Prmio:
Co do mojej relacji (jakże emocjonującej!). Lena! W życiu Ci literackiej palmy pierwszeństwa odbierać nie zamierzam, po prostu próbowałam Cię godnie zastąpić (ze średnim z resztą skutkiem, ale zrzucam to na karb późnej pory, piwa i emocji) :) A za miłe słowa dziękuję, zawsze się człowiek podbudować może:D Następnym razem zachęcamy do udziału większą ilość członów łódzkiej Mafii.
Secundo:
No właśnie, "następnym razem". Co do następnego razu, to wychodzi na to, że sobota?:) Tylko absolutnie nie rano! Dajcie się biednym ludziom wyspać!!:D Wydaje mi się, że ta 14:00, jak pisała Lena brzmi rozsądnie, co Wy na to?
Tertio:
Wszystkie imprezy... Gospel, Thriller Live, 20 września, odsłonięcie płyty w Wawie, i This is it! Mój kalendarz dzisiaj pękł z wrażenia jak powpisywałam terminy, a mój portfel pęknie z rozpaczy, jak zacznę swoje plany realizować, no ale powiedzcie mi: jak się opanować?! Przełknę każdą pigułkę i przyjmę każdy zastrzyk jaki mi zaproponujecie w zamian! HELP :D
Quatro
Powiedz rodzicom, że wybierzesz się z grupą bardzo poważnych (aha!) i odpowiedzialnych (aaaaaha!) MJówek, gwarantuję, że przestaną się obawiać:DDunk pisze:Ja oczywiście też chciałabym , ale jak się okazuje chcieć nie zawsze znaczy móc , rodzice raczej mi nie pozwolą , ale zawsze jest cień szansy ;) Więc kto wie ..
Dominika i Agnieszka jeszcze wczoraj wyrażały chęć:)Maharet pisze:Dobra czyli co: Basia, Beata, ja i ...Iza jedzie??? Kto jeszcze??
Uch.
Ale syf, słowo daję, ale syf!:D