Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Jejku, ale syf się nam w tym wątku zrobił:P Aż się prosi o wtargnięcie moderatora! :D

Prmio:
Co do mojej relacji (jakże emocjonującej!). Lena! W życiu Ci literackiej palmy pierwszeństwa odbierać nie zamierzam, po prostu próbowałam Cię godnie zastąpić (ze średnim z resztą skutkiem, ale zrzucam to na karb późnej pory, piwa i emocji) :) A za miłe słowa dziękuję, zawsze się człowiek podbudować może:D Następnym razem zachęcamy do udziału większą ilość członów łódzkiej Mafii.

Secundo:
No właśnie, "następnym razem". Co do następnego razu, to wychodzi na to, że sobota?:) Tylko absolutnie nie rano! Dajcie się biednym ludziom wyspać!!:D Wydaje mi się, że ta 14:00, jak pisała Lena brzmi rozsądnie, co Wy na to?

Tertio:
Wszystkie imprezy... Gospel, Thriller Live, 20 września, odsłonięcie płyty w Wawie, i This is it! Mój kalendarz dzisiaj pękł z wrażenia jak powpisywałam terminy, a mój portfel pęknie z rozpaczy, jak zacznę swoje plany realizować, no ale powiedzcie mi: jak się opanować?! Przełknę każdą pigułkę i przyjmę każdy zastrzyk jaki mi zaproponujecie w zamian! HELP :D

Quatro
Dunk pisze:Ja oczywiście też chciałabym , ale jak się okazuje chcieć nie zawsze znaczy móc , rodzice raczej mi nie pozwolą , ale zawsze jest cień szansy ;) Więc kto wie ..
Powiedz rodzicom, że wybierzesz się z grupą bardzo poważnych (aha!) i odpowiedzialnych (aaaaaha!) MJówek, gwarantuję, że przestaną się obawiać:D
Maharet pisze:Dobra czyli co: Basia, Beata, ja i ...Iza jedzie??? Kto jeszcze??
Dominika i Agnieszka jeszcze wczoraj wyrażały chęć:)

Uch.
Ale syf, słowo daję, ale syf!:D
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

jeju tez bym chciała z wami jechać ale rodzice chyba nie pozwolą

Chyba że pojade z nimi a z wami spotkam sie na miejscu musze z nimi pogadać
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

po-cichu pisze:Ale syf, słowo daję, ale syf!:D
Cieszę się, bo nic nie zapowiadało tego syfu, a wątek łódzkich MJówek stał w miejscu ... no to żeśmy rozkręciły :smiech:

Och jakże się Cieszę, że ta moja 14.00 brzmi rozsądnie, bo serce by mi się złamało, gdybym znowu nie mogła być :smiech:

Ja też nie mogę się opanować i rzucam wszystko w diabły jak tylko dowiaduje się o nowych niespodziewajkach (ech któż by pomyślał... jeszcze z kilka lat temu nie słyszałam nawet o takich poświęconych MJowi zlotach, imprezach etc...
Siedziało się na czterech literach w domu i słuchało muzyki tylko i teledyski, materiały oglądało/czytało, a tu taki zalew się teraz zrobił wwoooow...... No ale ciszę się z tego jak wariat (którym jestem - dla niewtajemniczonych) ;-)
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Maharet pisze:Cieszę się, bo nic nie zapowiadało tego syfu, a wątek łódzkich MJówek stał w miejscu ... no to żeśmy rozkręciły
Łódź rulez!!!

po-cichu
, bardzo fajny obrazek w podpisie :smiech: A moją ulubioną płytą jest "Moonwalker" nenene :smiech: :smiech: :smiech: :mj:

Iza jedzie, ale jeśli chodzi o after party (oczywiście do białego rana, albo dłużej) :mj: trzeba będzie wziąć kolejny dzień urlopu :( Niewiele mi go już zostało, a tu jeszcze Thriller Live się szykuje w tygodniu, no i trzeba mieć jakiś zapas na święta (w sensie dni wolnych). No ale trudno, mus to mus, najwyżej odrobię to w niedzielę, albo w nocy ;) Co ja tu będę narzekać i humor Wam psuć.
Maharet pisze: jeszcze z kilka lat temu nie słyszałam nawet o takich poświęconych MJowi zlotach, imprezach etc...
Trzeba jeszcze dodać programy telewizyjne -> zaraz będzie Superwizjer. Ciekawe, czy nas pokażą :smiech:
Awatar użytkownika
Maharet

No co Wy chcecie - "Billie Jean" to fantastyczna płyta :smiech: :smiech: :smiech:

ioreta pisze:rzeba jeszcze dodać programy telewizyjne -> zaraz będzie Superwizjer. Ciekawe, czy nas pokażą
- matko nieeeeee!! Ja wolę patrzeć na Michaela Jacksona! (no ewentualnie Majkela Dżeksona nenene )

No ale oglądać będę... jasne, jasne...

Ojojoj Iza - nie martw się... w końcu 20 września to święto i powinno być wolne od pracy, więc nie wiem gdzie Ty pracujesz :smiech:
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Maharet pisze:
Ojojoj Iza - nie martw się... w końcu 20 września to święto i powinno być wolne od pracy, więc nie wiem gdzie Ty pracujesz :smiech:
Yyy... państwowe, czy kościelne? :smiech:

Dobra, koniec spamu, bo nam tu zaraz rzeczywiście posprzątają.
Jakieś konkrety? (Oprócz tego, co już wiemy?)

Czyli plan na 20 września jest rozumiem taki: na 17" ciapągiem do Stolycy (chyba, że wcześniej - możemy jechać rano i pozwiedzać warszawskie księgarnie i sklepy z płytami) :smiech: (to jakieś uzależnienie?). Później impreza w amfiteatrze, a później after party do białego rana, tak? (czy do białego to trzeba potwierdzić, bo jak się skończy o 0" to będziemy spać chyba na dworcu). No i później PKP i do domu, tak?

Co do soboty to oczywiście o 14" bardzo chętnie. Może się wyśpię w końcu. Czyli pod galerią (bynajmniej nie sztuki)? I idziemy do zoo i lunaparku, tak?
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Iza jak na moje oko wszystko co napisałaś się zgadza ;-) Będzie się działo :happy:
Awatar użytkownika
Maharet

ioreta pisze:Yyy... państwowe, czy kościelne?
no raczej, że państwowe ;-) btw. znów rozryczałam się jak głupek, gdy Michael mówił o Polsce i Polakach ;(( i wciąż nie mogę się pogodzić z rokiem swojego urodzenia ;((

Ja bym była za tym, żeby jechać tak wcześniej rano, to może trochę pooglądam tą stolice, bo jak tam jeżdżę to głównie tylko: samochód-teatr-samochód i poza teatrem to guzik widzę ;-)

ioreta pisze:Później impreza w amfiteatrze, a później after party do białego rana, tak? (czy do białego to trzeba potwierdzić, bo jak się skończy o 0" to będziemy spać chyba na dworcu). No i później PKP i do domu, tak?
- nie chcesz z nami spać na dworcu?? No coś Ty jak możesz!!

A może kimniemy pod Marriottem :mj:

Mam depresję nawracającą -nie mogę pogodzić się ze swoim rocznikiem urodzenia, nie mogę pogodzić się ze swoim rocznikiem urodzenia, nie mogę pogodzić się ze swoim rocznikiem urodzenia...

Ta depresja nawracająca trwa od kilku lat, to może jak przekimamy pod Marriottem poczuję atmosferę z tamtych pięknych lat :mj:

Nie no nie wiem..i tak się jeszcze zgadamy w sobotę ;) O 14.00
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Hmm nie wiem jak to będzie z 20 września u mnie, zobaczymy.
Na pewno spotykamy się w sobotę o godzinie 14. Ach tak poza tym od 27 września będzie można już kupować bilety na koncert, więc Moje Drogie jak będziemy wiedziały już coś więcej to ruszamy całą Mjówkową paczką do kina. Ja oprócz tego, że mam szczęście do bramek posiadam również szczęście (dziwnie do brzmi) do odpowiedniego rzędu w kinie:)
Awatar użytkownika
Maharet

Agnes:* pisze:Ach tak poza tym od 27 września będzie można już kupować bilety na koncert,
- wow! już! skąd wiesz? Które kino? This is it??
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=7315

Niestety jeszcze nie wiadomo, które kino, ale będę obserwować ten wątek. Jak tylko już coś będę wiedziała to dam znać. Może zadzwonię do Cinema City lub do Silver Screen...
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Tylko parę godzin mnie na forum nie było i ile zaległości do czytania od razu. Też chcę jechać do Warszawy z MJówkami i deklaruję swoją obecność, jeśli tylko przyjmujecie jeszcze chętnych ;D Aaa, no i na sobotnią "integrację" też bym przyszła... ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Ojej ja nie poajdę do Wawy z Wami :smutek: :beksa: Jak będziecie pod Marriottem to wejdźcie i zabierzcie im poduche Michael'a :P
Co do soboty - godzina nie mogłabyć lepsza ;) dawno w Zoo nie byłam :happy:
Co do This Is It w kinach to jak najbardziej to musimy jakoś razem zakupić :-)
Co ja jeszcze miałam napisać... nie pamiętam...
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

niespodzianka pisze:Tylko parę godzin mnie na forum nie było i ile zaległości do czytania od razu. Też chcę jechać do Warszawy z MJówkami i deklaruję swoją obecność, jeśli tylko przyjmujecie jeszcze chętnych ;D Aaa, no i na sobotnią "integrację" też bym przyszła...
- zapraszamy! zapraszamy! :mj:

Moonwalker24 pisze:Jak będziecie pod Marriottem to wejdźcie i zabierzcie im poduche Michael'a :P
- wiesz- włamanie po tą poduszkę jest jednym z punktów naszej wizyty w Warszawie - przedostatnim - ostatnim jest komisariat :smiech:

Dobra...a po ile są bilety z Łdz do wa-wy???
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

A może nocleg W MARIOCIE?:D Poszalejmy:P Ejjjj, a w ogóle, to będąc w Wawie powinnyśmy kupić od razu bilety na Thriller Night!

Połączenie Łdz-Wawa nie jest drgie. Ulgowy bilet max 25 złotych będzie kosztował, oczywiście na PKP:)

PS: Niespodzianka... no nie wiem, nie wiem... a zasłużyłaś sobie, żeby się do nas przyłączyć?:D
ODPOWIEDZ