Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
WYBT
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- Speed Demon
Trzeba to porządnie przemyśleć. Osobiście uwielbiam "Dangerous" za pazur wokalny MJa, którego najmniej jest natomiast w "Who is it". "Who is it" jednak ma niepowtarzalny rytm, bit czy jak zwał (pam pam [tukituki] turyru:) i klimat. "Will you be there" tchnie patetycznym nastrojem - Beethoven, chór itp. "Give in to me" czysty rok, autorstwa dwóch panów + Slash. Narzekacie, że "Dangerous" ma ten sam bit przez cały numer, ale cała płyta jest tak zbudowana.
Szczerze mówiąc to nie wiem co wybrać, ale ja widziałem "Dangerous" na minimum drugiej pozycji, więc niech będzie "Will you be there", bo na pozostałą dwójkę nawet nie ma co głosować.
Szczerze mówiąc to nie wiem co wybrać, ale ja widziałem "Dangerous" na minimum drugiej pozycji, więc niech będzie "Will you be there", bo na pozostałą dwójkę nawet nie ma co głosować.
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
-
Dangerous.
Utwor jest obledny i porywa do tanca. Jednak koncowka jest zbyt dluga. Tak sie czepiam w sumie kaloryferu, bo nie mam czego innego. Jak dla mnie cala ta 4ka plus Jam i Why you wanna trip on me i She drives me wild zasluguje na pozycje numer jeden. Zazwyczaj jestem zdecydowana, ale tu nie ma ulubienca.
Ciekawe, ktory utwor zwyciezy. Sama na razie nie wiem ktory bede typowac do odpadniecia .
Utwor jest obledny i porywa do tanca. Jednak koncowka jest zbyt dluga. Tak sie czepiam w sumie kaloryferu, bo nie mam czego innego. Jak dla mnie cala ta 4ka plus Jam i Why you wanna trip on me i She drives me wild zasluguje na pozycje numer jeden. Zazwyczaj jestem zdecydowana, ale tu nie ma ulubienca.
Ciekawe, ktory utwor zwyciezy. Sama na razie nie wiem ktory bede typowac do odpadniecia .
- majkelzawszespoko