pizzeri. Nie było wyjścia, spakowaliśmy solone paluszki w papier toaletowy Laury i wyruszyliśmy na spotkanie. Po drugiej stronie ulicy czekali na nas Schmittko ,Little Devil, M.Dż.* i MJowitek.

Obrazek

Kiedy dotarliśmy do pizzeri zamówiliśmy (po 0,5 godziny zastanawiania się :P) 2, 0,5 metrowe pizze. OMG,jakie to było dobre,szkoda, że zjadłam tylko jeden kawałek,na drugi zabrakło mi miejsca. Bałam się, że nie damy rady, ale na szczęście ekipa była tak głodna, że wszystko poszło. Pozdro dla Little Devil i za to,że pokazala nam nowy sposób jedzenia pizzy… :P

http://s102.photobucket.com/albums/m117 ... 36f5c5.flv

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu już po konsumpcji :P

Obrazek

Obrazek

A to … palec Little Devil :p

Obrazek

Obrazek

Nadszedł czas zapłaty…

Obrazek

O godz. 23 szef pizzerii dał nam delikatnie do zrozumienia, że już zamykają i musieliśmy się zbierać.

Szukaliśmy jakiegoś miejsca, gdzie moglibyśmy jeszcze posiedzieć,ale na marne,bo w niedziele o tej porze wszystko już było pozamykane, albo czynne zaledwie do 24.

Obrazek

M.Dż*. wiązała sznurówkę, trzeba było to uwiecznić!!

Obrazek

W końcu znaleźliśmy ciekawe miejsce. Co z tego, że padał deszcz i wiał zimny wiatr, usiedliśmy pod parasolami, na zewnątrz i rozkoszowaliśmy się chłodną nocą. Wszystkim było zimno, ja i Schmittko mieliśmy darmowy prysznic pleców (Schmicu dzięki za ogrzewanie :P :* ;-) ), MJowitek grzała się przy „piffku”, a reszta też po prostu się dobrze bawiła :p.

Ze Schmittkiem i Laurą pod prysznicem :P

Obrazek

Ledwo żywa MJowitek i Little Devil

Obrazek

M.Dż* pijąca tajemniczy napój - głowa Schmittka w tle.

Obrazek

Zakręcony Buszmen

Obrazek

A tu? Co mi się stało?

Obrazek

Długo nie posiedzieliśmy,bo dziewczyny padały po całodniowej podrózy i udaliśmy się wszyscy do domów. M.Dż.* do... Praktikera :smiech: , Schmittko i Little Devil do domu Schmittka, Laura do Tychów, Busz do Sarnowa, a ja i MJowitek do mnie. :P

Obrazek

To tyle,mam nadzieje,że ta mini relacja się Wam spodoba. Nie potrafię dobrze pisać hehe. Jeśli jest cos co pominęłam uzupełnijcie ;)
Dziękuję Buszmenowi za udostępnienie fotek. ;-)

Jako jedna z przedstawicieli Katowic na forum, zapraszam ponownie do naszej zacnej mieściny. :P

Pozdrowionka
Obrazek
Awatar użytkownika
keep_the_faith

Post autor: keep_the_faith »

No fajnie, fajnie ale co to za 'gwara; na początku?? ;-)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Erna po prostu kamufluje wadę wymowy udając gwarę jakąśtam... nenene Swoją droga męczące to strasznie :cool:
...a fotki fajne... Zdjęcie Kasi z kartą wymiata. Sobowtór Michaela Jacksona jak malowany... przez niewidomego kubistę :wariat:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

siadeh_ pisze:przez niewidomego kubistę
Tia. Jasne.
Niewiadomego...
Północ była.
Yhy.
Tak Kinia, w ogóle nie domyślamy się jak to się stało i kto to jej zrobił.

Cóż, proszę Państwa...Mamy tu rzadką okazję przekonac się jak wygląda ofiara przestawiania oka za ucho w sposób dalece inwazyjny.
Ku przestrodze...
Ja co prawda kojarzę, że ofiara robiła zeza symetrycznego, ale "czy to zdjęcie może kłamać"?
Chyba nie.
Awatar użytkownika
Erna Shorter

keep_the_faith pisze:No fajnie, fajnie ale co to za 'gwara; na początku??
To tylko taki dżołk. :party:
To jest oczywiście gwara śląska ;-)
siadeh_ pisze:Erna po prostu kamufluje wadę wymowy udając gwarę jakąśtam... Swoją droga męczące to strasznie
Hehe, może faktycznie,szybko mówię,ale żadnej wady wymowy nie mam. Obiecuję,że to już był ostatni raz ;-) :aniol:

A co do moich ulubionyech fotek,to chyba ta,kiedy M.Dż* wiązała sznurówkę. Nawet sobie nie wyobrażacie jaki zachwyt może wywołać tak zwyczajna czynność w jej wykonaniu. :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Re: "Tajne" spotkanie w Katowicach - 29.07.2007

Post autor: M.Dż.* »

Erna Shorter pisze:A tu już po konsumpcji :P

Obrazek
Chciałam powiedzieć, że to wygląda strasznie - takie dwie szczupłe, a takie pizze wrąbały :hahaha:
Erna Shorter pisze:A tu? Co mi się stało?

Obrazek
A to właśnie efekt powiewu tego przyjemnego wiaterku letnia nocą :hahaha:
Erna Shorter pisze:Długo nie posiedzieliśmy,bo dziewczyny padały po całodniowej podrózy i udaliśmy się wszyscy do domów. M.Dż.* do... Praktikera :smiech:
A nawet sympatyczne pokoje tam mają :party:
siadeh_ pisze:Zdjęcie Kasi z kartą wymiata. Sobowtór Michaela Jacksona jak malowany... przez niewidomego kubistę :wariat:
Sztuka kamuflażu :diabel:
A tak wogóle, wolałabym określenię "malowany przez abstrakcjonistę" :party:
MJowitek pisze:Ja co prawda kojarzę, że ofiara robiła zeza symetrycznego, ale "czy to zdjęcie może kłamać"?
Chyba nie.
:smiech:
Zdjęcie nie kłamie, MJowitku, ino Ty tylko jedną stronę widziałaś ;-)
Erna Shorter pisze:A co do moich ulubionyech fotek,to chyba ta,kiedy M.Dż* wiązała sznurówkę. Nawet sobie nie wyobrażacie jaki zachwyt może wywołać tak zwyczajna czynność w jej wykonaniu. :smiech:
No, proszę....
Takie małe, a cieszy :knuje:
Mogę powtórzyć na MJowisku, jesli ktoś chce :hahaha:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Buszmen

Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Post autor: Buszmen »

Jako że wszystkim bardzo już brakuje zlotu, na którym byli proponuję podtrzymać trochę atmosferę i zorganizować nasz Ślunski Mini Zlot w najbliższą sobotę. Kto chętny?
KASIA

Re: Któryśtam z kolei Mini Zlot Ślunskich Fanów 01.09.2007

Post autor: KASIA »

Buszmen pisze:Kto chętny?
Ja
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
ODPOWIEDZ